arrow_upward

2 butikslokaler: Hirtshals

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hirtshals. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Hirtshals

Vil du gerne leje et butikslokale i Vendsyssel, er det værd at kigge nærmere på Hirtshals. Hirtshals er beliggende i Hjørring Kommune, har knap 6.000 indbyggere og er særligt kendt for sine havne. Udover at være kendt for sine havne og fiskeri, er byen særligt populær i sommermånederne, hvor turisterne vælter til byen.

Bliv en del af bylivet nær havnen

Netop fordi Hirtshals er en fiskerby, er byens liv samlet nær havnen. Det gælder også, når det kommer til byens butikker, som er samlet omkring Nørregade og de omkringliggende gader såsom Jørgen Fibigersgade. Her finder du alt fra banker og restauranter til sports- og tøjbutikker. Ønsker du at leje et butikslokale i Hirtshals, er det derfor her, du skal holde øje med ledige lokaler. På gader i bymidten kan du finde butikslokaler med store vinduespartier, så du kan vise dine varer frem og vække nye kunders nysgerrighed.

Ønsker du at åbne en butik, hvor forbipasserende ikke skal have et kig gennem et stort vindue, kan du i Hirtshals også finde lokaler med mindre vinduespartier. Når du skal finde dit nye lokale, er det vigtigt, at det passer til dine ønsker til den kommende butik. Uanset hvilket ønske du har, kan du finde et butikslokale i Hirtshals, som du kan leje. Her er både mindre, mellemstore og store butikslokaler, og du kan derfor finde den størrelse, du er på jagt efter. Noget af det helt specielle ved byen og gågaden er den flotte udsigt ud over Vesterhavet – sådan en udsigt er svær at finde andre steder.

Et blomstrende erhvervsliv i Nordjylland

Med et butikslokale bliver du hurtigt en del af et voksende erhvervsliv i Nordjylland. Find dit lejemål til din butik på gågaden i Hirtshals, der begynder næsten helt nede havnen, som tiltrækker mange af byens indbyggere og turister. Gågaden fører kunderne op mod den hyggelige by, hvor du har mulighed for at blive en del af livet i byen, uanset om du ønsker at åbne en mindre forretning eller måske ønsker at flytte fra et mindre lejemål til et større, hvor der er plads til det, du har brug for for at kunne drive din forretning.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage