arrow_upward

Århus C

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter attraktive kontorlokaler: Århus har masser af muligheder

Århus C er en fantastisk by at have kontorlokaler i. Byen rummer over 55.000 indbyggere, og er Århus’ mest befolkede byområde. Der er gang i de større byers marked for kontorlokaler - Århus er ingen undtagelse. Udbuddet af ledige kontorlokaler til leje i Århus er støt stigende, hvilket har medført en lavere tomgang, og bydelen vil i fremtiden se mange forandringer til fordel for de kontorsøgende.

Mindre tomgang for kontorlokaler til leje i Århus

Finanskrisens indflydelse på markedet for kontorlokaler i Århus er dalene. Ydermere foretages der mindre spekulativt byggeri, hvorfor tomgangsprocenten ligeledes er faldet. Den lave tomgang er positiv for erhvervslivet, men søger du kontorlokaler til leje i Århus C, vil du opleve en øget konkurrence efter de mere attraktive lejemål. Det er derfor essentielt at du som kontorsøgende, holder dig opdateret med de seneste nyheder for markedet for ledige kontorlokaler i Århus.

Populære områder for kontorlokaler i Århus

Et af de mest populære områder i Århus C er indre by. Denne bydel var, traditionelt set, beliggende inden for Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé og tæller i dag et større areal omkring Århus Hovedbanegård m.m. I indre by finder man Latinerkvarteret, hvor man som virksomhed, kan finde nogle yderst interessante og attraktive kontorlokaler i mange forskellige størrelser. Ud over Latinerkvarteret rummer området omkring Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen samt Østergade ledige kontorlokaler. Som følge af den faldende tomgang og den øgede konkurrence vil disse populære kontorlokaler i Århus C ikke være tomme længe, hvorfor det kan være en god idé at bestille information på interessante kontorlokaler allerede i dag.

Nye byggerier, nye kontorlokaler

Det maritime område i det østlige Århus bliver kaldt Århus Ø. Dette byområde, som tidligere har været en containerhavn, er pt. under stor udvikling og området forventes as indeholde over 12.000 arbejdspladser fordelt på kontorlokaler på i alt 800.000 m², når det står færdigudviklet. Af interessante projekter kan nævnes Lighthouse, som med kontorlokaler samt boliger fordelt på 66.500 m² kommer til at være et af de store kendetegn for området, når byggeriet står færdigt. Er du og din virksomhed på udkig efter kontorlokaler til leje i Århus C, og ønsker i nogle helt unikke lokaler med den perfekte udsigt. Så kan du med fordel se videre på vores ledige kontorlokaler i Århus - i den østlige del af centrum.

Læs mere om Århus C på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal