arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til dit nye kontorfælleskab

Søg gratis blandt 302 kontorfællesskaber i hele Danmark

Vælg type
Produktion/lagerlokaledone
Parkeringdone
Virtuelt kontordone
Butikslokaledone
Kontorhoteldone
Mødelokalerdone
Coworkingdone
Kontordone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Find let det rette kontorfællesskab

Er du på udkig efter en ny kontorplads, der passer til dig og din virksomheds skiftende behov? Lokalebasen.dk giver dig et komplet overblik over det danske marked for kontorfællesskaber. Vi har gjort det utrolig nemt for dig, hvis du vil finde en kontorplads i Danmark. Klik på kortet og find et kontorfællesskab i dit område, eller benyt dig af vores søgefunktion øverst på siden, hvis du vil foretage en mere målrettet søgning. Start din søgning i dag!

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart

Nye kontorhoteller

Find den perfekte kontorplads på Lokalebasen.dk

Ønsker du at leje eller udleje en kontorplads? Lokalebasen.dk har mange års erfaring inden for udlejning af kontorer i Danmark, og vi ved hvad, der rør sig på markedet. Vi repræsenterer hele landets ejendomsbranche, lige fra de professionelt etablerede ejendomsselskaber til de mindre private udlejere. Så snart en udlejer får en ledig kontorplads, bliver sagen lagt op på vores side. Dermed er du på Lokalebasen.dk altid sikret et dagsaktuelt overblik, så du nemt og hurtigt kan finde dit kommende kontorfællesskab.

Du kan spare meget tid og mange penge ved at vælge en kontorplads frem for et alment kontor. Her får du nemlig et komplet serviceret kontor med alt inkluderet til en fast månedlig pris. Fremfor at bruge tid på drift af kontorlokaler kan du fokusere på din forretnings kernekompetence og spare et væld af ressourcer. Ydermere kan du binde dig til en mindre kontraktperiode, hvorfor du på kort varsel kan skifte til et større eller mindre kontor, eller til i et andet område, alt efter dine ønsker og behov.

På Lokalebasen.dk kan du hurtigt, nemt og gratis finde dit næste kontorfællesskab. Gør som mere end 70.000 af vores månedligt besøgende, og start din søgning på Lokalebasen.dk nu!

Nu kan Lokalebasen.dk også være behjælpelig med at finde kontorfællesskaber i Norge og Sverige. Lokalebasen.dk har længe været en aktør på det svenske marked, men kan nu også hjælpe dig, der har brug for et kontorfællesskab i både Sverige og Norge. Benyt nedenstående links.

De mange fordele ved et kontorfællesskab

Find nemt en kontorplads


Der er mange fordele ved at leje en kontorplads frem for at arbejde hjemme eller leje et helt kontor. Derfor er kontorfællesskaber en mere og mere populær løsning for iværksættere, og der sker lige nu en rivende udvikling inden for området.

Læs mere

En kontorplads har økonomiske fordele

Er du selvstændig og ønsker du ikke længere at arbejde hjemmefra, står valget mellem et kontor og et kontorfællesskab. I den forbindelse er der store økonomiske fordele ved at vælge at leje en kontorplads. Typisk er der tale om en langt lavere husleje end ved at leje et helt kontor. Dette skyldes blandt andet, at udgifter til drift og vedligehold deles mellem mange brugere – i stedet for, at din virksomhed står med udgiften alene. Herudover er der typisk kun et meget lavt depositum – og i mange tilfælde slet intet. Ydermere er der ofte en langt kortere opsigelsesfrist end det er tilfældet med traditionelt et kontor.

Få netværk og inspiration

Mange vælger et kontorfællesskab grundet muligheden for socialt samvær med andre selvstændige. Her får du mulighed for at netværke med andre iværksættere på daglig basis og få ny inspiration og motivation. Det er forskelligt fra sted til sted, i hvor høj grad der lægges vægt på det sociale aspekt, og her er det vigtigt at vælge et sted, der matcher netop dine ønsker.

Kontorfællesskab med skræddersyet profil?

Der oprettes flere og flere kontorfællesskaber med meget specifikke profiler, målrettet specifikke virksomheder. Der kan for eksempel være tale om et fokus på kreative eller helt nystartede virksomheder - eller noget helt tredje. Der er herudover i stigende grad tendens til at vægte det sociale samvær med for eksempel netværksaftenener, sparring, foredrag og andre arrangementer. Mange brugere oplever, at der skabes en synergi mellem virksomhederne i fællesskabet, og at det inspirerende miljø giver ny energi, inspiration og til tider medfører, at helt nye virksomheder opstår.

Din virksomhed kan vokse sammen med andre

Visse iværksættere kan være betænkelige ved at leje en kontorplads, hvis de har forventning om, at virksomheden kommer til at vokse betragteligt inden for en overskuelig fremtid. Her tror mange, at det ikke er muligt at ansætte flere medarbejdere, hvis virksomheden har hjemme i et kontorfællesskab. Dette er dog et unødvendigt forbehold. De fleste steder er yderst fleksible og giver rig mulighed for at anskaffe flere kontorpladser, så virksomheden kan vokse i det tempo, der er naturligt. Denne fleksibilitet kombineret med de lave månedlige udgifter, gør denne løsning ideel for rigtig mange virksomheder.