arrow_upward

Køge

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Køge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende, ældre handelsby

Køge er en ældre købstad med en hyggelig bymidte, hvor du finder mange historiske bygninger. Så der er rig mulighed for at finde en rigtig charmerende butik til leje i Køge. Op igennem historien har byens primære erhverv været handel, og Køge er forsat en af landets mest attraktive byer for detailbranchen. Ønsker du at åbne butik på Østsjælland, kan det dermed anbefales at søge efter ledige butikslokaler til leje i Køge.

Byen med Danmarks bedste service

Hovedparten af Køges butikker er koncentreret i bymidten og tæller på nuværende knap 400 butikker. Byen er kendt for at gøre en stor indsats for sit handelsliv, og det er derfor ikke underligt, at Køge blev kåret som havende Danmarks Bedst Service i 2014 og til at være Danmarks Bedste Handelsby i 2010. Vælger du en butik til leje i Køge, vil din butik nyde godt af de mange innovative tiltag kommunen tilbyder den lokale handelsstand. Køge byder herudover også på en meget aktiv handelsstandsforening, der ligeledes gør en stor indsats for at skabe spændende events, der gør indkøbsoplevelsen i byen endnu mere attraktiv. Gennem foreningen kan din butik blandt andet få råd om driftsbesparelser og blive kåret som ”Grøn Butik”.

Stor forventet befolkningstilvækst

Vælger du en butik til leje i Køge får din virksomhed hjemme i en kommune med en yderst ambitiøs erhvervspolitik. Denne politik gør blandt andet, at der i de kommende år igangsættes en lang række store investeringsprojekter i byen – både inden for det offentlige og det private. Blandt andet vil regionens kommende supersygehus få hjemme i Køge og herudover vil der blive etableret en jernbanestation med internationale forbindelser, en ny havn samt et anseeligt uddannelsescampus. Grundet de mange tiltag forventes det, at Køge inden for de nærmeste år vil vokse betydeligt i indbyggertal samt antallet af arbejdspladser. Med en butik til leje i Køge, vil din butik derfor nyde godt af den store befolkningstilvækst og det stigende antal besøgende i byen.

Nyt byudviklingsprojekt

Foruden de øvrige store projekter, er der i Køge Kommune også igangsat et omfattende byudviklingsprojekt ved navn Køge Kyst. Dette projekt har til formål at forvandle det gamle industriområde ved havnen og stationen til en helt ny bydel med arbejdspladser, boliger - og ikke mindst omkring 20.000 ekstra butikskvadratmeter! Det nye projekt forventes at generere en ekstra omsætning på 530 mio. kr. i 2020. De mange tiltag gør, at der efterhånden bliver længere og længere imellem ledige butikslokaler til leje – uanset om man satser på en central placering eller en butik i yderkanterne af byen.

Overvejer du en butik til leje i Køge: her får du attraktive rammevilkår

Køge Kommune gør en aktiv indsats for at sikre, at den kommende vækst vil komme detailhandlen mest mulig til gavn. Med en butik til leje i Køge, får din virksomhed dermed meget attraktive vilkår og masser af støtte fra kommunal side. For eksempel tilbyder Køge Erhvervsservice gratis rådgivning, arrangementer med mere for nystartede iværksættere. Her kan du blandt andet få gode råd, når du skal finde den helt rette butik til leje i Køge. Du kan også komme til fyraftensmøder og hente ny inspiration til udviklingen af din virksomhed.


Ønsker du at åbne butik i Køge, får du her på Lokalebasen.dk hurtigt en overskuelig oversigt over ledige butikslokaler til leje i Køge.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal