En nem vej til dit nye mødelokale

Søg gratis blandt 43 mødelokaler i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find let dit nye mødelokale eller konferencelokale

Søg i et alsidigt udvalg, og få hurtigt en gratis oversigt over mødelokaler og konferencelokaler, der matcher din virksomheds behov. Lokalebasen.dk gør det nemt for dig at finde det helt rigtige lokale.

Målret din søgning med filtreringsmulighederne, eller gør søgningen endnu mere effektiv med en automatisk søgeagent, der giver dig besked, når vi får nye mødelokaler på siden, som indfrier dine kriterier. Du sparer dermed tid og ressourcer og kan hurtigt kontakte udbyderen, når du har fundet det rette mødelokale.

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart
  • Ncc

Nye Mødelokaler

Et mødelokale, når du skal bruge det

På Lokalebasen.dk får du et gratis og brugervenligt overblik over ledige mødelokaler og konferencelokaler, der indfrier din virksomheds specifikke behov.

Vi formidler annoncer for alle typer udlejere af mødelokaler og konferencelokaler, og du får derved direkte adgang til et alsidigt udvalg med masser af fleksible muligheder. Uanset dine ønsker til pris, beliggenhed, faciliteter m.m., får du her kvalificerede forslag.

Ved at filtrere din søgning finder du hurtigt frem til de aktuelle mødelokaler, der er relevante for dig, og opretter du en søgeagent, får du automatisk en mail, hver gang vi bringer lokaler, der matcher dine søgekriterier. Vil du vide mere om et specifikt mødelokale eller konferencelokale, kan du nemt kontakte udlejeren for yderligere information.

Det er vigtigt for os, at du får et succesfuldt forløb, når du benytter Lokalebasen.dk. Du kan derfor altid kontakte vores team, hvis du får brug for vejledning. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål på både chat, mail og telefon.

Vi glæder os til at føre dig nemt og sikkert frem til dit nye mødelokale eller konferencelokale.

Ønsker du at udleje et mødelokale?

Har du et mødelokale eller konferencelokale, som du ønsker at leje ud, så få din annonce på Lokalebasen.dk. Vi har over 70.000 besøgende hver måned, som aktivt søger erhvervslokaler, herunder mødelokaler. Derved når din annonce direkte ud til en stor og relevant målgruppe. Få din annonce online i dag og find let lejere til dit mødelokale.

Øg agiliteten med fleksible mødelokaler

Er der ikke noget mødelokale eller konferencelokale i dit erhvervslejemål, behøver dette ikke at være et minus – tværtimod. For mange virksomheder kan det nemlig være en god forretning at leje mødelokaler på timebasis eller i en begrænset periode. Og det er der flere og flere virksomheder, der får øjnene op for i denne tid. På denne måde betaler din virksomhed nemlig kun for mødelokalet eller konferencelokalet i det omfang, virksomheden benytter det, og kan dermed undgå at betale et fast månedligt beløb for de ekstra kvadratmetre. Og det kan snildt løbe op i betydelige besparelser over længere perioder. Denne form for supplerende mødelokaler gør samtidigt, at din virksomhed får større fleksibilitet og agilitet, da I kan skrue op og ned for anvendelsen af mødelokaler og eller konferencelokaler, alt efter behov og økonomiske omstændigheder.

Mødelokaler til ethvert behov

Samtidigt er der et væld af andre fordele ved at leje sit mødelokale separat. For eksempel har din virksomhed mulighed for at leje mødelokaler og konferencelokaler af enhver tænkelig slags, og er dermed ikke afhængig af, hvor jeres faste kontor er beliggende, hvilke faciliteter det rummer, eller hvilket designmæssigt udtryk det har. I kan helt frit vælge hvor og i hvilken slags omgivelser, I ønsker at afholde jeres møder. Herudover kan I endda også vælge forskellige mødelokaler til forskellige typer møder, og dermed målrette omgivelserne til det enkelte møde og parterne, der her skal deltage - hvad enten det er potentielle eller nuværende kunder, samarbejdspartnere eller noget helt tredje. Dermed kan de lejede mødelokaler, foruden deres praktiske formål, også være med til at brande din virksomhed udadtil og dermed styrke virksomheden. I kan eksempelvis vælge at afholde møder i eksklusive lokaler i København K, eller i et naturskønt område med smuk vue eller noget helt tredje og derved tilføje et værdifuldt oplevelsesaspekt til mødet.

Læs mere

Møde- og konferencelokaler med den service I ønsker

Et andet parameter, din virksomhed kan tilpasse, hvis I lejer mødelokaler eller konferencelokaler på midlertidig basis, er de faciliteter og den service, der er tilknyttet de pågældende lokaler. I kan for eksempel leje et mødelokale med særlig forplejning, med state of the art konferenceudstyr, med sekretærservice eller noget helt andet. I kan også leje et mødelokale eller et konferencelokale på et hotel, hvis I eller jeres gæster har behov for overnatning i forbindelse med mødet - ligesom der også kan være tilknyttet restaurant hoteller, hvis der er behov for dette. Mulighederne er kort sagt mange.

Afhold møder i hele landet

En anden fordel ved at leje mødelokaler og konferencelokaler separat, er den geografiske fleksibilitet. Har din virksomhed ansatte, der ofte rejser rundt i landet til for eksempel salgsmøder, har I på denne måde mulighed for at leje jer ind på timebasis, i de forskellige byer. Dermed kan I møde jeres kunder, samarbejdspartnere med videre lige der, hvor de er. Det giver en høj grad af mobilitet og fleksibilitet for virksomheden og er en fordel i salgsarbejdet. Hvor og i hvilke omgivelse du afholder dine møder er bestemt ikke uden betydning. Et mødelokale eller et konferencelokaler er med til at danne det samlede billede af din virksomhed over for de kunder eller samarbejdspartnere, du holder møde med. At udvælge et mødelokale eller et konference kan derfor være en del af en samlet brandingstrategi – og det er der flere og flere virksomheder, som får øjnene op for. Hvorfor eksempelvis ikke leje forskellige mødelokaler til forskellige møder med forskellige partnere eller kunder og give dem en skræddersyet oplevelse og indtryk af din virksomhed?

Rekreative konferencelokaler

Går din virksomhed med planer om at afholde konference, er der ligeledes mange muligheder. Danmark byder simpelthen på et hav af forskellige spændende konferencesteder. Eksempelvis er en del gamle herregårde omdannede til specialiserede konferencesteder eller til hoteller eller kontorhoteller med konferencefaciliteter. Disse konferencelokaler byder typisk på yderst naturskønne og rekreative omgivelser. Herudover er det visse steder også muligt at koble konferencen sammen med eksempelvis teambuilding eller andre events, der kan føhje yderligere værdi til konferencen.