arrow_upward

København K

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i København K. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Markedet for kontorlokaler i København K

Efter hårde kriseår stiler markedet for kontorlokaler i Indre By mod stabilisering og har i seneste år eksponeret en række nye store byggerier, ligesom den nærmeste fremtid kan annoncere flere kontorprojekter i Indre by. Udviklingen inden for kontorlokaler i København K er generelt præget af en øget efterspørgsel, et øget antal fremvisninger og derigennem en øget konkurrence om de mest attraktive kontorlejemål.

En faldende tomgangsprocent

Færre kontorkvadratmeter står derfor ledige i Indre By, og dermed kan man konstatere, at tomgangsprocenten for kontorlokaler i København K er faldende. Det kan skyldes tre ting. For det første ombygges en række kontorejendomme til boliger, for det andet er der ikke bygget voldsomt meget de seneste par år, og derudover er arbejdsmarkedet i fremdrift i Danmark. Med hensyn til transport er København K især attraktivt, da man herfra nemt kan komme til alle dele af Danmark med enten bus, tog og metroen, der i mange tilfælde køre hele natten. Parkering kan dog være en dyr affære for de medarbejdere, der dagligt kører i bil til arbejde. Det kan derfor være en god idé, at man som virksomhed laver en god parkeringsaftale med et af Indre Bys mange parkeringshuse.

København K i erhvervsudvikling

I slutningen af 2014 fremlagde Københavns Kommune en erhvervsrapport, der anbefalede, at otte områder i Storkøbenhavn bør få et erhvervsfokus, heriblandt Indre By. Ifølge rapporten bør Indre By fortsat være et område med mange jobs, og derfor et område der udbyder en række attraktive kontorlokaler til leje.

Områder med kontorlokaler i København K

Det anbefales blandt andet, at man åbner op for mere byggeri ved Kalvebod Brygge og Scala grunden. Ligeledes anbefales der i rapporten, at området mellem Hovedbanegården og Dybbølsbro Station bør udvides med byggeri, der især skal huse kontorlejemål. Områder huser allerede nu store virksomheder som Marriott Hotel og Nykredit. Dermed ser der ud til at udbuddet af kontorlokaler i København K vil stige i de kommende år. Blandt markante kontorhuse i Indre By kan fremhæves det nye Industriens Hus, Nykredits spektakulære kontordomicil Krystallen på Kalvebod Brygge, FN Byens ny kontorbygning i Nordhavn samt flere innovative projekter på Københavns havnefront.

Moderne kontorlokaler – København K har et væld af tilbud

Mange kontorejendomme i København K bliver i dag moderniseret og istandsat for at tiltrække potentielle lejere. Du vil derfor kunne finde en rigt udvalg af moderne og charmerende kontorer i Indre By. På Strøget er efterspørgslen størst, da beliggenheden er den mest centrale i Indre By. Lejeprisen vil derfor være ekstra høj på lejemål beliggende på netop denne gade. I City har en række store domicilejendomme blandt andet været under forvandling. F.eks. er Telefonhuset i Nørregade, der i næsten 100 år var hovedsæde for KTAS, i dag blevet omdannet til nye moderne kontorer for en lille snes virksomheder som advokatfirmaet Bruun & Hjejle, Karnov, Google, Mensch, Københavns Voksenuddannelsescenter, Skt. Petri Gymnasium, SKULD med flere.

Læs mere om København K på WikiEstate
star
star
star
star
star
5.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal