arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find ledige parkeringspladser til leje i hele landet

Søg i 1.691 Lager & produktionslokaler til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find hurtigt parkeringspladser til leje

Søger du parkeringspladser til leje? Lokalebasen.dk tilbyder et bredt udvalg af parkeringspladser i hele Danmark. Vi gør det nemt, hurtigt og gratis for dig at finde en parkeringsplads til leje iblandt flere danske parkeringsselskaber.

Læs mere om vores partnere her: Lokalebasens pakeringspartnere.

Brug linksene til højre for hurtigt og effektivt at finde parkering i din by.

Få besked ved nye parkeringspladser til leje

Ved at oprette en søgeagent får du automatisk tilsendt mails, hver gang nye interessante parkeringspladser dukker op på Lokalebasen. Nemmere bliver det ikke!

Nye lager- og produktionslokaler

Et bredt udvalg af parkeringspladser

Lokalebasen.dk tilbyder vores hjælp, når du skal finde en parkeringsplads til leje. Vi repræsenterer adskillige parkeringsselskaber og formidler derved et bredt udvalg af parkeringspladser.

Leder du efter en parkeringsplads du kan leje? Vi har stor erfaring med at formidle parkeringspladser til leje. Vores samlede overblik af parkeringsselskaber hjælper dig med hurtigt og nemt at finde de mest attraktive parkeringspladser. Vi er overbeviste om, at du gennem os kan finde en parkeringsplads til leje, der passer til dine behov.

Parkeringspladser vil blive lagt op på Lokalebasen.dk, så snart de bliver ledige hos parkeringsselskabet. Ligeledes bliver de fjernet igen, når de udlejes. På den måde kan vi sikre dig et aktuelt overblik over ledige parkeringspladser. Ønsker du mere information vedrørende en parkeringsplads til leje, skal du blot klikke dig ind på den parkeringsplads du er interesseret i og tage kontakt til parkeringsselskabet.

Begynd din søgning efter parkeringspladser nu. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde netop den parkeringsplads, du leder efter.

Nyheder

Se alle nyheder

Find hurtigt en ledig parkeringsplads til leje

Pakeringszoner i København

Læs mere

At finde en parkeringsplads til leje i Danmark kan være uoverskueligt, og det kan være svært at navigere rundt blandt de mange forskellige parkeringsselskaber, men på Lokalebasen.dk får du hurtigt et samlet overblik over netop dine muligheder. Når du leder efter en lejet parkeringsplads, er det ikke altid en opgave der er helt ligetil. Herunder finder du nogle gode råd til at gøre det nemt, så du kan finde en parkeringsplads til leje.

Hvor kan jeg parkere?

Parkering kan være kompliceret, specielt i København, og det er ikke altid let at regne ud, hvilken betalingszone man befinder sig i. Der er tre betalingszoner i København. Den røde zone i Indre By er den dyreste og den blå, der dækker Amagerbro, Nørrebro og dele af Vesterbro, er den billigste. Der gælder andre regler for Frederiksberg. I Frederiksberg kan du parkere gratis i op til to timer. Klik på kortet til venstre for at se oversigten over parkeringszoner i København i fuld størrelse.

Parkeringsselskaber

Lokalebasen.dk kan i samarbejde med vores samarbejdspartnere tilbyde parkeringspladser til leje over hele landet. Vi formidler p-pladser i Danmarks største byer; Odense, Århus, Aalborg og København. Kontakt en af vores partnere for at aftale nærmere om din næste centrale parkeringsplads.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage