arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til dit nye kontorfælleskab

Søg gratis blandt 619 kontorfællesskaber i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find let det rette kontorfællesskab

Er du på udkig efter det optimale kontorfællesskab, der passer til dig og din virksomheds skiftende behov? Lokalebasen.dk giver det komplette overblik over det danske marked for kontorfællesskaber. Vi har gjort det utrolig nemt for dig, hvis du vil finde en kontorplads i Danmark. Klik på kortet og find et kontorfællesskab i dit område, eller benyt dig af vores søgefunktion øverst på siden, hvis du vil foretage en mere målrettet søgning.

Få besked ved nye kontorfællesskaber til leje

Ved at oprette en søgeagent modtager du automatisk mails, hver gang relevante lokaler, som lever op til dine ønsker, dukker op på siden.

Nye kontorhoteller

Få overblik over kontorfællesskaber til leje

Ønsker du at leje eller udleje en kontorplads? Lokalebasen.dk har mange års erfaring inden for udlejning af kontorer i Danmark, og vi ved hvad, der rører sig på markedet. Vi repræsenterer hele landets ejendomsbranche, lige fra de professionelt etablerede ejendomsselskaber til de mindre private udlejere. Så snart en udlejer får en ledig kontorplads, bliver sagen lagt op på vores side. Dermed er du på Lokalebasen.dk altid sikret et dagsaktuelt overblik, så du nemt og hurtigt kan finde dit kommende kontorfællesskab.

Du kan spare meget tid og mange penge ved at vælge en kontorplads frem for almindelige kontorlokaler. Her får du nemlig et komplet serviceret kontor med alt inkluderet til en fast månedlig pris. Fremfor at bruge tid på drift af kontorlokaler kan du fokusere på din forretnings kernekompetence og spare et væld af ressourcer. Ydermere kan du binde dig til en mindre kontraktperiode, hvorfor du på kort varsel kan skifte til et større eller mindre kontor, eller til ét i et andet område, alt efter dine ønsker og behov. Netop dette kan nemlig være mere vanskeligt ved leje af almindelige kontorlokaler.

På Lokalebasen.dk kan du hurtigt, nemt og gratis finde dit næste kontorfællesskab. Gør som mere end 70.000 af vores månedligt besøgende, og start din søgning på Lokalebasen.dk nu!

Nu kan Lokalebasen.dk også være behjælpelig med at finde kontorfællesskaber i Norge og Sverige. Lokalebasen.dk har længe været en aktør på det svenske marked, men kan nu også hjælpe dig, der har brug for et kontorfællesskab i både Sverige og Norge. Benyt nedenstående links:

Nyheder

Se alle nyheder

De mange fordele ved et kontorfællesskab

Find nemt en kontorplads


Der er mange fordele ved at leje kontorplads frem for at arbejde hjemme eller leje et helt kontor. Derfor er kontorfællesskaber en mere og mere populær løsning for iværksættere, og der sker lige nu en hastig udvikling inden for området.

Læs mere

En kontorplads har økonomiske fordele

Er du selvstændig og ønsker du ikke længere at arbejde hjemmefra, står valget mellem et kontor og et kontorfællesskab. I den forbindelse er der store økonomiske fordele ved at vælge at leje en kontorplads. Typisk er der tale om en langt lavere husleje end ved at leje et helt kontor. Dette skyldes blandt andet, at udgifter til drift og vedligeholdelse deles mellem mange brugere – i stedet for at din virksomhed står med udgiften alene. Herudover er der typisk kun et meget lavt depositum – og i mange tilfælde slet intet. Ydermere er der ofte en langt kortere opsigelsesfrist, end det er tilfældet med traditionelt et kontor.

Få netværk og inspiration

Mange vælger et kontorfællesskab grundet muligheden for socialt samvær med andre selvstændige. Her får du mulighed for at netværke med andre iværksættere på daglig basis og få ny inspiration og motivation. Det er forskelligt fra sted til sted, i hvor høj grad der lægges vægt på det sociale aspekt, og her er det vigtigt at vælge et sted, der matcher netop dine ønsker.

Kontorfællesskab med skræddersyet profil?

Der oprettes flere og flere kontorfællesskaber med meget specifikke profiler, målrettet specifikke virksomheder. Der kan for eksempel være tale om et fokus på kreative eller helt nystartede virksomheder - eller noget helt tredje. Der er herudover i stigende grad tendens til at vægte det sociale samvær med for eksempel netværksaftenener, sparring, foredrag og andre arrangementer. Mange brugere oplever, at der skabes en synergi mellem virksomhederne i fællesskabet, og at det inspirerende miljø giver ny energi, inspiration og til tider medfører, at helt nye virksomheder opstår.

Din virksomhed kan vokse sammen med andre

Visse iværksættere kan være betænkelige ved at leje en kontorplads, hvis de har forventning om, at virksomheden kommer til at vokse betragteligt inden for en overskuelig fremtid. Her tror mange, at det ikke er muligt at ansætte flere medarbejdere, hvis virksomheden har hjemme i et kontorfællesskab. Dette er dog et unødvendigt forbehold. De fleste steder er yderst fleksible og giver rig mulighed for at anskaffe flere kontorpladser, så virksomheden kan vokse i det tempo, der er naturligt. Denne fleksibilitet kombineret med de lave månedlige udgifter gør kontorfællesskaber ideelle for rigtig mange virksomheder.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage