arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til din nye coworking plads

Søg gratis blandt 504 coworking pladser i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find den helt rigtige coworking plads

På Lokalebasen.dk får du hurtigt et overblik over dine muligheder for coworking i hele landet. Når du har fundet den rette udbyder, får du ved få klik kontaktoplysninger på udlejeren - hurtigt, nemt og gratis.

Få besked ved nye coworking annoncer

Med vores fleksible søgeagent, kan du let finde frem til en coworking-løsning, der matcher lige netop din virksomhed. Dertil vil du automatisk modtage mails, når der dukker nye muligheder for coworking op på siden.

Nye Mødelokaler

En coworking plads, der matcher din virksomhed

Der er på nuværende tidspunkt stigende efterspørgsel efter coworking muligheder blandt de danske virksomheder. Og det er der god grund til, da denne arbejdsform byder på rigtig mange fordele. Den giver for eksempel mulighed for networking og en større trivsel på arbejdet. Med coworking får du stor fleksibilitet og samtidig mulighed for at indgå i et socialt fællesskab med ligesindede – ej at forglemme at det er en ganske billig løsning. Ved at have kontorplads med andre kan du således udvikle dit netværk, forbedre din idé-generering og ikke mindst skabe stærke resultater.


Er du på udkig efter muligheder for coworking, er Lokalebasen.dk et optimalt værktøj, der sikrer dig et effektivt forløb. På Lokalebasen.dk kan du nemt og effektivt finde frem til en løsning, der indfrier netop din virksomheds behov og ønsker. På denne måde er det muligt at finde en kontorplads hos en større virksomhed eller i et fællesskab med samme interesse, hvilket tillader dig at netværke via din arbejdsplads. Husk dog, at en kontorplads også medfører at andre kan ønske at netværke med dig til trods for du givetvis ikke har tid eller ønsker dette.


Vi formidler coworking spaces i hele landet. På Lokalebasen.dk kan du dermed finde kvalificerede løsningsforslag - uanset hvor i Danmark, du befinder dig. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde din kontorplads, uanset hvor i landet du ønsker at coworke.


Ved at bruge vores søgeagent, kan du filtrere din søgning efter dine specifikke ønsker, så du hurtigt kan finde frem til de coworking muligheder, der er relevante for din virksomhed. Ønsker du yderligere information om specifikke emner, skal du blot udfylde kontaktformularen i annoncens højre side – så modtager du med det samme en mail med udlejers kontaktinformation.


En ledig kontorplads hos en større virksomhed eller i et større kontorfællesskab kan således være vejen frem til både produktudvikling og udvidelse af kundekataloget, mens andre måske vil udfordre dit koncept eller hjælpe dig videre med dette. Kontorpladsen, vi finder til dig, er således fyldt med muligheder - det eneste du skal, er blot at gribe dem, som følger med dit nye kontor.

Nyheder

Se alle nyheder

Fordelene ved coworking

Find nemt en coworking plads


Der er en klar tendens til, at danske virksomheder i stigende grad ønsker at kaste sig ud i coworking. Og det er der god grund til, da coworking byder på en masse fordele af både social og økonomisk karakter.

Læs mere

Coworking giver socialt fællesskab

Både medarbejdere og freelancere oplever i disse år, at kulturen i højere og højere grad bevæger sig mod samarbejde. Dette er også en udvikling, der præger arbejdsmarkedet – hvilket naturligvis også påvirker de fysiske rammer. Mange freelancere, der arbejder hjemmefra, oplever herudover et savn efter kollegialt samvær i dagligdagen. Det at kunne drøfte ideer og udfordringer med andre og at få gode råd og lignende giver nemlig ekstremt meget. Ligeledes har mange et ønske om at få adskilt deres arbejdsplads fra deres private sfære. Her har coworking arbejdsformen virkelig noget at byde på. Din kontorplads bliver således ikke bare et sted at få kaffehygge, men et sted at coworke, netværke og idéudvikle med andre dygtige profiler.

Individuel fleksibilitet

Samtidig er mange dog heller ikke meget for at opgive den store fleksibilitet, der ligger i at arbejde derhjemme – at kunne planlægge sit eget arbejde 100% - samt det at kunne arbejde uden forstyrrelser. Med coworking er det dog ikke nødvendigt at vælge mellem de to verdener. Her kan du bruge kontorpladsen så meget du ønsker – og på tidspunkter, der passer dig. Dermed indebærer denne løsning en stor mængde fleksibilitet. Ligeledes arbejder du i et miljø, hvor du kan dele dine tanker og ideer med andre i dagligdagen.

Coworking giver inspiration og networking

På coworking arbejdspladser arbejder mennesker fra forskellige organisationer og eventuelt også forskellige brancher. Dette giver masser af mulighed for inspiration og sparring med mennesker, der måske kan byde ind med et helt nyt perspektiv på din egen virksomheds produkter, situation m.m. Det giver sig selv, at en coworking arbejdsplads naturligvis også udvider ens faglige netværk, hvilket ligeledes kan føre mange nye muligheder med sig. Den synergi, der typisk opstår, finder mange spændende, inspirerende og udviklende. Kontorpladsen sammen med andre selvstændige, større eller mindre virksomheder, giver således en god evne og en god ramme for at skabe succes.

Opnå besparelser

En coworking plads er herudover også en mulighed for at opnå besparelser for din virksomhed – i forhold til at leje et enekontor. Ved at coworke er I flere om at dele de faste udgifter til for eksempel lokaler, forbrug, rengøring, sikkerhed osv. Dermed opnår du altså både et inspirerende netværk, sparring og et socialt fællesskab i din dagligdag - og så opnår du samtidig væsentlige økonomiske fordele, hvis man sammenligner med andre former for ”ude-kontorer”. Der er derved indlysende fordele ved at rykke sammen på denne måde, og det kan ikke undre én, at flere og flere virksomheder i dag mener, at en coworking løsning er den rette for dem. Kontorpladsen er ikke bare social og netværksmæssigt favorabel - den sparer også kroner og ører, som i stedet kan bruges på egen forretning.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage