arrow_upward

14 parkering: København K

Denne liste viser parkeringspladser i København K. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet.Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i København K

I København er der forskellige takster på parkering, alt efter hvor man er i byen. Jo længere man kommer væk fra Indre By, jo billigere er det. København K er imidlertid den mest centrale del af København, og derfor fungerer størstedelen af dette område med højeste eller næsthøjeste takst.

Den højeste takst i København ligger på 36 kroner i timen mellem kl. 8 og 18. Herefter falder taksten til 13 kroner i timen mellem kl. 18 og 23, hvorefter nattaksten ligger på 5 kroner i timen frem til kl. 8. Om lørdagen er taksten 36 kroner i timen frem til kl. 17, hvorefter parkering er gratis. Om søndagen er al parkering gratis. Denne takstzone gælder det allermest centrale af København og dækker hele området fra Kongens Nytorv til søerne og Rådhuspladsen.

I den nordlige del af København K koster parkering den næsthøjeste takst, hvilket i hverdagene er 19 kroner i timen fra kl. 8 til 18, 13 kroner i timen fra kl. 18 til 23 og med en nattakst på 5 kroner i timen. Lørdag koster det 19 kroner i timen mellem kl. 8 og 17, mens det også her er gratis at parkere lørdag aften og om søndagen.

Betalingsmuligheder

Der er flere måder, man kan betale for parkering i København K. Man kan betale på klassisk vis, hvor man enten bruger dankort eller kontanter i en opstillet automat. Før i tiden fik man så printet en billet, som skulle ligge tydeligt i forruden, men det er man nu gået væk fra. I dag taster man i stedet bilens nummerplade ind, mens man indsætter sit betalingskort, og bilen er på denne måde registreret i systemet. I København skal man ikke op til betalingsautomaten igen, når man forlader parkeringspladsen, da man simpelthen betaler for et bestemt antal timer, når man ankommer.

En anden mulighed, som mange i dag benytter sig af, er at betale via en app. Dette gør, at man let kan tjekke ind og ud på telefonen og altså ikke skal bøvle med automater på pladsen. De forskellige parkeringsselskaber har hver deres app, så man skal huske at holde øje med, om man har fået hentet den gældende app på den parkeringsplads, man holder på. Der findes dog også apps, som samler alle parkeringsselskaber på ét sted mod et mindre gebyr, når man betaler for parkeringen.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage