arrow_upward

1 butikslokale: Skælskør

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Skælskør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Skælskør

Skælskør er en by på Sydvestsjælland med beliggenhed i Slagelse Kommune og Region Sjælland. I Skælskør er der flere attraktive butiksmuligheder, som allerede nu benyttes af butiksejere i vidt forskellige brancher. Denne store forskellighed af butikslokaler er blandt andet en af grundene til, at Skælskør er et populært sted at åbne og drive butik.

Centrale butikslokaler i Skælskør

I Skælskør er der flere populære områder for butiksejere. Centralt i byen findes der butikslokaler i flere forskellige størrelser med mange fordele. På Algade er der mange butikker centralt på gågaden, som både er velindrettet og designet til forskellige butikstyper. Det er for eksempel muligt at omdanne en frisørsalon til en tøjbutik uden de store ændringer. Der er også mange gode parkeringsmuligheder ved butikslokalerne, og det gælder både centralt og i udkanten af byen. I Skælskør er der flere butikslokaler, som har private parkeringspladser tilknyttet til butikslokalet. Disse parkeringspladser kan bruges af butikkens ansatte og besøgende. Er det ikke tilfældet, så har Skælskør flere offentlige parkeringspladser tæt på butikslokalerne i byen.

Moderne butikslokaler i Skælskør

Butikslokalerne i Skælskør har de faciliteter, der kræves for at kunne drive butik. Her er der blandt andet tale om lagerfaciliteter, der er afgørende for butikker med mange produkter. Det kan være tøjbutikker, som har mange produkter, der kommer ind og ud ad butikken. Lagerpladsen vil være typisk være i et baglokale eller i en kælder. Dermed slipper butikkens ansatte for at skulle forlade selve butikken, når der skal hentes nye produkter. Det sparer både de ansatte og kundernes tid. Der vil typisk også være køkken i de større butikslokaler, så medarbejderne kan spise frokost og holde pause. Skælskør er beliggende mellem Næstved og Korsør, der også er handelsbyer. Det tager ikke mere end en halv times kørsel at komme fra Skælskør til Næstved og lidt under en halv time til Korsør. Derfor kan butiksejere med fordel rekruttere arbejdskraft i de større omkringliggende byer.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage