arrow_upward

61 kontorlokaler: Århus C

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter attraktive kontorlokaler: Århus har masser af muligheder

Århus C er en fantastisk by at have kontorlokaler i. Byen rummer over 55.000 indbyggere, og er Århus’ mest befolkede byområde. Der er gang i de større byers marked for kontorlokaler - Århus er ingen undtagelse. Udbuddet af ledige kontorlokaler til leje i Århus er støt stigende, hvilket har medført en lavere tomgang, og bydelen vil i fremtiden se mange forandringer til fordel for de kontorsøgende.

Mindre tomgang for kontorlokaler til leje i Århus

Finanskrisens indflydelse på markedet for kontorlokaler i Århus er dalene. Ydermere foretages der mindre spekulativt byggeri, hvorfor tomgangsprocenten ligeledes er faldet. Den lave tomgang er positiv for erhvervslivet, men søger du kontorlokaler til leje i Århus C, vil du opleve en øget konkurrence efter de mere attraktive lejemål. Det er derfor essentielt at du som kontorsøgende, holder dig opdateret med de seneste nyheder for markedet for ledige kontorlokaler i Århus.

Populære områder for kontorlokaler i Århus

Et af de mest populære områder i Århus C er indre by. Denne bydel var, traditionelt set, beliggende inden for Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé og tæller i dag et større areal omkring Århus Hovedbanegård m.m. I indre by finder man Latinerkvarteret, hvor man som virksomhed, kan finde nogle yderst interessante og attraktive kontorlokaler i mange forskellige størrelser. Ud over Latinerkvarteret rummer området omkring Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen samt Østergade ledige kontorlokaler. Som følge af den faldende tomgang og den øgede konkurrence vil disse populære kontorlokaler i Århus C ikke være tomme længe, hvorfor det kan være en god idé at bestille information på interessante kontorlokaler allerede i dag.

Nye byggerier, nye kontorlokaler

Det maritime område i det østlige Århus bliver kaldt Århus Ø. Dette byområde, som tidligere har været en containerhavn, er pt. under stor udvikling og området forventes as indeholde over 12.000 arbejdspladser fordelt på kontorlokaler på i alt 800.000 m², når det står færdigudviklet. Af interessante projekter kan nævnes Lighthouse, som med kontorlokaler samt boliger fordelt på 66.500 m² kommer til at være et af de store kendetegn for området, når byggeriet står færdigt. Er du og din virksomhed på udkig efter kontorlokaler til leje i Århus C, og ønsker i nogle helt unikke lokaler med den perfekte udsigt. Så kan du med fordel se videre på vores ledige kontorlokaler i Århus - i den østlige del af centrum.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage