arrow_upward

Når I vurderer, hvorvidt det er fordelagtigt for jer at leje et butikslokale i Haslev, så er byens købekraft også af betydning. Den lokale købekraft er med til definere, hvor stort et rådighedsbeløb byens indbyggere...Læs mere

Opret en søgeagent

Overvejer du at åbne en butik i Haslev, og er du bosat længere væk fra byen, så kan du nemt og effektivt komme til og fra arbejde. Byen grænser nemlig op til motorvejsnet, og hvis du tager E47 motorvejen, kan du nemt komme til København, Kastrup Lufthavn eller Køge. Det tager typisk omkring 45 minutter at køre de 60 kilometer ind til København – hvis du da undgår at ramme myldretiden. Skal du begive dig til Fyn eller Jylland i bil, kan du ligeledes tage E47-motorvejen i denne retning og dreje af ved E20-afkørslen lidt efter Køge

En butik er i sin oprindelige form et lokale, hvor virksomheder typisk udstiller og sælger sine varer. Der er både de fysiske butikker, og så er der de online, virtuelle butikker, hvor virksomheder via deres hjemmeside eller internetbutik promoverer sit brand og sælger sine varer. Nogle butikker sælger blot en vare, mens andre typer af virksomheder sælger varer inden for flere kategorier, hvilket et supermarked er et godt eksempel på. Hvis du leder efter et butikslokale i Haslev, så er der flere ting, der er vigtige at tage stilling til. Det er blandt andet altid en god idé at tage stilling til lokationen. Vil du opnå en god synlighed, og er der dagligt mange forbipasserende, som kan blive opmærksomme på din butik? Dertil er det vigtigt, at selve butikslokalets stil og fremtoning går hånd i hånd med jeres brand og den måde, hvorpå I ønsker, at andre skal se jer. Butikken er nemlig jeres varetegn, og det kan i høj grad være med til at afgøre, hvordan folk vil tolke jer. Hvis I for eksempel sælger antikt brugskunst, så ville et charmerende, råt butikslokale i Haslev måske være ideelt. Hvis I derimod er en IT-virksomhed, der sælger IT-udstyr, så ville et moderne, stilrent butikslokale måske passe bedre. Tjek Lokalebasen.dk og se de butikslejemål, der er at finde i byen.

Hvad angår indkøbsmuligheder så er der er rig mulighed for at handle ind til aftensmaden i Haslev. Byen rummer nemlig i omegnen af syv supermarkeder herunder Menu, Netto, Aldi, Lidl, Fakta, Kvickly og Rema1000, og der er både i den lave og høje prisklasse. Supermarkederne er primært lokaliseret tæt på hovedgaden, men der er også supermarkeder at finde i udkanten af byen. Der er derudover et bredt udvalg af butikker, der blandt andet sælger interiør, tøj, og du vil derudover kunne finde bagere, frisører, restauranter m.m. langs hovedgaden. Ønsker du et overblik over butikkerne i Haslev, så kan du besøge Haslevs Handelstandsforening, hvor størstedelen af byens butikker er medlem. Der er intet reelt shoppingcenter i byen, men blot 20 minutter fra byen, er Næstveds Stor-Center beliggende. Centeret rummer over 65 specialbutikker, og der er desuden gratis parkeringspladser.

Når I er på udkig efter et butikslokale i Haslev, så er det en god idé at undersøge, hvilke parkeringsregler samt muligheder byen byder på. Der følger til tider parkeringspladser med i butikslejemålet, så butiksmedarbejderne har mulighed for at parkere sine biler, men det forløber ikke altid således. Det er derfor i første omgang essentielt, at du holder et vågent øje på dette, når du søger blandt de ledige butikslokaler i Haslev på Lokalebasen.dk. Typisk vil du kunne se, om der er mulighed for parkering under ’faciliteter’. Og i nogle tilfælde har udlejeren skrevet om parkeringsmulighederne i den beskrivende tekst om lejemålet. Vær tilmed opmærksom på, om parkeringsfaciliteterne er inkluderet i lejen eller ej.

Hvis I finder et butikslokale i Haslev, så er det en god idé at have kendskab til de parkeringsregler, der gælder i byen. Det er blandt andet kun lovligt at parkere på den ene side af hovedgaden, Jernbanegade, mens det er ulovligt og til stor gene for gadens resterende butikker, hvis man holder på den anden side. Det er dog lovligt at holde, hvis I skal læsse varer af til jeres butik.

Læs mere om Haslev på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage