Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ofte stillede spørgsmål af lejere

Hvem udlejer lejemålene på www.lokalebasen.dk?

Udlejere er typisk ejendomsselskaber eller private udbydere. Lokalebasen.dk formidler kontakten mellem udlejer og lejer.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål angående et lejemål? 

Du skal kontakte udlejer, hvis du har spørgsmål til et konkret lejemål. For at få kontakt til udlejer, skal du bestille information på det lejemål, du er interesseret i. Du modtager herefter en mail med navn, telefonnummer og e-mail til udlejer.

Hvordan bestiller jeg information?

Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firma og tlf.nr samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.

Hvornår kan jeg få en fremvisning?

Fremvisning af lejemål skal aftales direkte med udlejeren af lejemålet. Kontaktoplysninger til udlejer bliver sendt på mail, når du har bestilt information på lejemålet.

Kan lejemålet bruges til f.eks. madlavning, restaurant eller take-away?

Hvis brugsmulighederne ikke er angivet i beskrivelsen af lejemålet, skal du bestille information på lejemålet, og derefter kontakte udlejer for nærmere information. Lokalebasen.dk har ikke adgang til flere oplysninger om lejemålene, end hvad der står angivet i annoncen.

Hvad bruges mine kontaktoplysninger til?

Lokalebasen.dk videresender dine oplysninger til de udlejere, der forvalter de lejemål, som du har bestilt materiale på, ligesom vi sender deres kontaktoplysninger til dig. Derudover gemmer vi dine oplysninger i vores database for at kunne yde en personlig service til dig, i form af opfølgningsmails, når der kommer nye erhvervslejemål. Du kan til enhver tid afmelde disse mails.

Kan jeg som privatperson bestille information på et lejemål?

Ja, det kan du godt. I dette tilfælde bedes du blot indtaste dit navn i feltet hvor der står 'Firma'. Så sørger vi for at fremsende informationen hurtigst muligt.

Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?

Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.

Hvordan sletter jeg min søgeagent?

Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.

Hvordan afmelder jeg mig jeres opfølgningsmails?

Du kan til en hver tid afmelde dig yderligere opfølgningsmails. Opfølgningsmails kan afmeldes ved at trykke på linket nederst i opfølgeningsmailen.

Hvorfor har jeg ikke modtaget min bestilte information endnu?

Det sker at vores mails bliver fanget af vores kunders spamfiltre. Tjek derfor altid dit spamfilter hvis du ikke har modtaget information efter fem minutter. Hvis mailen ikke ligger i dit spamfilter er du velkommen til at kontakte os.

Er priserne på lejemålene inklusiv eller eksklusiv moms?

Priserne er oftest eksklusiv moms. Kontakt udlejer for flere detaljer.

Hvorfor modtager jeg stadig mails fra jer selvom jeg har afmeldt mig?

Det kan skyldes at du enten har været inde efterfølgende og bestille information på www.lokalebasen.dk, eller fordi du både har en aktiv søgeagent og modtager opfølgningsmails, og at du derfor skal afmeldes to steder.

Kontakt

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 08 14 eller via mail: info@lokalebasen.dk.