arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til attraktive erhvervsejendomme

Søg gratis blandt 507 erhvervsejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find erhvervsejendomme til salg

Er du og din virksomhed på udkig efter erhvervsejendomme? Lokalebasen.dk er din enkle og direkte vej til det store danske marked for erhvervsejendomme til salg. Som Danmarks førende hjemmeside, giver vi dig et hurtigt, overskueligt og dagsaktuelt overblik over ledige erhvervsejendomme, både lokalt og på landsplan. Klik på kortet og se udvalget af ledige erhvervsejendomme til leje i dit foretrukne område. Eller indtast en geografisk lokation i søgefeltet øverst på siden. Attraktive erhvervsejendomme er blot få klik væk!

Nye erhvervsejendomme

Skyd genvej til det danske marked for erhvervsejendomme

Lokalebasen.dk er Danmarks største og absolut førende webportal for erhvervsejendomme til salg. Hvad enten du er på udkig efter kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler eller produktionslokaler, får du her et hurtigt og landsdækkende overblik over det brede udvalg af ledige emner.

Med os finder du kvalificerede løsningsforslag til alle slags virksomheder, uanset størrelse, ønsker og behov. Vi står altid parate til at give dig et dagsaktuelt og omfattende overblik over markedet for ledige erhvervsejendomme. Vores portal repræsenterer hele ejendomsbranchen, lige fra etablerede mæglere og professionelle ejendomsselskaber til en lang række virksomheder med ledige erhvervslokaler til salg.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde den ejendom, som lever op til dine forventninger og matcher netop din virksomheds specifikke behov og ønsker. Det er nemt, hurtigt og gratis, så start din søgning efter din ideelle erhvervsejendom. Find din nye ejendom og bestil information i dag!

Nyheder

Se alle nyheder

Hvorfor investere i erhvervsejendomme?

Erhvervsejendomme til salg


Når du skal købe en ejendom til din virksomhed, er det en god idé at undersøge markedet grundigt. Lokalebasen.dk giver dig det ideelle redskab til dette. Portalens søgeagent gør det muligt hurtigt at lokalisere relevante emner og at kunne sammenligne disse på diverse forskellige parametre, så processen bliver nem at overskue. På den måde finder du effektivt frem til det rigtige match.

Læs mere

Fordele ved at eje erhvervsejendomme

Der er rigtig mange fordele ved erhvervsejendomme til salg. Når du er ejer af en ejendom, bestemmer du eksempelvis selv over lokalerne og kan dermed sikre dig, at alt indrettes og forløber hensigtsmæssigt - i forhold til netop din virksomhed. Dette giver dig en stor frihed i dagligdagen. Er der problemer med tekniske installationer behøver du for eksempel ikke at afvente en eventuel udlejers reaktion - og du kan selv vælge den specifikke leverandør, der skal løse opgaverne. Dermed får du en sikkerhed for, at forbedringer og reparationer forløber, som du ønsker - og i et tidsrum, der passer med din virksomhed.

Gør et grundigt forarbejde

Når du leder efter erhvervsejendomme til salg, skal du herudover være opmærksom på, at der er tale om en langsigtet investering. Det et derfor vigtigt at være yderst grundig i dit forarbejde. Undersøger du markedet og relevante emner omhyggeligt, kan der dog også være mulighed for at gøre en rigtig god forretning, hvis prisen stiger.

Tips til din søgning

Uanset om du er på udkig efter erhvervsejendomme til salg med henblik på etablering af butik, kontor, lager eller andet, er der nogle helt grundlæggende aspekter, det er godt at forholde sig til. For eksempel er det essentielt at undersøge den pågældende bygnings stand, samt hvor velfungerende de forskellige installationer er. Det kan betyde meget for den kommende forretning, hvis ejendommens faciliteter ikke fungerer i dagligdagen. Herudover er det vigtigt at undersøge området, og hvordan dette passer til netop din virksomhed. Er der for eksempel gode trafikforbindelser, egen parkering og lignende? Hvis du vil åbne en butik, er det ydermere værd at undersøge, hvilke målgrupper der færdes i lokalområdet. Dette er blot et udsnit af de mange vigtige overvejelser i forbindelse med køb af erhvervsejendomme. Har du tvivl i forbindelse med købet, kan det altid anbefales at søge rådgivning inden for området.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage