arrow_upward

1 butikslokale: Bramming

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Bramming. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Bramming

Omkring 17 kilometer øst for Esbjerg støder man på byen Bramming. Derfor er Bramming også en del af Esbjerg Kommune. Stationsbyen har omkring 7.200 indbyggere, og den forholdsvis korte afstand til landets femtestørste by Esbjerg samt byens velfungerende infrastruktur er blot nogle af de faktorer, der gør Bramming til en ideel by at etablere virksomhed i.

Byens sammenhold

Bramming by er som mange andre mindre stationsbyer i Jylland. Byen har skoler og flere indkøbscenter samt et kultur- og fritidscenter, hvor det er muligt at gå til alt fra volleyball og fodbold til svømning og gymnastik. Den ældste del af byen er også byens centrum. Det er i midtbyen, at stort set al byens handel foregår. Her finder man nemlig en bred vifte af forskellige butikker. Disse butikker er centreret omkring de ældre gader Storegade og Nørregade. Den ældre bydel er hyggelig, og her er det muligt at finde store butikslokaler til en billig husleje. En af de ting, der gør Bramming unik for erhvervsdrivende, er det gode sammenhold i byen og de mange lokale initiativer; eksempelvis den årlige byfest og Sankt Hans er især med til at skabe liv i den lille stationsby.

Velfungerende infrastruktur 

Skal man med tog fra Esbjerg til eksempelvis Aarhus eller København - eller den anden vej rundt - kører man gennem Bramming by. Fra Bramming Station kan man nemlig rejse direkte til de største byer i Danmark. Det er en stor fordel for Bramming. Det gør det først og fremmest nemt at få dygtig arbejdskraft til byen, og det resulterer endvidere i en masse besøg. Man må heller ikke glemme den korte afstand til de større byer Esbjerg og Ribe, som helt sikkert også er en stor hjælp i forhold til både arbejdskraft og nye kunder.

Overvej de mange muligheder

Ved at leje sig ind i et butikslokale i Bramming får man langt mere for pengene, end hvis man bosætter sig i de store byer. Bramming er en hyggelig by at være butiksejer i, og her er der desuden god plads til at udvikle og udvide sin forretning. Der er kort og godt mange fordele ved at starte butik i denne by fremfor mange andre steder, og ønsker du en god start på din forretning, kan det helt sikkert være fordelagtigt at vælge Bramming som lokation for din nye butik.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage