arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til dine nye kontorlokaler

Søg gratis blandt 3.688 kontorer til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find et kontorlokaler til leje

Find nemt og gratis frem til erhvervslokaler, der passer til netop din virksomheds behov. Lokalebasen.dk formidler et stort udvalg af kontorlokaler til leje i hele landet på en nem og brugervenlig måde. Du får et hurtigt overblik over dine muligheder og kan let finde den bedste løsning.

Få besked ved nye kontorlokaler

Opret en søgeagent og gør processen endnu nemmere. Ved at oprette en søgeagent modtager du automatisk en mail, hver gang et relevant kontorlokale kommer til leje på Lokalebasen.dk.

Nye kontor

Få overblik over ledige kontorer til leje

På Lokalebasen.dk får du en gratis oversigt over alle ledige kontorer til leje, så du let og effektivt kan finde frem til de rette erhvervslokaler til din virksomhed.

Vi formidler kontorlokaler for alle parter i udlejningsbranchen - alt fra private udlejere til erhvervsmæglere og ejendomsselskaber. Det giver dig adgang til et omfangsrigt, varieret udvalg af kontorlokaler af alle typer i hele landet. Uanset om du søger et virtuelt kontor, en arbejdsplads i et kontorhotel, eget kontor eller et helt kontordomicil, vil du kunne finde relevante muligheder på siden, der indfrier netop din virksomheds krav til lokalernes beliggenhed, indretning, størrelse m.m.

På Lokalebasen.dk finder du kun aktuelle annoncer, og du kan nemt filtrere søgningen, så du finder frem til et kontor, der matcher jeres forretning. Opretter du en søgeagent, får du straks tilsendt mails, når vi uploader relevante erhvervskontorer til leje. Du får dermed en endnu nemmere og mere effektiv søgning og kan kontakte udlejeren med det samme, når vi har lokaler, som er interessante for jeres virksomhed. På denne måde bruger du langt mindre tid på ligegyldig søgning på lokaler, som alligevel ikke passer din virksomheds behov, og kan i stedet bruge denne tid på eget arbejde.

Vores team lægger stor vægt på, at du får en positiv oplevelse, når du benytter vores service. Derfor er vi altid parate til hurtigt at svare på dine spørgsmål på mail eller telefon. Ved flytning tilbyder vi desuden en gratis flytteguide og henviser til et stort udvalg af serviceydelser, der vil gøre din virksomheds flytteproces endnu lettere.

Herudover arbejder vi løbende på en innovativ videreudvikling af siden og holder os altid opdateret omkring de nyeste teknologiske muligheder. Derfor kan vores Google-certificerede fotograf f.eks. nu udarbejde virtuelle fremvisninger af kontorlejemål, så du kan udforske lokalerne direkte fra din computer eller smartphone. Hvis du påfører dig VR-briller, kan du endda udforske lejemålene i Virtual Reality, som giver en virkelighedsnær digital oplevelse.

Vi ser frem til, at hjælpe dig med at finde de helt rigtige lokaler til din virksomhed.


Vil du udleje kontorlokaler?

Har du ledige kontorlokaler, som du ønsker at leje ud? Så kan du annoncere dit kontorlejemål på Lokalebasen.dk, der har mere end 70.000 besøgende om måneden. Dit lejemål vises derved for en stor, relevant målgruppe, der aktivt søger kontorer til leje.

Vi tilbyder dig to forskellige afregningsmodeller - No Cure, No Pay eller afregning per annonce, så du kan vælge den løsning, der er mest fordelagtig for netop dit kontorlejemål.

Du kan læse mere om mulighederne, og hvordan du starter din annoncering ved at klikke på feltet 'Opret Annonce' øverst til højre på siden. Opret dig som udlejer i dag, og find nemt, hurtigt og effektivt frem til nye lejere af din ledige kontorplads.

Nyheder

Se alle nyheder

Sådan finder du de rette kontorlokaler

Find det rette kontor til leje


Dit valg af erhvervslokaler vil have stor betydning for din virksomhed. Derfor er der en lang række aspekter, som er vigtige at tage højde for, når du skal finde et kontor til leje.

Læs mere

Styrk brandet med de rigtige lokaler

Når du skal finde kontorer til leje, er det vigtigt at have i mente, at virksomhedens kontorlokaler er en del af brandet. Dette gælder især for virksomheder, som ofte får kunder og andre interessenter på besøg. Lokalerne, indretningen og beliggenheden er alt sammen med til at danne det overordnede indtryk af forretningen – og ligesom det er tilfældet med mennesker, er førstehåndsindtrykket essentielt og danner grobund for den efterfølgende kontakt. Beliggenheden er en af de vigtige ting at bemærke i denne sammenhæng. Kontorlokaler på en attraktiv adresse er i sig selv et værdifuldt signal at sende. Overvej derfor signalværdien af selve adressen, når du søger efter de rette lokaler til leje. Matcher den virksomhedens profil? Bygningens visuelle udtryk og historie har også betydning. I forhold til profilering er der eksempelvis stor forskel på at vælge kontorlokaler i en klassisk ejendom, en helt nybygget, en renoveret industribygning eller noget helt fjerde.

Arbejdsmiljø og arbejdsgange

Et andet vigtigt aspekt, der er nødvendigt at tage i betragtning, når du skal finde det rette kontor til leje, er arbejdsmiljøet. Et godt lysindfald er eksempelvis kendt for at øge medarbejdertrivsel og effektivitet. Det er også vigtigt, at der er mulighed for at regulere varme, så kontorlokalerne eksempelvis ikke bliver for varme om sommeren. Herudover er det naturligvis alfa og omega, at erhvervslokalerne kan indfri den gældende lovgivning inden for arbejdsmiljø. Alt dette skal tænkes ind i beslutningen. Ydermere er det også væsentligt at overveje, om de forskellige kontorlokaler giver mulighed for effektive arbejdsgange. Overvej grundigt hvilke fysiske omstændigheder og hvilken indretning, der skal til for at sikre den mest optimale arbejdsgang. Giver de pågældende lokaler mulighed for dette?

Find et kontor til leje, der matcher din virksomhed

Herudover er det vigtigt at huske at have dig selv og dine medarbejdere med i tankerne. Det er jer, der skal arbejde i disse kontorlokaler hver eneste dag. Derfor er det vigtigt at finde et kontor, som ikke alene sender de rette signaler udadtil, men også er et sted, der matcher virksomhedens egen identitet, værdier og sociale liv. Ideelt set matcher de fysiske rammer både virksomheden internt og eksternt.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage