arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

En erhvervslejekontrakt

Lav din erhvervslejekontrakt på en halv time!

Som udlejer af et erhvervslejemål, er det vigtigt at få udarbejdet en professionel erhvervslejekontrakt. Med en erhvervslejekontrakt skabes der forudsigelighed, troværdighed og sikkerhed, både for dig som udlejer såvel som for lejer.

Gennem et tæt samarbejde med advokat Theis Guttenberg, har Lokalebasen.dk derfor udarbejdet en service i form af en let tilgængelig formular, så du på blot en halv time, kan have en fuldt gyldig erhvervslejekontrakt, specifikt til dit erhvervslejemål, for kun 349 kr. ekskl. moms.

Vi har siden 2008 tilbudt denne service og den er helt gennemprøvet med flere tusinde solgt. Hvert år laver vi flere hundrede lejekontrakter, skal vi lave en til dig?

.

Set i medierne

Erhvervslejekontrakt værktøj i Berlinske
Som set på 180Grader

Med lov skal man land bygge

Reglerne for udlejning af erhvervslejemål, står nedfældet i erhvervslejeloven. Disse regler gælder for alle erhvervslokaler såsom kontorlokaler, lager- og produktionslejemål og butik mm.
Der kan dog være en del detaljer, der skal holdes styr på, når den endelige erhvervslejekontrakt skal udformes.

Theis Guttenberg er advokat med møderet for Højesteret og medstifter og medindehaver af HALDGUTTENBERG Advokatfirma

HALDGUTTENBERG Advokatfirma har med stor ekspertise og erfaring eksisteret siden 2010 med advokattraditioner, der løber mere end 100 år tilbage i historien.

Med speciale i erhvervslejeret og transaktioner, rådgiver Theis Guttenberg et bredt udsnit af virksomheder og organisationer indenfor domicilkøb, facilitering af entrepriseudbud og erhvervsudlejning.

Derudover er Theis Guttenberg medlem af

 • Danske Advokaters forening for Erhvervsejendomme
 • Dansk Selskab for Boligret
 • Det Danske Selskab for Byggeret
 • By- og planudvalget i Byggesocietetet.

Advokat Theis Guttenberg

Advokat Theis Guttenberg

haldguttenberg.dk

 

Din professionelle erhvervslejekontrakt

Mens advokat Theis Guttenberg har udarbejdet al juridisk tekst samt vejledningstekster, har Lokalebasen.dk udviklet den tekniske del, som gør det muligt at skræddersy en specifik erhvervslejekontrakt til netop dine behov. Det er let at udfylde og du bliver guidet igennem hele processen.

Ved at følge 7 enkle skridt får du tilsendt din kontrakt som en samlet pdf-fil. Finder du efterfølgende ud af der skal ændres en detalje, klikker du blot ind på kontrakten via det tilsendte link, retter den ene detalje, gemmer og får tilsendt en ny udgave af kontrakten - alle rettelser er helt gratis.

Alle rettelser er med i prisen på 349 kr. ekskl. moms som du kun faktureres én gang.

De 7 trin til din professionelle erhvervslejekontrakt

På blot en halv time vil du blive guidet igennem 7 enkle trin, hvor der skal udfyldes oplysninger vedrørende parterne (hvem), lokalerne (hvad) og pris/varighed (hvornår), hvorefter du står med en færdig udarbejdet kontrakt i hånden. De 7 trin er som følgende:

 1. Udlejer - Hvem udlejer lokalerne?
 2. Lejer - Hvem skal leje lokalerne?
 3. Anvendelse - Hvad skal lokalerne bruges til?
 4. Placering - Hvor ligger lokalerne?
 5. Stand - Hvilken stand er lokalerne i?
 6. Periode - Hvor længe skal lokalerne lejes?
 7. Økonomi - Hvad koster lokalerne?

Når du er igennem de 7 trin, får du automatisk sendt en e-mail med kontrakten i pdf-form.

Efterfølgende kan du via linket i e-mailen nemt gå tilbage og rette i den - helt gratis.

 

Jakob Dalhoff, Dorektør hos Lokalebasen.dk "Med en professionel lejekontrakt fra Lokalebasen.dk, er du godt sikret."

- Jakob Dalhoff, CEO Lokalebasen.dk A/S

Eksempel på erhvervslejekontrakt

Se et eksempel på den erhvervslejekontrakt du kan udfærdige igennem vores værktøj

Hent erhvervslejekontrakt eksempel her

Hent tjekliste til Erhvervslejekontrakt

Den officielle tjekliste for erhvervslejekontrakter fra Erhvervsstyrelsen

Hent erhvervslejekontrakt tjekliste her

Se vores promotionvideo

 

 

Skal du have udfærdiget en specialkontrakt?

Hvis du står for at udleje et særligt erhvervslejemål, som kræver specielle modifikationer og tilføjelser i kontrakten, anbefaler vi, du kontakter advokat Theis Guttenberg på tlf.: +45 33 11 50 30 eller e-mail tg@haldguttenberg.dk. For yderligere information om Theis Guttenberg og hans arbejde klik her.

Har I flere ledige erhvervslejemål? 

Har I flere erhvervslejemål, som I endnu ikke har lejet ud, kan vi også hjælpe jer med det. I kan læse mere om jeres muligheder for at annoncere hos os på vores hjemmeside, ved at kontakte os på e-mail: info@lokalebasen.dk eller tlf.: +45 70 20 08 14.

Denne side blev lanceret d. 16. januar 2018 og opdateres jævnligt i henhold til erhvervslejeloven af advokat Theis Guttenberg.

Denne side er senest opdateret d. 08. November 2018.


Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.