arrow_upward

Rungsted Kyst

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Rungsted Kyst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Rungsted Kyst

Leder du efter et lokale til din butik, så er Rungsted Kyst uden tvivl en god placering. Med en butik i Rungsted Kyst kan du se frem til et hyggeligt handelsliv. Rungsted er en bydel i Hørsholm, som er placeret nord for København. Byen ligger ud til Øresund, og derfor er Rungsted Kyst, som er betegnelsen for postdistriktet samt stationen, en ideel placering. Rungsted ligger godt to kilometer fra Hørsholms centrum i vestlig retning, og bydelen er blandt andet kendt for den hyggelige lystbådehavn, Rungsted Havn, som ligger ved Øresundskysten.

Rungsted Havn

Rungsted Havn ligger langs ’hovedstrøget’ i Øresund, og derfor er havnen hyppigt besøgt. Det gælder både i godt og dårligt vejr, da Rungsted Kyst har meget at byde på. Er vejret godt, er der masser af fine udendørsaktiviteter at give sig til, og når vejret er dårligt, har bydelen mange kulturoplevelser samt byture at byde på. I havneområdet ved Rungsted Havn er der et helt unikt havneliv, som består af en masse fine butikker, restauranter og sejlklubber. Din butik i Rungsted Kyst kan altså med fordel placeres i nærheden eller på Rungsted Havn, da der her er garanti for et godt og hyggeligt udeliv.

Rungsted Bytorv

En anden attraktiv placering for din butik i Rungsted Kyst er i nærheden af Rungsted Bytorv, som er tæt placeret ved stationen. På Rungsted Bytorv findes flere forretninger, og derfor kan du med fordel lede efter et lokale her, idet handelslivet med garanti vil give din butik en god start.

En del af Hørsholm Kommune

Med en butik i Rungsted Kyst placerer du dig i Hørsholm Kommune, som er en af de rigeste kommuner i Danmark, hvis man klassificerer de danske kommuner efter den gennemsnitlige indkomst. Hørsholm Kommune er med placeringen i Nordsjælland en del af Region Hovedstaden, og kommunen undgik ændringer i forbindelse med kommunesammenlægningen i 2007. I den østlige del af kommunen, ved Øresundskysten, er landskabet præget af et meget bakket terræn, og det er blandt andet tydeligt ved områder som Kokkedal Slot og Rungsted Kyst, hvor der ikke er tætte og eksklusive bebyggelser af boliger. Området omkring Hørsholm er endvidere omgivet af flotte skove og strande, og derfor er Rungsted Kyst en unik placering.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal