Find nemt erhvervslokaler til salg

Søg gratis blandt 639 erhvervslokaler til salg i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Få overblik over alle lokaler til salg

Er du på udkig efter køb af erhvervslokaler eller ønsker du at sælge? På Lokalebasen.dk kan du finde lokaler til salg over hele Danmark. Vi giver dig adgang til det store marked for erhvervslokaler til salg, så du kan finde lige det, som passer bedst til dine behov.

Du kan hurtigt og gratis at søge efter dit næste erhvervslokale. Start din søgning lige nu ved at klikke på det område, hvor du ønsker at finde en erhvervslokaler, og få et overblik over dine muligheder!

  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart
  • Ncc

Nye erhvervsejendomme


Køb og salg af ejendomme på Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk giver dig et samlet overblik over aktuelle erhvervslokaler til salg i hele Danmark. Vores portal viser et bredt udbud af brugerejendomme, investeringsejendomme og erhvervsgrunde til salg, som er velegnet til forskellige behov og findes i alle størrelser.

Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen, lige fra store ejendomsmæglere til mindre virksomheder med lokaler til salg. Søger du en erhvervsejendom eller en erhvervsgrund til salg, kan du nemt klikke dig ind på det område, som interesserer dig mest. Hos os vil du finde alle tilgængelige oplysninger omkring ejendommene og kan herefter tage kontakt til sælgeren for yderligere information.

På Lokalebasen.dk viser vi kun de aktuelle erhvervslokaler til salg, så du altid kan se, hvilke muligheder du har til rådighed. Oplysningerne vedrørende lokalerne bliver straks opdateret, hvis prisen bliver ændret eller ejendommen bliver solgt, og det gør vores portal en yderst pålidelige kilde for din søgning. Gå i gang med det samme, og find den helt rette ejendom til din virksomhed!

Ønsker du at sælge din erhvervsejendom? Du skal kun oprette dig som sælger, og så går vi på jagt efter din næste køber. Vi står for markedsføring af din erhvervsejendom samt forsikrer den synlighed på nettet, så din annonce bliver formidlet til en stor målgruppe. Lokalebasen.dk er din nemmeste vej til hurtigt salg af dine erhvervslokaler eller erhvervsgrund, så opret dig som sælger i dag, og lad os effektivt formidle salget af din ejendom!

Hvad skal du huske, når du skal finde erhvervslokaler til salg?

Erhvervslokaler til salg


Når du kigger efter lokaler til salg, er der en del elementer, det kan anbefales at inddrage i overvejelserne. Herunder et par eksempler på væsentlige fokuspunkter.

Få nemt overblik over mulighederne

Her på Lokalebasen får du et komplet overblik over hele markedet for erhvervslokaler til salg, og siden giver dig et unikt redskab til en skræddersyet indkredsning af din søgning. Du kan dermed let sammenligne på forskellige parametre, når du skal finde et erhvervslokale eller en erhvervsgrund til salg. Via siden kan du målrette din søgning meget specifikt og herefter få en anvendelig oversigt over erhvervslokaler til salg - der matcher netop din virksomheds ønsker. På den måde undgår du en lang og uoverskuelig proces og kommer hurtigt og effektivt i mål.

Forbered dig inden søgningen

Inden du går i gang med at danne dig et overblik over de mange lokaler til salg, er det en god idé at forberede dig grundigt. Der er mange muligheder, og det er let at blive distraheret i søgningen. Det kan anbefales at afklare virksomhedens krav og ønsker til lokaler og beliggenhed og lave en liste over væsentlige punkter at være opmærksom på, inden du indleder søgningen. Hvis du på forhånd er afklaret om virksomhedens behov, når du leder efter erhvervslokaler til salg, kan du på Lokalebasen filtrere din søgning og dermed lynhurtigt komme frem til en overskuelig oversigt relevante ejendomme. Dermed får du mest muligt ud af dette værktøj og sikrer, at du finder den rigtige løsning.

Vær grundig i undersøgelsen

Når du er på udkig efter grunde eller erhvervslokaler til salg, er der mange elementer at være opmærksom på - og disse varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed. Fælles for alle potentielle købere er dog, at det er vigtigt at være grundig i sine undersøgelser af den relevante ejendom. For eksempel er det vigtigt detaljeret at undersøge standen på bygningen og dens tekniske installationer. Herudover er det en god idé at læse lokalplanen og få indblik i regler og kommende planer for netop dette område. Er der eksempelvist planer om større ændringer i området, som eksempelvis metrobyggeri, etablering af nye veje eller lignende, der kan have indvirkning på din investering? Jo grundigere du undersøger de relevante erhvervslokaler til salg, jo større sikkerhed har du for en gunstig investering.