arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Middelfart. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende og attraktive butikslokaler? Middelfart er svaret

Den fynske by Middelfart er placeret på den nordvestlige del af Fyn med malerisk udkig til Jylland. Denne beliggenhed centralt i Danmark er med til at gøre Middelfart til et attraktivt område for erhvervsdrivende, der søger butikslokaler. Middelfart har historisk set med sin placering ud til kysten været en købstad med et pulserende handelsliv. Dette afspejles stadig i nutidens by, hvor størstedelen af områdets industri, produktion og handel stadig finder sted – hvilket er til stor gavn for de virksomheder og forretninger, der holder til i byen.

Kultur og turisme, der gavner forretningslivet

Detailhandlen centreres mestendels omkring Middelfarts gågade, der på en helt unik og charmerende måde fører helt ned til havnefronten og giver et betagende udkig ud over Lillebælt. Udsigten og de små gader tiltrækker hvert år turister og handlende men i høj grad også butiksdrivende af alle afarter. Foruden selve detailhandlen har Middelfart som by også en rig kulturel scene, der blandt andet rummer et kulturhus med plads til koncerter, adskillige museer og et større udvalg af spisesteder og beværtninger. Kombinationen af disse ting er med til at sikre, at byens forretningsliv er dynamisk og differentieret i sit sortiment af erhvervslokaler – og at der ligeledes er plads til lige netop din virksomhed. Leder du således efter en helt bestemt type butikslokale? Middelfart kan med stor sandsynlighed levere det helt rigtige.

En by med forbindelser

Middelfarts placering lige ved siden af Lillebæltsbroen betyder, at det er et oplagt sted at have butikslokaler, hvis man ønsker en stærk og lettilgængelig trafikal forbindelse til Jylland. Ydermere har man via Middelfart adgang til den fynske motorvej, der går på tværs af Fyn og altså via Lille- og Storebæltsbroen kobles til henholdsvis Jylland i vest og Sjælland i øst. Foruden at være en charmerende havneby med et livligt forretningsliv er Middelfart altså et bindeled til infrastruktur, der kan være en vigtig medspiller i forhold til din virksomhed og dine butikslokaler. Middelfart er som trafikalt knudepunkt midt i det danske land således en indlysende placering for din butik, hvis du ønsker nemt at kunne tilgå kunder eller producenter i andre dele af landet. Den fynske by er således en ideel placering af dit butikslokale, hvis du leder efter charmerende gader, en havnefront, der lokker kunder til, et bredt og voksende handelsmiljø og en central trafikal og geografisk beliggenhed i landet.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage