arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt erhvervslokaler til salg

Søg gratis blandt 503 erhvervslokaler til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Få overblik over alle lokaler til salg

Lokalebasen.dk gør det nemt for dig at finde såvel erhvervslokaler, erhvervsejendomme som erhvervsgrunde til salg i hele Danmark. Du får adgang til et stort, varieret udvalg og kan nemt finde frem til muligheder, der indfrier netop dine behov. Filtrer din søgning via søgefelt eller kort, og få straks en oversigt over relevante lokaler, ejendomme eller grunde.

Få besked ved nye lokaler til salg

Gør processen endnu lettere ved at oprette en skræddersyet søgeagent. Så sender vi dig en mail, hver gang vi bringer annoncer, der matcher dine ønsker.

Nye erhvervsejendomme

Stort, nemt udvalg af erhvervslokaler til salg

På Lokalebasen.dk får du et brugervenligt overblik over markedet for erhvervsejendomme i Danmark, hvilket gør det let for dig at finde den helt rigtige investering.

På vores portal annoncerer alle parter i ejendomsbranchen, lige fra private sælgere til landsdækkende ejendomsmægler-administratorer. Du får derved en effektiv genvej til hele markedet.

Blandt det brede udvalg finder du alle størrelser og typer af erhvervslokaler, erhvervsejendomme og erhvervsgrunde til salg på mange beliggenheder. Du kan samtidigt let filtrere din søgning, så du hurtigt får en oversigt over lokaler/ejendomme/grunde, der matcher netop dine kriterier.

Opret en søgeagent, og oplev en skræddersyet, automatisk søgeproces. På den måde modtager du besked med det samme, når vi uploader annoncer, der er relevante for dig. Du kan bruge tiden effektivt og reagere hurtigt, når vi bringer ejendomme eller grunde, du er interesseret i.

Teamet bag Lokalebasen.dk lægger stor vægt på, at du får en succesfuld oplevelse, når du benytter vores service. Er der noget, som du er i tvivl om, er vi derfor altid klar til at besvare dine spørgsmål på chat, mail eller telefon.

Ydermere har vi udformet en flytteguide med råd til virksomheder, der står over for en flytning, som du kan modtage ved at skrive til info@lokalebasen.dk. Med den i hånden kan du undgå en lang række af de typiske problemer, der kan opstå i forbindelse med en erhvervsflytning. Vi kan også henvise til en bred vifte af anbefalede leverandører, der kan hjælpe din virksomhed sikkert igennem flytningen.

Hos Lokalebasen.dk sørger vi altid for innovativt at videreudvikle vores services, bl.a. ved at tage den nyeste teknologi i brug. Nu kan du fx udforske virtuelle fremvisninger af udvalgte erhvervslokaler til salg, og gå på opdagelse i lokalerne interaktivt på din computer eller smartphone. Påfører du dig et par VR-briller, kan lokalerne endda opleves i Virtual Reality.

Vi glæder os til let og effektivt at guide dig frem til den ejendom, der indfrier dine behov. Start din søgning allerede i dag, og find nemt frem til den helt rette investering.

Vil du sætte erhvervslokaler til salg?

Ejer du en erhvervsejendom, erhvervslokaler eller en erhvervsgrund, som du ønsker at sætte til salg? Så kan du oprette en annonce på Lokalebasen.dk og nå ud til 70.000 besøgende månedligt. Din annonce bliver eksponeret over for en stor, motiveret brugergruppe, der aktivt leder efter erhvervslokaler til salg.

Du har mulighed for at vælge mellem to afregningsmodeller - no cure no pay eller afregning pr. annonce - og du kan derved vælge den mest fordelagtige løsning for din ejendom og virksomhed.

Læs mere om mulighederne ved at klikke på feltet ’Bliv udlejer’ øverst til højre på siden. Upload din annonce i dag, og find nemt og hurtigt frem til dine kommende købere.

Nyheder

Se alle nyheder

Når du skal finde erhvervslokaler til salg

Erhvervslokaler til salg


Når du kigger efter lokaler til salg, er der en del elementer, det kan anbefales at inddrage i overvejelserne. Herunder et par eksempler på væsentlige fokuspunkter.

Læs mere

Få nemt overblik over mulighederne

Her på Lokalebasen.dk får du et komplet overblik over hele markedet for erhvervslokaler til salg, og siden giver dig et unikt redskab til en skræddersyet indkredsning af din søgning. Du kan dermed let sammenligne på forskellige parametre, når du skal finde et erhvervslokale eller en erhvervsgrund til salg. Via siden kan du målrette din søgning meget specifikt og herefter få en anvendelig oversigt over erhvervslokaler til salg - der matcher netop din virksomheds ønsker. På den måde undgår du en lang og uoverskuelig proces og kommer hurtigt og effektivt i mål.

Forbered dig inden søgningen

Inden du går i gang med at danne dig et overblik over de mange lokaler til salg, er det en god idé at forberede dig grundigt. Der er mange muligheder, og det er let at blive distraheret i søgningen. Det kan anbefales at afklare virksomhedens krav og ønsker til lokaler og beliggenhed og lave en liste over væsentlige punkter at være opmærksom på, inden du indleder søgningen. Hvis du på forhånd er afklaret om virksomhedens behov, når du leder efter erhvervslokaler til salg, kan du på Lokalebasen.dk filtrere din søgning og dermed lynhurtigt komme frem til en overskuelig oversigt relevante ejendomme. Dermed får du mest muligt ud af dette værktøj og sikrer, at du finder den rigtige løsning.

Vær grundig i undersøgelsen

Når du er på udkig efter grunde eller erhvervslokaler til salg, er der mange elementer at være opmærksom på - og disse varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed. Fælles for alle potentielle købere er dog, at det er vigtigt at være grundig i sine undersøgelser af den relevante ejendom. For eksempel er det vigtigt detaljeret at undersøge standen på bygningen og dens tekniske installationer. Herudover er det en god idé at læse lokalplanen og få indblik i regler og kommende planer for netop dette område. Er der planer om større ændringer i området, som eksempelvis metrobyggeri, etablering af nye veje eller lignende, der kan have indvirkning på din investering? Jo mere grundigt du undersøger de relevante erhvervslokaler til salg, jo større sikkerhed har du for en gunstig investering.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage