arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til dit nye mødelokale

Søg gratis blandt 37 mødelokaler i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Produktion/lagerlokaledone
Butikslokaledone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Find let dit nye mødelokale eller konferencelokale

Hos Lokalebasen.dk har vi samlet et stort udvalg af alsidige mødelokaler, der passer til alle behov, fra små intime møder med få deltagere, til større mødelokaler med mange deltager der matcher din virksomheds behov, når i skal holde møder ude i byen. vi gør det nemt for dig at finde de helt rigtige mødelokaler, mødefaciliteter og konferencelokaler til din virksomhed.

Du kan målrette din søgning med filtrerings mulighederne, eller gøre søgningen endnu mere effektiv med en automatisk søgeagent, der giver dig besked, når vi får nye mødelokaler på siden, som indfrier dine kriterier og krav til det perfekte mødelokale eller konferencelokale til din virksomhed.. Du kan på den måde spare tid og ressourcer så du hurtigt kan skabe kontakt med udbyderen, når du har fundet det rette mødelokale der er tilpasset dine krav og ønsker hertil..

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart

Nye erhvervslokaler

Et mødelokale, når du skal bruge det

På Lokalebasen.dk får du et gratis og brugervenligt overblik over ledige mødelokaler og konferencelokaler, der indfrier din virksomheds specifikke behov og krav til mødelokaler og konferencelokaler.

Vi formidler annoncer for alle typer udlejere af mødelokaler og konferencelokaler, og du får derved direkte adgang til et alsidigt udvalg med masser af fleksible muligheder. Uanset dine ønsker til pris, beliggenhed, faciliteter m.m., får du her kvalificerede forslag. Vi har alternativer til både de små intime møder, med få personer, til større forsamlinger, når i skal holde møder ude i byen, eller hvis i skal afholde en konference for jeres medarbejdere.

Ved at filtrere din søgning finder du hurtigt frem til de aktuelle mødelokaler, der er relevante for dig og din virksomheds behov. Opretter du en søgeagent, får du automatisk en mail, hver gang vi tilføjer nye lokaler, der matcher dine søgekriterier og din virksomheds behov. Vil du vide mere om et specifikt mødelokale eller konferencelokale, kan du nemt kontakte udlejeren for yderligere information, når du besøger annoncen for det specifikke møde- eller konferencelokale du har interesse i..

Det er vigtigt for os, at du får et succesfuldt forløb, når du benytter Lokalebasen.dk. Du kan derfor altid kontakte vores team, hvis du får brug for vejledning. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål på både chat, mail og telefon. Her kan vi også guide dig igennem og hjælpe jer med at finde de rigtige mødelokaler og konferencelokaler der passer til jeres specifikke behov.

Vi glæder os til at føre dig nemt og sikkert frem til dit nye mødelokale eller konferencelokale, så I kan bruge mere tid på at drive jeres virksomhed.

Ønsker I at udleje et mødelokale?

Har I et mødelokale eller konferencelokale, som I ønsker at leje ud, så få jeres annonce på Lokalebasen.dk. Vi har over 70.000 besøgende hver måned, som aktivt søger erhvervslokaler, herunder mødelokaler og konferencelokaler som jeres.. Derved når jeres annonce direkte ud til en stor og relevant målgruppe, hvor i kan få mange kvalificerede leads. Få din annonce online i dag og find let lejere til dit mødelokale. Kontakt os for mere information, eller opret dig som udlejer i dag.

Øg produktiviteten med fleksible mødelokaler

Er der ikke noget mødelokale eller konferencelokale i dit erhvervslejemål, behøver dette ikke at være et minus – tværtimod. For mange virksomheder kan det nemlig være en god forretning at leje mødelokaler på timebasis eller i en begrænset periode. Og det er der flere og flere virksomheder, der får øjnene op for i denne tid. På denne måde betaler din virksomhed nemlig kun for mødelokalet eller konferencelokalet i det omfang, virksomheden benytter det, og kan dermed undgå at betale et fast månedligt beløb for de ekstra kvadratmetre. Og det kan snildt løbe op i betydelige besparelser over længere perioder. Denne form for supplerende mødelokaler gør samtidigt, at din virksomhed får større fleksibilitet og produktivitet, da I kan skrue op og ned for anvendelsen af mødelokaler og eller konferencelokaler, alt efter behov og økonomiske omstændigheder.

Mødelokaler til alle virksomhedens behov

Samtidigt er der et væld af andre fordele ved at leje sit mødelokale separat. For eksempel har din virksomhed mulighed for at leje mødelokaler og konferencelokaler af enhver tænkelig slagsog størrelse, I er dermed ikke afhængig af, hvor jeres faste kontor er beliggende, hvilke faciliteter det rummer, eller hvilket designmæssigt udtryk det har. I kan helt frit vælge hvor og i hvilken slags omgivelser, I ønsker at afholde jeres møder. Herudover kan I endda også vælge forskellige mødelokaler til forskellige typer møder, og dermed målrette omgivelserne til det enkelte møde og parterne, der her skal deltage - hvad enten det er potentielle eller nuværende kunder, samarbejdspartnere eller noget helt tredje. Dermed kan de lejede mødelokaler, foruden deres praktiske formål, også være med til at brande din virksomhed udadtil og dermed styrke virksomheden. I kan eksempelvis vælge at afholde møder i eksklusive lokaler i København K, eller i et naturskønt område med smuk natur eller noget helt tredje der tilføjer et værdifuldt oplevelsesaspekt til mødet.

Læs mere

Møde- og konferencelokaler med den service I ønsker jer

Et andet parameter, din virksomhed kan tilpasse, hvis I lejer mødelokaler eller konferencelokaler på midlertidig basis, er de faciliteter og den service, der er tilknyttet de pågældende lokaler. I kan for eksempel leje et mødelokale med særlig forplejning, med moderne konferenceudstyr, med sekretærservice eller noget helt andet. I kan også leje et mødelokale eller et konferencelokale på et hotel, hvis I eller jeres gæster har behov for overnatning i forbindelse med mødet - ligesom der også kan være tilknyttet restaurant til hoteller, hvis der er behov for dette. Mulighederne er kort sagt mange.

Afhold jeres møder i hele landet, for fuld fleksibilitet

En anden fordel ved at leje mødelokaler og konferencelokaler separat, er den geografiske fleksibilitet. Har din virksomhed ansatte, der ofte rejser rundt i landet til for eksempel salgsmøder, har I på denne måde mulighed for at leje jer ind på timebasis, i de forskellige byer. Dermed kan I møde jeres kunder, samarbejdspartnere med videre lige der, hvor de er. Det giver en høj grad af mobilitet og fleksibilitet for virksomheden og er en fordel i salgsarbejdet. Hvor og i hvilke omgivelse du afholder dine møder er bestemt ikke uden betydning. Et mødelokale eller et konferencelokaler er med til at danne det samlede billede af din virksomhed over for de kunder eller samarbejdspartnere, du holder møde med. At udvælge et mødelokale eller et konference kan derfor være en del af en samlet brandingstrategi – og det er der flere og flere virksomheder, som får øjnene op for. Hvorfor ikke leje forskellige mødelokaler til forskellige møder med forskellige partnere eller kunder og give dem en skræddersyet oplevelse og indtryk af din virksomhed?

Rekreative konferencelokaler med mange anvendelsesmuligheder

Går din virksomhed med planer om at afholde en konference, er der ligeledes mange muligheder. Danmark byder på et hav af forskellige, spændende konferencesteder. Eksempelvis er en del gamle herregårde omdannede til specialiserede konferencecentre, hoteller eller kontorhoteller med konferencefaciliteter. Disse konferencelokaler byder typisk på yderst naturskønne og rekreative omgivelser. Herudover er det visse steder også muligt at koble konferencen sammen med eksempelvis teambuilding eller andre events, der kan forhøje yderligere værdi til konferencen.