En nem vej til din nye coworking plads

Søg gratis blandt 56 coworking pladser i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find den helt rigtige coworking plads

På Lokalebasen.dk får du hurtigt et overblik over dine muligheder for coworking i hele landet. Med vores fleksible søgeagent, kan du nemt finde frem til en coworking løsning, der matcher lige netop din virksomhed. Når du har fundet den rette udbyder, får du ved få klik kontaktoplysninger på udlejeren - hurtigt og gratis.

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart
  • Ncc

Nye Mødelokaler

En coworking plads, der matcher din virksomhed

Der er på nuværende tidspunkt stigende efterspørgsel efter coworking muligheder blandt de danske virksomheder. Og det er der god grund til, da denne arbejdsform byder på rigtig mange fordele. Den giver for eksempel mulighed for networking og en større trivsel på arbejdet. Med coworking får du stor fleksibilitet og samtidigt mulighed for at indgå i et socialt fællesskab med ligesindede. Og så er det herudover en billig løsning.


Er du også på udkig efter muligheder for coworking, er Lokalebasen.dk et optimalt værktøj, der sikrer dig et effektivt forløb. På Lokalebasen.dk kan du nemt og effektivt finde frem til en løsning, der indfrier netop din virksomheds behov og ønsker.


Vi formidler coworking spaces i hele landet. På Lokalebasen.dk kan du dermed finde kvalificerede løsningsforslag, uanset hvor i Danmark, du befinder dig.


Ved at bruge vores søgeagent, kan du filtrere din søgning efter dine specifikke ønsker, så du hurtigt kan finde frem til de coworking muligheder, der er relevante for din virksomhed. Ønsker du yderligere information om specifikke emner, skal du blot udfylde kontaktformularen i annoncens højre side – så modtager du med det samme en mail med udlejers kontaktinformation.

Hvad er fordelene ved coworking?

Find nemt en coworking plads


Der er en klar tendens til, at danske virksomheder i stigende grad ønsker at kaste sig ud i coworking. Og det er der god grund til, da coworking byder på en masse fordele af både social og økonomisk art.

Coworking giver socialt fællesskab

Både medarbejdere og freelancere oplever i disse år, at kulturen i højere og højere bevæger sig mod samarbejde. Dette er også en udvikling, der præger arbejdsmarkedet – hvilket naturligvis også påvirker de fysiske rammer. Mange freelancere, der arbejder hjemmefra, oplever herudover et savn efter kollegialt samvær i dagligdagen. Det at kunne drøfte ideer og udfordringer med andre, at få gode råd og lignende. Ligeledes har mange et ønske om at få adskilt deres arbejdsplads fra deres private sfære. Her har coworking arbejdsformen virkelig noget at byde på.

Individuel fleksibilitet

Samtidigt er mange dog heller ikke meget for at opgive den store fleksibilitet, der ligger i at arbejde derhjemme – at kunne planlægge sit eget arbejde 100% - samt det at kunne arbejde uden forstyrrelser. Med coworking er det dog ikke nødvendigt at vælge mellem de to verdener. Her kan du bruge kontorpladsen så meget du ønsker – og på tidspunkter, der passer dig. Dermed indebærer denne løsning en stor mængde fleksibilitet. Samtidigt arbejder du i et miljø, hvor du kan dele dine tanker og ideer med andre i dagligdagen.

Coworking giver inspiration og networking

På coworking arbejdspladser arbejder mennesker fra forskellige organisationer og eventuelt også forskelllige brancher. Dette giver masser af mulighed for inspiration og sparring med mennesker, der måske kan byde ind med et helt nyt perspektiv på din egen virksomheds produkter, situation med mere. Det giver sig selv, at en coworking arbejdsplads naturligvis også udvider ens faglige netværk, hvilket ligeledes kan føre mange nye muligheder med sig. Den synergi, der typisk opstår, finder mange spændende, inspirerende og udviklende.

Opnå besparelser

En coworking plads er herudover også en mulighed for at opnå besparelser for din virksomhed – i forhold til at leje et enekontor. Med coworking er I flere om at dele de faste udgifter til for eksempel lokaler, forbrug, rengøring, sikkerhed med mere. Dermed opnår du altså både et inspirerende netværk, sparring og et social fællesskab i din dagligdag. Og herudover opnår du samtidigt væsentlige økonomiske fordele, hvis man sammenligner med andre former for ”ude-kontorer”. Der er derved indlysende fordele ved at rykke sammen på denne måde, og det kan ikke undre, at flere og flere virksomheder i dag mener, at en coworking løsning er den rette for dem.