arrow_upward

5 butikslokaler: Kalundborg

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Kalundborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

Derfor bør du have butik i Kalundborg – find stort udbud af attraktive lokaler

På Nordvestsjælland finder du en gammel købstad, som har den helt rette beliggenhed ift. lokaler til en ny butik. Navnet på denne købstad er Kalundborg, og der er mange forskellige grunde til, hvorfor denne nordvestsjællandske by har den helt ideelle placering ift. en butik. Det skyldes bl.a., at byen fungerer som trafikknudepunkt i Danmark, i og med at byens station er endestation, og det vil således være utroligt nemt for både kunder og medarbejdere at komme til byen. Herudover skal det nævnes, at byen fungerer som handelscentrum, i og med at byen byder på et spændende og rigt erhvervsliv, der omfatter mange store virksomheder inden for alle typer brancher og erhverv. Endelig skal det også nævnes, at der er masser af liv i denne gamle kødstad grundet de mange uddannelsesinstitutioner i byen, hvorfor der altid er masser af aktivitet. 

Find din nye butik i Kalundborg – mulighedernes by i hjertet af Nordvestsjælland

Med en butik i Kalundborg får du med garanti masser af spændende muligheder, i og med der i byen findes masser af handelsgader, særligt centreret omkring gågaden. Det er således muligt at få alle sine behov dækket i Kalundborg, da der her er adskillige forretninger, supermarkeder, byggemarkeder osv. Har du derfor en virksomhed eller et firma inden for detailhandel, er Kalundborg det helt rette sted at investere i en ny butik.


Det er dog ikke kun inden for detailhandel, at Kalundborg udmærker sig. Generelt set er der i hele byen et spændende erhvervsliv, i og med at der i byen findes en lang række virksomheder, store såvel som små. Det særlige ved Kalundborg er desuden, at disse virksomheder indgår i et tæt samarbejde, hvorfor byen er et helt ideelt sted at drive virksomhed.

Masser af besøgende turister fra nær og fjern hvert eneste år

Kalundborg er ydermere det ideelle sted for en butik, i og med at byens havn hvert eneste år besøges af mange krydstogtskibe. Har man butik i Kalundborg, kan man derfor være sikker på, at der altid vil være nok at lave, i og med at disse krydstogsskibe resulterer i flere tusinde turister og besætningsmedlemmer, der kommer for at opleve byen. Kalundborg har desuden et omfattende kulturliv, og byen fungerer på mange måder som kulturelt samlingssted. Der er eksempelvis et teater, en biograf samt et museum i byen, som gør, at Kalundborg altid er velbesøgt af turister fra nær og fjern.

Der er således ingen tvivl om, at du med en butik i Kalundborg vil få masser af spændende muligheder, i og med at der her er tale om en yderst attraktiv by. Det er således den rette by at leje en butik i, da byen formår at byde på lidt af det hele.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage