En nem vej til dine nye kontorlokaler

Søg gratis blandt 2.093 kontorer til leje i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find et kontor til leje

Find nemt og gratis kontorlokaler, der passer til netop din virksomhed. Lokalebasen.dk formidler et bredt udvalg af kontorer til leje i hele Danmark på en nem og brugervenlig måde. Så du hurtig kan få overblik over dine muligheder og finde den rette løsning.

Opret en søgeagent og gør processen endnu nemmere. Så får du automatisk en mail, når vi bringer relevante kontorlokaler på siden, og kan hurtigt kontakte udlejeren.

  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart
  • Ncc

Nye kontorlokaler


Danmarks førende portal for kontorlokaler

Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen lige fra private udlejere, professionelle ejendomsselskaber, etablerede mæglere og ejendomsadministratorer til en lang række virksomheder, der har et kontor til leje. Det gør os til Danmarks førende formidler af kontorlejemål. Hvad enten du er på udkig efter et virtuelt kontor, arbejdsplads i kontorhotel, eget kontor eller en hel erhvervsejendom, kan du finde det her på portalen.Bestil information med det samme og modtag kontaktoplysninger på udlejeren inden for fem minutter.

På Lokalebasen.dk får du et nemt og hurtigt overblik over markedet. Vores service er gratis for dig, som søger kontorlokaler. Og det gør, at du effektivt og uden omkostninger kan finde det ideelle kontor til leje til netop din virksomhed.

Ønsker du at udleje kontorlokaler? Lokalebasen.dk formidler alle typer kontorlejemål til både enkeltmandsvirksomheden og større virksomheder. Vores portal har mere end 70.000 besøgende om måneden. Opret dig som udlejer og bliv en del af Danmarks mest besøgte portal for erhvervslejemål.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde et kontor til leje, som passer til netop jeres behov.

Sådan finder du de rette kontorlokaler

Find det rette kontor til leje


Det er af stor betydning, hvilke lokaler du vælger til din virksomhed. Derfor er der en lang række aspekter, det er vigtigt at overveje når du skal finde et kontor til leje.

De rigtige kontorlokaler kan styrke brandet

Når du skal finde et kontor til leje, er det vigtigt at have in mente, at virksomhedens kontorlokaler er en del af dens brand. Dette gælder især for virksomheder, som ofte får kunder og andre interessenter på besøg. Lokalerne, indretningen og beliggenheden er alt sammen med til at danne det overordnede indtryk af din virksomhed – og ligesom det er tilfældet med mennesker, dannes indtrykket meget hurtigt og danner grobund for den efterfølgende kontakt. Beliggenheden er en af de vigtige ting at bemærke i denne sammenhæng. Kontorlokaler på en attraktiv adresse er i sig selv et værdifuldt signal at sende. Overvej derfor signalværdien, af selve adressen, når du søger efter det rette kontor til leje. Matcher den virksomhedens profil? Bygningens visuelle udtryk og historie er også af betydning. I forhold til profilering, er der eksempelvis stor forskel på at vælge kontorlokaler i en klassisk ejendom, en helt nybygget, en renoveret industribygning eller noget helt tredje.

Tænk på arbejdsmiljø og arbejdsgange

Et andet vigtigt aspekt, det er essentielt at tage i betragtning, når du skal finde det rette kontor til leje, er arbejdsmiljøet. Et godt lysindfald er eksempelvis kendt for at øge medarbejdertrivsel og effektivitet. Det er også vigtigt, at der er mulighed for at regulere varme, så kontorlokalerne eksempelvis ikke bliver for varme om sommeren. Herudover er det naturligvis alfa og omega, at de pågældende lokaler kan indfri den gældende lovgivning inden for arbejdsmiljø. Alt dette skal tænkes ind i beslutningen. Ydermere er det også væsentligt at overveje, om de forskellige kontorlokaler giver mulighed for effektive arbejdsgange. Overvej grundigt, hvilke fysiske omstændigheder og hvilken indretning, der skal til for at sikre de mest optimale arbejdsgang. Giver de pågældende lokaler mulighed for dette?

Find et kontor til leje, der matcher din virksomhed

Herudover er det vigtigt at huske at have dig selv og dine medarbejdere med i tankerne. Det er jer, der skal arbejde i disse kontorlokaler hver eneste dag. Derfor er de vigtigt at finde et kontor, som ikke alene sender de rette signaler udadtil, men også er et sted, der matcher virksomhedens egen identitet og sociale liv. Ideelt set matcher de fysiske rammer både virksomhed på det interne og ekstern plan.