arrow_upward

København K

Denne liste viser coworking spaces i København K. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Find den rette plads til coworking – København K byder på det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, som giver helt nye muligheder for samarbejde og networking? I så fald bør du lede efter lokaler med plads til coworking – København K giver mange muligheder for dette, i og med at du her i byen finder et rigt erhvervsliv. København K er en betegnelse for den indre bydel af København, og der bor her ca. 50.527 indbyggere (2013). Du finder i dette område bl.a. søerne – henholdsvis Skt. Jørgens Sø, Peblinge Sø og Sortedams Sø- og herudover omfatter bydelen også Christianshavn og havneløbet.  

Erhvervslokaler med mulighed for coworking – København K er det ideelle sted

Byen giver masser af muligheder for coworking – København K er med sine mange indbyggere og mange muligheder det perfekte sted for erhvervslokaler og giver desuden rig mulighed for at finde plads til coworking. København K er beliggende på Sjællands østkyst, og byen er forbundet med en lang række tunneller og broer, der forbinder bydele på Amager med resten af Sjælland. På trods af at byen er placeret så yderligt, er det Danmarks centrum for bl.a. økonomi, kultur og ydermere er København K et vigtigt knudepunkt for trafik – det skyldes bl.a. at byen er tæt placeret på Kastrup Lufthavn, Danmarks største banegård, store kulturinstitutioner, en af landets største havne osv.

København K er centrum for Danmarks erhvervsliv og kulturinstitutioner  

København K byder på et rigt og spændende erhvervsliv, i og med at området bl.a. ligger grund til flere af de allerstørste danske virksomheder. Det gælder især virksomheder inden for det farmaceutiske område samt inden for skibsfart – herunder kan virksomheder såsom Ferring, Lundbeck og Novo Nordisk bl.a. nævnes samt A.P. Møller-Mærsk naturligvis. Herudover har flere finansielle koncerner hovedsæde i København, såsom Danske Bank, Nykredit og Nordea Bank.

Herudover er København K naturligvis også præget af, at turismen viser stor fremdrift – og det gælder især ift. hotelovernatninger. Der findes i København hele fem 5-stjernede hoteller, som hvert eneste år tiltrækker tusindvis af mennesker fra hele verden, og herudover byder byen på mange forskellige spændende kulturoplevelser – ift. dette kan bl.a. Det Kongelige Teater, Nationalmuseet, Operaen nævnes. Ydermere findes der flotte og idylliske naturskønne områder i København K, såsom Fælledparken, Frederiksberg Have, Kongens Have osv. Der er således rig mulighed for at finde ro og fred i København K, på trods af at man befinder sig midt inde i en hovedstad med tusindvis af indbyggere.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal