arrow_upward

Børkop

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Børkop. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Børkop

Børkop ligger i Sydjylland imellem byerne Vejle og Fredericia. Byen er en stationsby med 5.435 indbyggere (2017), og den er en del af Vejle Kommune og dermed også Region Syddanmark. Vejle Kommune dækker over et areal på 1061,54 kvadratkilometer, og ud af dette areal dækker cirka 762.171 kvadratmeter over ledige erhvervslokaler. Der er blandt andet 206.316 kvadratmeter ledige til kontorlejemål, 77.306 kvadratmeter ledige til butikslokaler og 165.399 kvadratmeter ledige til lagerlejemål i Vejle Kommune.

 

Smuk natur i Børkop

I området omkring Børkop finder du et flot og bakket landskab, og ikke langt fra byen ligger den smukke Skærup Å, hvor den ikoniske Børkop Mølle ligger. Møllen er en ældre vandmølle, som er opført som et bindingsværk med to møllehjul. Møllen er historisk, og den forhenværende Børkop Kommune, som det hed før kommunesammenlægningen i 2007, havde på sit byvåben et billede af møllen. I dag fungerer møllen som en restaurant samt et naturhistorisk museum, som er velbesøgt. Med en butik i Børkop placerer du dig altså i et smukt naturområde, som giver et både hyggeligt og afslappet handelsliv.

 

Varieret handelsliv

I Børkop findes der en masse forskellige butikker – det gælder blandt andet cykelforretninger, boligbutikker, blomsterforretninger, gallerier, ejendomsmæglere, bilforretninger og meget mere. Med en butik i Børkop kan du således indgå i det varierede udbud af butikker til glæde for byens centrum og borgerne.

Børkop Handels- og Erhvervsforening kæmper for at skabe de bedste rammer for erhvervslivet i Børkop ved at arrangere aktiviteter for foreningens medlemmer og deres butikker. Foreningen har en klar vision om, at Børkop skal blive ved med at være en attraktiv by for erhvervslivet og dermed også byens borgere, og derfor gør foreningen alt for at forhøje aktivitetsniveauet for de erhvervsdrivende i byen og tiltrække flere medlemmer til foreningen. Foreningen indgår endvidere i et samarbejde med Lokalrådet i Børkop med henblik på en konstant optimering og forskønnelse af Børkop midtby, så facader, områder og vejnet er i bedste stand. Med en butik i Børkop er du altså sikker på at få god hjælp til at drive din forretning, og har du lyst til at indgå i et større fællesskab med byens øvrige forretningsdrivende, så har du altså gode muligheder for det.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal