arrow_upward

3 butikslokaler: Nykøbing F

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Nykøbing F. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er den største by på Falster med beliggenhed i Guldborgsund Kommune og Region Sjælland. I Nykøbing Falster er der mange forskellige butikker, og det har også givet byen en stor forskellighed af butikslokaler. Der er derfor mange butiksejere, der har øjnene rettet mod Nykøbing Falster, når de skal ud at finde et sted at bosætte sig med deres butik.

Centrale butikslokaler i Nykøbing Falster

Det er ofte afgørende for butiksejere, at der er gode muligheder for at udvikle forretningen positivt. Dette kan typisk betyde, at butikken skal gå fra et mindre butikslokale til et større. Det er der gode muligheder for i Nykøbing Falster, hvor der er flere populære områder med mange forskellige butikslokaler både i design og størrelse. På Vendsysselvej er der flere butikslokaler i centrum af byen, som har vicevært og gode parkeringsforhold. Der er generelt gode parkeringsmuligheder i Nykøbing Falster, så butikkens besøgende og ansatte med fordel kan benytte dem, når de skal hen til butikken. Butikkerne har ofte været anvendt at forskellige butikstyper, så lokalerne er designet til, at de kan overtages ganske nemt. Der er gerne store, flotte vinduespartier i butikken, så de forbipasserende kan kigge ind og få lyst til at besøge butikken. I centrum af Nykøbing Falster er der både en gågade og et torv med mange butikker, som ofte er samlingspunkt for byen mange besøgende og beboerne, når de skal ordne deres daglige gøremål. Her er der mange forskellige butikker som tøjbutikker og dagligvarebutikker.

Moderne butikslokaler i Nykøbing Falster

Butikkerne er gerne designet i moderne stil og med de rette funktioner, som typisk er påkrævet til at kunne drive en butik. Dette kan være gode køkkenfaciliteter, så butikkens ansatte har mulighed for at holde deres pauser sammen. Det kan også være lagermuligheder inde i selve butikken. Det er der i flere af butikkerne i Nykøbing Falster, hvor de typisk vil være i et baglokale eller i en kælder, som tilhører butikken. På Banegårdspladsen er det også muligt at leje butikslokaler i flere forskellige størrelser. Dette område er yderst populært, da der hver dag går en masse mennesker forbi butikkerne, når de skal benytte sig af Nykøbing Falster Station eller flere af de forskellige buslinjer. Butikkerne har derfor dagligt mange besøgende. Nykøbing Falster er også knudepunkt for offentligt transport på Lolland-Falster, og der er mulighed for at komme til både København og Tyskland samt de omkringliggende byer.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage