arrow_upward

expand_moreexpand_less

En erhvervslejekontrakt

Udarbejd en dynamisk erhvervslejekontrakt på en halv time!

Som udlejer af et erhvervslejemål er det utrolig vigtigt at have en professionel erhvervslejekontrakt, så samarbejdet mellem lejer og udlejer kan fungere optimalt. Ved hjælp af en lejekontrakt til erhverv skabes der forudsigelighed, troværdighed og sikkerhed parterne imellem. Det vil vi gerne hjælpe med!

Lokalebasen.dk har i et tæt samarbejde med Advokat, Theis Guttenberg, udarbejdet en service, som ved hjælp af få simple spørgsmål, besvaret lige her via en formular, sammensætter en fuldt gyldig lejekontrakt til erhverv, som er skræddersyet til netop dit lejemål – og så tager det blot 30 minutter! Derefter modtager du den pr. mail.

Denne lejekontrakt er mere end blot et dokument, idet du har fri mulighed for at gå tilbage og rette helt gratis, hvis lejeforholdene skulle ændre sig.

Prisen for denne fyldestgørende guide og dynamiske erhvervslejekontrakt er kr. 475 eks. moms. Vi har tilbudt denne service siden 2008, hvor vi har solgt flere hundrede lejekontrakter hvert år. Skal vi lave en til dig?

.

Set i medierne

Erhvervslejekontrakt værktøj i Berlinske
Som set på 180Grader

Med lov skal land bygges

Regler for udlejning af erhvervslejemål står nedfældet i erhvervslejeloven. Disse regler gælder for alle erhvervslokaler, såsom kontorlokaler, lager- og produktionslejemål og butik mm. Der kan dog være en del detaljer, som skal holdes styr på, når den endelige erhvervslejekontrakt skal udarbejdes.

Theis Guttenberg er Advokat med møderet for Højesteret og medstifter og medindehaver af HALDGUTTENBERG Advokatfirma. De har med stor ekspertise og erfaring eksisteret siden 2010 med advokattraditioner, der løber mere end 100 år tilbage i historien.

Med speciale i erhvervslejeret og transaktioner rådgiver Theis Guttenberg et bredt udsnit af virksomheder og organisationer indenfor domicilkøb, facilitering af entrepriseudbud og erhvervsudlejning.

Derudover er Theis Guttenberg medlem af:

 • Danske Advokaters forening for Erhvervsejendomme
 • Dansk Selskab for Boligrett
 • Det Danske Selskab for Byggeret
 • By- og planudvalget for Byggesocietetet

Advokat Theis Guttenberg

Advokat Theis Guttenberg

haldguttenberg.dk

 

Din skræddersyet professionelle erhvervslejekontrakt

Mens Theis har udarbejdet de kontraktlige juridiske forhold samt vejledende tekst, så har Lokalebasen.dk udviklet den tekniske del, som gør det muligt for dig at skræddersy erhvervslejekontrakten til netop dine behov. Spørgefelterne er let udfyldelige og du bliver guidet igennem hele processen.

Ved at følge 8 enkelte punkter via vores webformular får du tilsendt din lejekontrakt som en samlet pdf-fil. Skal der efterfølgende ændres en detalje eller to, så klikker du blot ind på kontrakten via det tilsendte link, retter til, gemmer og får tilsendt en ny udgave af kontrakten – alle rettelser er helt gratis og er med i prisen på kr. 475 eks. moms.

Du er kun 8 enkelte trin fra en professionel erhvervslejekontrakt

På blot 30 minutter vil du blive guidet igennem 8 simple trin, hvor der skal udfyldes nødvendige oplysninger vedrørende parterne (hvem), lokalerne (hvad) og pris/varighed (hvornår), hvorefter du står med en færdig udarbejdet erhvervslejekontrakt i hånden. De 8 trin er følgende:

 1. Udlejer - Hvem udlejer lokalerne?
 2. Lejer - Hvem skal leje lokalerne?
 3. Anvendelse - Hvad skal lokalerne bruges til?
 4. Placering - Hvor ligger lokalerne?
 5. Stand - Hvilken stand er lokalerne i?
 6. Periode - Hvor længe skal lokalerne lejes?
 7. Økonomi  - Hvad koster lokalerne?
 8. Godkend  - Tjek at alle dine oplysninger er korrekte.

Når du er igennem de 8 trin, får du automatisk sendt en e-mail med kontrakten i pdf-form. Efterfølgende kan du via linket i e-mailen nemt gå tilbage og rette i den – helt gratis.

 

Jakob Dalhoff, Dorektør hos Lokalebasen.dk "En erhvervslejekontrakt fra Lokalebasen.dk er den hurtigste og mest effektive måde at få styr på papirarbejdet. Det tager ikke mere end 15-20 minutter"

- Jakob Dalhoff, CEO Lokalebasen.dk A/S

Eksempel på vores erhvervslejekontrakt

Se et eksempel på netop den erhvervslejekontrakt du kan udarbejde igennem vores værktøj.

Hent erhvervslejekontrakt eksempel her

Hent tjekliste til erhvervslejekontrakt

Den officielle tjekliste for erhvervslejekontrakter til erhverv fra Erhvervsstyrelsen.

Hent tjeklisten her

Se vores promotionsvideo

 

 

Skal du have udfærdiget en specialkontrakt?

Hvis du står og skal udleje et særligt erhvervslejemål, som kræver specielle modifikationer og tilføjelser til kontrakten, anbefaler vi, at du kontakter Theis Guttenberg på tlf.: +45 33 11 50 30 eller e-mail tg@haldguttenberg.dk. For yderligere information om Theis Guttenberg og hans arbejde, klik her.

Har du flere ledige erhvervslejemål?

Sidder I med flere erhvervslejemål, som I endnu ikke har lejet ud, så kan vi også hjælpe jer med dette. Lokalebasen.dk tilbyder flere muligheder for at annoncere og udleje via vores hjemmeside. Hør mere ved at kontakte os på e-mail: info@lokalebasen.dk eller tlf.: +45 70 20 08 14.

Denne side blev lanceret d. 16. januar 2018 og opdateres jævnligt i henhold til erhvervslejeloven af advokat Theis Guttenberg.

Denne side er senest opdateret d. 26 januar, 2021.


Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo
 • Lokalebasen medlemskab logo
 • Lokalebasen medlemskab logo