Ofte stillede spørgsmål af lejere

Er du udlejer? Se ofte stillede spørgsmål af udlejere.

Denne side besvarer spørgsmål vedrørende:

Information om lejemålene og kontakt til udlejer

Hvem udlejer lejemålene på Lokalebasen.dk?

Først skal du udfylde formularen ’Få tilsendt mere information’ med dit navn, firmanavn, telefonnummer og e-mail. Når du har indtastet dine oplysninger, trykker du blot på knappen ’Få tilsendt information’. Herefter går der ca. fem minutter, før du modtager en e-mail med informationen. I mailen får du også udlejers kontaktoplysninger.

Hvordan bestiller jeg information / får kontakt til udlejer?

Lokalebasen.dk formidler kun kontakten mellem lejer og udlejer. Er du interesseret i et lejemål, har du spørgsmål eller ønsker en fremvisning af lejemålet, skal du tage kontakt til udlejer direkte.

Hvorfor har jeg ikke modtaget min bestilte information endnu?

Det kan ske, at vores mails bliver fanget af dit spamfilter. Tjek derfor altid dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget information efter fem minutter. Vurderes de indtastede oplysninger som falske eller ufuldstændige, holdes ordren tilbage af vores system. Blokerede ordre bliver løbende behandlet. Hvis mailen ikke ligger i dit spamfilter er du velkommen til at kontakte os.

Hvornår kan jeg få en fremvisning?

Fremvisning af lejemål skal aftales direkte med udlejeren af lejemålet. I annoncen for det ønskede lejemål er det muligt at foreslå en dato for fremvisning. Derudover bliver kontaktoplysninger på udlejer send til dig på mail, når du har bestilt information på lejemålet, så I kan kontakte hinanden.

Hvad bruges mine kontaktoplysninger til?

Lokalebasen.dk videresender dine oplysninger til de udlejere, der forvalter de lejemål, som du har bestilt materiale på. Ligesom vi sender deres kontaktoplysninger til dig. Derudover gemmer vi dine oplysninger i vores database for at kunne yde en personlig service til dig i form af opfølgningsmails, når der kommer nye erhvervslejemål. Du kan til enhver tid afmelde disse mails. Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.

Er priserne på lejemålene inklusiv eller eksklusive moms?

Som udgangspunkt er priser eksklusive moms. Kontakt evt. udlejer for flere detaljer vedrørende priser på lejemålet.

Kan lejemålet bruges til f.eks. madlavning, restaurant eller take-away?

Hvis brugsmulighederne ikke er angivet i beskrivelsen af lejemålet, skal du bestille information på lejemålet, og derefter kontakte udlejer for nærmere information. Lokalebasen.dk har ikke adgang til andre oplysninger om lejemålene, end hvad der står angivet i annoncen.

Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?

Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge på lejers konto. Det er kun udlejere, der betaler ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det.

Oprettelse eller afmelding af søgeagent

Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?

Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Med en søgeagent får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.

Hvordan sletter jeg min søgeagent?

Du kan til enhver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står ’Tryk her for at slette denne søgeagent’. Du kan altid oprette en ny søgeagent.

Afmelding af nyhedsbreve og diverse e-mails

Hvordan afmelder jeg mig jeres opfølgningsmails?

Du kan til enhver tid afmelde dig yderligere opfølgningsmails ved at trykke på linket nederst i mailen.

Hvorfor modtager jeg stadig mails fra jer, selvom jeg har afmeldt mig?

Det skyldes at du enten har været inde efterfølgende og bestille information på et lejemål på Lokalebasen.dk, eller fordi du både har en aktiv søgeagent og modtager opfølgningsmails. Det betyder, at du skal afmeldes to steder. Hvis du fortsat modtager mails, så kan du altid skrive en mail til info@lokalebasen.dk og så får vi dig manuelt fjernet fra vores mailservice.


Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 08 14 eller via mail: info@lokalebasen.dk. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag kl. 09:00-16:30.


Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo