arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Børkop. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Børkop

Børkop ligger i Sydjylland imellem byerne Vejle og Fredericia. Byen er en stationsby med 5.435 indbyggere (2017), og den er en del af Vejle Kommune og dermed også Region Syddanmark. Vejle Kommune dækker over et areal på 1061,54 kvadratkilometer, og ud af dette areal dækker cirka 762.171 kvadratmeter over ledige erhvervslokaler. Der er blandt andet 206.316 kvadratmeter ledige til kontorlejemål, 77.306 kvadratmeter ledige til butikslokaler og 165.399 kvadratmeter ledige til lagerlejemål i Vejle Kommune.

 

Smuk natur i Børkop

I området omkring Børkop finder du et flot og bakket landskab, og ikke langt fra byen ligger den smukke Skærup Å, hvor den ikoniske Børkop Mølle ligger. Møllen er en ældre vandmølle, som er opført som et bindingsværk med to møllehjul. Møllen er historisk, og den forhenværende Børkop Kommune, som det hed før kommunesammenlægningen i 2007, havde på sit byvåben et billede af møllen. I dag fungerer møllen som en restaurant samt et naturhistorisk museum, som er velbesøgt. Med en butik i Børkop placerer du dig altså i et smukt naturområde, som giver et både hyggeligt og afslappet handelsliv.

 

Varieret handelsliv

I Børkop findes der en masse forskellige butikker – det gælder blandt andet cykelforretninger, boligbutikker, blomsterforretninger, gallerier, ejendomsmæglere, bilforretninger og meget mere. Med en butik i Børkop kan du således indgå i det varierede udbud af butikker til glæde for byens centrum og borgerne.

Børkop Handels- og Erhvervsforening kæmper for at skabe de bedste rammer for erhvervslivet i Børkop ved at arrangere aktiviteter for foreningens medlemmer og deres butikker. Foreningen har en klar vision om, at Børkop skal blive ved med at være en attraktiv by for erhvervslivet og dermed også byens borgere, og derfor gør foreningen alt for at forhøje aktivitetsniveauet for de erhvervsdrivende i byen og tiltrække flere medlemmer til foreningen. Foreningen indgår endvidere i et samarbejde med Lokalrådet i Børkop med henblik på en konstant optimering og forskønnelse af Børkop midtby, så facader, områder og vejnet er i bedste stand. Med en butik i Børkop er du altså sikker på at få god hjælp til at drive din forretning, og har du lyst til at indgå i et større fællesskab med byens øvrige forretningsdrivende, så har du altså gode muligheder for det.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage