arrow_upward

2 butikslokaler: Grenaa

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Grenaa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Den ideelle placering ift. butik – Grenaa er Djurslands største handelsby

Søger du lokaler til din virksomhed, der vil kunne bruges til erhvervsmæssigt brug? I Djursland finder du en yderst charmerende handelsby, der med sine 14.856 indbyggere (2017) har den helt perfekte placering ift. at placere en butik – Grenaa byder på mange spændende muligheder, såsom forskellige typer specialforretninger og supermarkeder. Byen har ydermere tre forskellige gågader, der alle mødes på Torvet, som er et utroligt hyggeligt sted, og dette sted er især velbesøgt i sommerperioden, hvor turister kommer til fra nær og fjern. Når vejret er godt, er det desuden muligt at sidde udenfor på Torvet og nyde en skøn frokost, og der er ydermere forskellige musikarrangementer her hver eneste lørdag i hele juli måned.
Det skal desuden nævnes, at Grenaa hører til Norddjurs Kommune, hvor andre større byer bl.a. omfatter Auning med sine 3.016 indbyggere (2016), Allingåbro med sine 1.837 indbyggere (2016) og Ørsted med sine 1.458 indbyggere (2016).

Unikt sted at placere en butik – Grenaa byder på spændende muligheder  

Byen er således det ideelle sted at placere en butik – Grenaa byder på flere charmerende butiksgader, og herudover finder du også her flere hyggelige værtshuse, som ofte har musikarrangementer. Ydermere skal det også nævnes, at byen byder på flere sidegader, hvor du finder hyggelige strøg med velbevarede bindingsværkshuse, og endelig er der også her bypark med høje træer og legeplads til de mindre. Grenaa har desuden et rigt kulturliv, og du finder bl.a. et museum i byen, hvor du kan se på skibsmodeller, fiskeredskaber, legetøj, mønter, våben, tekstiler og værktøj fra historisk tid.

Handelscentrum for hele det østlige Djursland

Grenaa er et naturligt handelscenter for hele det østlige Djursland, i og med at byen er en gammel købstad, og herudover har den en helt ideel placering lige midt på snuden af Danmark, hvorfor den er tæt placeret på andre større østjyske byer. Der er således ikke længere end 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers samt 60 kilometer til Aarhus. Herudover har Grenaa en stor havn, hvor der er færgeruter til bl.a. Varberg i Sverige og Anholt i Kattegat.

Når man skal lede efter nye butikslokaler, er det utroligt vigtigt, at man finder en by, der er tæt placeret på andre større byer, og som desuden har god infrastruktur. Det må Grenaa helt bestemt siges at have, hvorfor byen på mange måder er det helt ideelle sted at lægge sin butik.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage