arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt et værksted til leje i København

Søg gratis blandt 1.691 værksteder til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find dit nye værksted til leje i København

Leder du efter værkstedslokaler i København, er Lokalebasen.dk det ideelle redskab. Vi gør det nemt og hurtigt for dig at finde det helt rigtige værksted til leje i København – helt gratis. Vi formidler værksteder til alle formål og alle typer af håndværk. Søger du for eksempel et autoværksted til leje i København, finder du masser af relevante emner her på Lokalebasen.dk. Ved at klikke på kortet i højre side får du en oversigt over alle ledige værksteder til leje i København – nemmere bliver det ikke!

Få besked ved nye værksteder til leje

Du kan oprette en søgeagent og derved få tilsendt mails, hver gang et nyt og relevant lejemål dukker op på siden.

Nye lager- og produktionslokaler

Danmarks førende formidler af værksteder

Det kan virke uoverskueligt at danne sig et overblik over markedet, når du skal finde det rette værksted til leje i København. Lokalebasen.dk tilbyder altid et dagsaktuelt overblik over alle ledige værksteder og unikke filtreringsmuligheder, der gør, at du nemt kan finde frem til det rette værksted, der kan indfri netop dine krav. Vi formidler værksteder både til professionel benyttelse og til hobbyformål – til alle typer af håndværk. Uanset om du er på udkig efter et fotostudie eller et autoværksted til leje i København, finder du et bredt udvalg her.


Når en af vores mange udlejere får et værksted til leje i København uploader vi straks sagen til vores hjemmeside. På den måde er du sikker på, at du altid får et dagsaktuelt overblik over dine muligheder. Ønsker du flere oplysninger om et værksted, skal du blot klikke på annoncen – der kan du bestille ekstra information.

Vores team lægger stor vægt på, at du får en positiv oplevelse, når du benytter vores service. Derfor er vi altid parate til hurtigt at svare på dine spørgsmål på mail eller telefon. Ved flytning tilbyder vi desuden en gratis flytteguide og henviser til et stort udvalg af serviceydelser, der vil gøre din virksomheds flytteproces endnu lettere.

Ønsker du at udleje dit værksted i København? På Lokalebasen har vi mere end 70.000 besøgende om måneden, og med mange års erfaring kender vi markedet fra top til tå. Opret dig som udlejer og bliv en del af Danmarks førende portal for udlejning af lokaler.

Nyheder

Se alle nyheder

Når du søger et værksted til leje i København

Værksted til leje i Storkøbenhavn


Når du skal indlede din søgning efter det helt rigtige værksted til leje i København, er der mange ting at huske på. Uanset om dit kommende værksted er til håndværk eller til hobbyformål, er det en rigtig god idé at gøre dine ønsker og krav helt klare, inden du starter din søgning efter det perfekte værksted.

Læs mere

Brancherelaterede krav

Søger du et værksted til leje i København til virksomhedsbrug, er det blandt andet vigtigt at undersøge om værkstedet indfrier de krav, der er i netop din branche. Der kan f.eks. være tale om arbejdsmiljømæssige eller miljømæssige regler, som værksteder skal kunne leve op til. Er dit kommende værksted til professionelle formål, skal du ydermere også overveje, om det kunne være relevant at lede efter et værksted til salg i København.

Værkstedets beliggenhed

Beliggenheden af lokaler er altid af stor betydning, og særligt i København kan det spille en endnu større rolle. Det er for eksempel rigtig vigtigt, hvordan infrastrukturen og trafikforholdene er i området, i særdeleshed hvis værkstedet skal anvendes til erhverv. Skal du bruge et værksted til din hobby, giver det selvfølgelig god mening at finde et værksted, der ligger tæt på dit hjem. Planlægger du at bruge værkstedet ofte i dagligdagen, kan du på den måde spare meget tid ved en beliggenhed nær din private bolig.

Værksteder til håndværk

Er du på udkig efter et værksted til håndværksformål, er der et utal af muligheder i hovedstadsområdet. Det er eksempelvis nemt at finde attraktive autoværksteder til leje i København. Mange vælger at lægge denne type værksteder i udkanten af København. Søger du et autoværksted til leje i København er det af særlig stor betydning, at der er gode tilkørselsforhold, hvilket ofte er tilfældet i yderområderne. Men generelt er det let at finde alle typer professionelle værksteder til leje i København, i særdeleshed i yderkanterne af byen.

Værksteder til kreative formål

Skal du bruge et værksted til leje i København til kreative formål – enten i professionel eller til hobby-sammenhæng? I så fald er det ideelt at vælge et værksted til leje i København. Her findes masser af værksteder, der egner sig til kreative udfoldelser. Ønsker du herudover et værksted, der ligger tæt på andre kreative værksteder, er der også rig mulighed for dette i hovedstaden. København bugner i disse år af kreative værksteder, eksempelvis fotostudier, gallerier med mere.


Her på siden finder du hurtigt og effektivt det helt rigtige værksted til netop dine behov. Start søgningen med det samme!

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage