arrow_upward

4 butikslokaler: Thisted

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Thisted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Thisted

Thisted er havneby med en cirka fem kilometer lang kystlinje, der ligger i Nordjylland. Thisted er placeret i Thisted Kommune, som ligger ved Limfjorden. Derudover er Thisted også en del af det eftertragtede Thy-område. Thisted har over 13.000 indbyggere, og det er derfor et rigtig godt sted at leje et butikslokale til drift af en forretning.

En fordelagtig placering til en butik ved Limfjorden

Thisted byder på en masse forskellige allerede eksisterende virksomheder. Du finder de helt store virksomheder, der typisk er placeret ude i industriområderne. Det er især i den nordøstlige del af Thisted, at de mange forskellige industrivirksomheder er placeret. Skal du bruge større butikslokaler, vil denne placering være et godt sted.

Derudover byder Thisted også på en masse liv. Byen har en masse forskellige lokale forretninger, der byder på indkøbsmuligheder, biograf, caféer og meget mere. En central placering af dit butikslokale kan være et rigtig godt sted at drive kunder ind i forretningen. Når du vælger at leje butikslokaler i Thisted, er du sikker på, at der er et stort kundegrundlag fra de lokale indbyggere. Derudover tiltrækker Thisted også mange andre kunder fra de omkringliggende mindre byer, da Thisted er den største by i kommunen.

Den helt rigtige beliggenhed ved Limfjorden

Når du vælger at leje et butikslokale i Thisted, er der mulighed for at drive en rigtig god forretning. Der er en masse mennesker i byen, som også kommer fra andre omkringliggende byer. Derudover er der gode parkeringsforhold. Dette er også med til at tiltrække kunder. Der er blandt andet gode parkeringsmuligheder nede omkring havnen, hvor der er meget liv i gaderne. Derudover finder du også gode parkeringsmuligheder omkring de forskellige virksomheder og lokaler, der ligger i byen. Der er derfor en god mulighed for kunder at benytte bilen som transportmiddel, hvis de vil handle i din butik. Derudover kan det også tiltrække ansatte fra andre byer, hvor der er behov for en bil som dagligt transportmiddel.

Thisted fungerer som en af de større byer i Thy-området. Det vil derfor være de andre byer og landsbyer, der vælger at komme til Thisted for at gøre sine forskellige indkøb. Thisted ligger ikke langt fra Vestkysten ved Klitmøller og Hanstholm. Vestkysten er et område, der kan drive mange turister til sig i højsæsonerne. Turister, der holder ferie ved Vestkysten omkring Thy, vil typisk ty til Thisted, når der skal købes ind og opleves noget. Det er derfor en rigtig placering for et butikslokale.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage