arrow_upward

49 erhvervslokaler: Aalborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Aalborg: Find attraktive erhvervslejemål i Aalborg

Aalborg er den største by i Nordjylland og er en by, der oplever stigende vækst. Aalborg har som universitetsby stødt befolkningstilvækst, og det er noget, der over de kommende år, vil sætte sit præg på erhvervslivet – blandt andet forventes en stigning af erhvervslejemål i Aalborg. Byen indleder op til flere større fornyelser af det urbane miljø, og dette forventes at medføre et stigende udbud af erhvervslejemål i Aalborg. Den nordjyske ”hovedstad” blev påvirket af finanskrisen på lige fod med andre danske storbyer, men de mange tiltag i forbindelse med byudviklingen giver nu positive forventninger til området omkring byen.

God infrastruktur gør erhvervslokaler i Aalborg fordelagtige

Aalborg har en lang række byrum, der giver liv og aktivitet i bymiljøet. Hertil har Aalborg en stærk infrastruktur, da dette har været en nødvendighed under Aalborgs befolkningstilvækst. Virksomheder, der har erhvervslejemål i Aalborg, nyder derfor yderst fordelagtige trafikale vilkår. Kommunen har inddelt byen i 16 planområder, hvoraf Aalborgs centrum er et af disse. Samlingspunktet i denne del af byen er John F. Kennedys Plads. Her er der både adgang til station og busruter, og det er blandt andet her fra, at man finder togforbindelser til resten af Danmark. By- og metrobusser kører hver 7.-8. minut, hvorfor det er let at bevæge sig rundt i byen – endnu et plus, man drager fordel af, med et erhvervslejemål i Aalborg. På trods af, at byens infrastruktur allerede er yderst velfungerende, forstærkes denne dog yderligere i de kommende år. Kommunen, Nordjyllands Trafikselskab samt Region Nordjylland har nemlig planlagt at etablere en letbane. Denne bane skal sende de mange aalborggensere let rundt i byen, mod lufthavnen og ud til det nye Universitetshospital. Med erhvervslokaler i Aalborg får ansatte og kunder dermed helt ideelle kollektive trafikmuligheder til og fra din virksomhed.

Universitetseffekt skaber flere erhvervslejemål: Aalborg forventer en stigning i erhvervslokaler

Under de seneste par år har Aalborg Universitet ekspanderet med stor hast, og man regner med at denne udvikling får indflydelse på markedet for erhvervslejemål i Aalborg. Dette gælder ikke blot de mange afdelinger, som de har placeret i resten af landets storbyer, men også deres campus i selve byen. Forhåbningen fra ejendomsmarkedet er, at det resulterer i et større rekrutteringsgrundlag. Dette forventes at give vækst, og dermed grobund for skabelse af endnu flere erhvervslejemål i Aalborg. At have status som en universitetsby er helt essentielt for Aalborg, da dette sikrer en central tiltro til byen fra udefrakommende virksomheder og investorer. Man forventer, at stadigt flere virksomheder vil drage til Aalborg for at etablere sig, da byen rummer store mængder kvalificeret arbejdskraft, og man forventer dermed en voksende efterspørgsel efter erhvervslokaler i Aalborg i de kommende år.

På udkig efter spektakulære erhvervslejemål: Aalborg har unikke muligheder

I forbindelse med byens prominente havnefront samt havnepromenader findes en lang række spændende erhvervslejemål i Aalborg. Senest påbegyndtes byggeriet af et 10.000 kvadratmeter stort kontordomicil på Østre Havn i centrum af byen. Denne bygning ligger tæt op ad Musikkens Hus, der er Aalborgs vel nok mest spektakulære bygning. Dette byggeri giver muligheden for at udbygge yderligere 7.000 kvadratmeter, hvorfor projektet altså er af større kaliber. Byggeriet er et ud af flere projekter, der alle er med til at forstærke Aalborgs erhvervsmiljø, og der er dermed rig mulighed for at finde helt unikke erhvervslokaler til leje i Aalborg.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage