arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Rungsted Kyst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Rungsted Kyst

Leder du efter et lokale til din butik, så er Rungsted Kyst uden tvivl en god placering. Med en butik i Rungsted Kyst kan du se frem til et hyggeligt handelsliv. Rungsted er en bydel i Hørsholm, som er placeret nord for København. Byen ligger ud til Øresund, og derfor er Rungsted Kyst, som er betegnelsen for postdistriktet samt stationen, en ideel placering. Rungsted ligger godt to kilometer fra Hørsholms centrum i vestlig retning, og bydelen er blandt andet kendt for den hyggelige lystbådehavn, Rungsted Havn, som ligger ved Øresundskysten.

Rungsted Havn

Rungsted Havn ligger langs ’hovedstrøget’ i Øresund, og derfor er havnen hyppigt besøgt. Det gælder både i godt og dårligt vejr, da Rungsted Kyst har meget at byde på. Er vejret godt, er der masser af fine udendørsaktiviteter at give sig til, og når vejret er dårligt, har bydelen mange kulturoplevelser samt byture at byde på. I havneområdet ved Rungsted Havn er der et helt unikt havneliv, som består af en masse fine butikker, restauranter og sejlklubber. Din butik i Rungsted Kyst kan altså med fordel placeres i nærheden eller på Rungsted Havn, da der her er garanti for et godt og hyggeligt udeliv.

Rungsted Bytorv

En anden attraktiv placering for din butik i Rungsted Kyst er i nærheden af Rungsted Bytorv, som er tæt placeret ved stationen. På Rungsted Bytorv findes flere forretninger, og derfor kan du med fordel lede efter et lokale her, idet handelslivet med garanti vil give din butik en god start.

En del af Hørsholm Kommune

Med en butik i Rungsted Kyst placerer du dig i Hørsholm Kommune, som er en af de rigeste kommuner i Danmark, hvis man klassificerer de danske kommuner efter den gennemsnitlige indkomst. Hørsholm Kommune er med placeringen i Nordsjælland en del af Region Hovedstaden, og kommunen undgik ændringer i forbindelse med kommunesammenlægningen i 2007. I den østlige del af kommunen, ved Øresundskysten, er landskabet præget af et meget bakket terræn, og det er blandt andet tydeligt ved områder som Kokkedal Slot og Rungsted Kyst, hvor der ikke er tætte og eksklusive bebyggelser af boliger. Området omkring Hørsholm er endvidere omgivet af flotte skove og strande, og derfor er Rungsted Kyst en unik placering.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage