arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til dit nye mødelokale

Søg gratis i vores store udvalg af mødelokaler i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find let dit nye mødelokale eller konferencelokale

Hos Lokalebasen.dk har vi samlet et stort udvalg af alsidige mødelokaler, der passer til alle behov - fra små intime møder med få deltagere, til større mødelokaler med mange deltagere. Således vil du nemt finde mødelokaler, der matcher din virksomheds behov, når I skal holde møder ude i byen. Vi gør det nemt for dig at finde de helt rigtige mødelokaler, mødefaciliteter og konferencelokaler til din virksomhed.

Få besked ved nye mødelokaler til leje

Du kan målrette din søgning med filtreringsmulighederne eller gøre søgningen endnu mere effektiv med en automatisk søgeagent. Den giver dig besked, når vi får nye mødelokaler på siden, som indfrier dine kriterier og krav til det perfekte mødelokale eller konferencelokale til din virksomhed. Du kan på den måde spare tid og ressourcer, så du hurtigt kan skabe kontakt med udbyderen, når du har fundet det rette mødelokale.

Nye Mødelokaler

Et mødelokale, når du skal bruge det

På Lokalebasen.dk får du et gratis og brugervenligt overblik over ledige mødelokaler og konferencelokaler, der indfrier din virksomheds specifikke behov og krav.

Vi formidler annoncer for alle typer udlejere af mødelokaler og konferencelokaler, og du får derved direkte adgang til et alsidigt udvalg med masser af fleksible muligheder. Uanset dine ønsker til pris, beliggenhed, faciliteter m.m., får du her kvalificerede forslag. Vi har alternativer til både de små intime møder med få personer og til større forsamlinger, når I skal holde møder ude i byen, eller hvis I skal afholde en konference for jeres medarbejdere.

Ved at filtrere din søgning finder du hurtigt frem til de aktuelle lokaler, der er relevante for dig og din virksomheds behov. Opretter du en søgeagent, får du automatisk en mail, hver gang vi tilføjer nye lokaler, der matcher dine søgekriterier og din virksomheds behov. Vil du vide mere om et specifikt mødelokale eller konferencelokale, kan du nemt kontakte udlejeren for yderligere information, når du besøger annoncen for det specifikke møde- eller konferencelokale du har interesse i.

Det er vigtigt for os, at du får et succesfuldt forløb, når du benytter Lokalebasen.dk. Du kan derfor altid kontakte vores team, hvis du får brug for vejledning. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål på både mail og telefon. Her kan vi også guide dig igennem og hjælpe jer med at finde de rigtige mødelokaler og konferencelokaler til jeres specifikke behov.

Vi glæder os til at føre dig nemt og sikkert frem til dit nye mødelokale eller konferencelokale, så du kan bruge mere tid på at drive forretning.

Ønsker I at udleje et mødelokale?

Har I et mødelokale eller konferencelokale, som I ønsker at leje ud, så få jeres annonce på Lokalebasen.dk. Vi har over 70.000 besøgende hver måned, som aktivt søger erhvervslokaler, herunder mødelokaler og konferencelokaler som jeres. Derved når jeres annonce direkte ud til en stor og relevant målgruppe, hvor I kan få mange kvalificerede leads. Få din annonce online i dag og find let lejere til dit mødelokale. Kontakt os for mere information, eller opret dig som udlejer i dag.

Nyheder

Se alle nyheder

Øg produktiviteten med fleksible mødelokaler

Find hurtigt et autoværksted til leje Er der ikke noget mødelokale eller konferencelokale i dit erhvervslejemål, behøver dette ikke være et minus – tværtimod. For mange virksomheder kan det nemlig være en god forretning at leje lokaler på timebasis eller i en begrænset periode, hvilket flere og flere virksomheder får øjnene op for i denne tid. På denne måde betaler din virksomhed nemlig kun for mødelokalet eller konferencelokalet i det omfang, virksomheden benytter det, og kan dermed undgå at betale et fast månedligt beløb for de ekstra kvadratmeter. Det kan nemlig hurtigt løbe op i betydelige besparelser over længere perioder. Denne form for supplerende mødelokaler gør samtidig, at din virksomhed får større fleksibilitet og produktivitet, da I kan skrue op og ned for anvendelsen af mødelokaler og/eller konferencelokaler alt efter behov og økonomiske omstændigheder.

Mødelokaler til alle virksomhedens behov

Læs mere

Samtidig er der et væld af andre fordele ved at leje et mødelokale separat. For eksempel har din virksomhed mulighed for at leje mødelokaler og konferencelokaler af enhver tænkelig slags og størrelse. I er dermed ikke afhængig af, hvor jeres faste kontor er beliggende, hvilke faciliteter det rummer eller hvilket designmæssigt udtryk, det har. I kan helt frit vælge, hvor og i hvilken slags omgivelser I ønsker at afholde jeres møder. Herudover kan I endda også vælge forskellige mødelokaler til forskellige typer møder og dermed målrette omgivelserne til det enkelte møde og parterne, der skal deltage - hvad enten det er potentielle kunder, nuværende kunder, samarbejdspartnere eller noget helt fjerde. Dermed kan de lejede mødelokaler, foruden deres praktiske formål, også være med til at brande din virksomhed udadtil og dermed styrke forretningen. I kan eksempelvis vælge at afholde møder i eksklusive lokaler i København K, i et naturskønt område med smuk natur eller noget helt tredje, der tilføjer et værdifuldt oplevelsesaspekt til mødet.

Møde- og konferencelokaler med den service I ønsker jer

Et andet parameter, din virksomhed kan tilpasse, hvis I lejer mødelokaler eller konferencelokaler på midlertidig basis, er de faciliteter og den service, der er tilknyttet de pågældende lokaler. I kan for eksempel leje et mødelokale med særlig forplejning, med moderne konferenceudstyr, med sekretærservice osv. I kan også leje et mødelokale eller et konferencelokale på et hotel, hvis I eller jeres gæster har behov for overnatning i forbindelse med mødet - ligesom der også kan være tilknyttet restaurant til hoteller, hvis der er behov for dette. Mulighederne er kort sagt mange.

Afhold jeres møder i hele landet, for fuld fleksibilitet

En anden fordel ved at leje mødelokaler og konferencelokaler separat, er den geografiske fleksibilitet. Har din virksomhed ansatte, der ofte rejser rundt i landet til for eksempel salgsmøder, har I på denne måde mulighed for at leje jer ind på timebasis, i de forskellige byer. Dermed kan I møde jeres kunder, samarbejdspartnere m.v. lige dér, hvor de er. Det giver en høj grad af mobilitet og fleksibilitet for virksomheden og er en fordel i salgsarbejdet. Hvor og i hvilke omgivelser du afholder dine møder, er bestemt ikke uden betydning. Et mødelokale eller et konferencelokale er med til at danne det samlede billede af din virksomhed over for de kunder eller samarbejdspartnere, du holder møde med. At udvælge et mødelokale eller et konferencelokale kan derfor være en del af en samlet brandingstrategi – og det er der flere og flere virksomheder, som får øjnene op for. Hvorfor ikke leje forskellige lokaler til forskellige møder med forskellige partnere eller kunder og give dem en skræddersyet oplevelse og indtryk af din virksomhed?

Rekreative konferencelokaler med mange anvendelsesmuligheder

Går din virksomhed med planer om at afholde en konference, er der ligeledes mange muligheder. Danmark byder på et hav af forskellige, spændende konferencesteder. F.eks. er en del gamle herregårde omdannede til specialiserede konferencecentre, hoteller eller kontorhoteller med konferencefaciliteter. Disse konferencelokaler byder typisk på yderst naturskønne og rekreative omgivelser. Herudover er det visse steder også muligt at koble konferencen sammen med eksempelvis teambuilding eller andre events, der kan forhøje yderligere værdi til konferencen.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage