arrow_upward

15 Coworking: København K

Denne liste viser coworking spaces i København K. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find den rette plads til coworking – København K byder på det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, som giver helt nye muligheder for samarbejde og networking? I så fald bør du lede efter lokaler med plads til coworking – København K giver mange muligheder for dette, i og med at du her i byen finder et rigt erhvervsliv. København K er en betegnelse for den indre bydel af København, og der bor her ca. 50.527 indbyggere (2013). Du finder i dette område bl.a. søerne – henholdsvis Skt. Jørgens Sø, Peblinge Sø og Sortedams Sø- og herudover omfatter bydelen også Christianshavn og havneløbet.  

Erhvervslokaler med mulighed for coworking – København K er det ideelle sted

Byen giver masser af muligheder for coworking – København K er med sine mange indbyggere og mange muligheder det perfekte sted for erhvervslokaler og giver desuden rig mulighed for at finde plads til coworking. København K er beliggende på Sjællands østkyst, og byen er forbundet med en lang række tunneller og broer, der forbinder bydele på Amager med resten af Sjælland. På trods af at byen er placeret så yderligt, er det Danmarks centrum for bl.a. økonomi, kultur og ydermere er København K et vigtigt knudepunkt for trafik – det skyldes bl.a. at byen er tæt placeret på Kastrup Lufthavn, Danmarks største banegård, store kulturinstitutioner, en af landets største havne osv.

København K er centrum for Danmarks erhvervsliv og kulturinstitutioner  

København K byder på et rigt og spændende erhvervsliv, i og med at området bl.a. ligger grund til flere af de allerstørste danske virksomheder. Det gælder især virksomheder inden for det farmaceutiske område samt inden for skibsfart – herunder kan virksomheder såsom Ferring, Lundbeck og Novo Nordisk bl.a. nævnes samt A.P. Møller-Mærsk naturligvis. Herudover har flere finansielle koncerner hovedsæde i København, såsom Danske Bank, Nykredit og Nordea Bank.

Herudover er København K naturligvis også præget af, at turismen viser stor fremdrift – og det gælder især ift. hotelovernatninger. Der findes i København hele fem 5-stjernede hoteller, som hvert eneste år tiltrækker tusindvis af mennesker fra hele verden, og herudover byder byen på mange forskellige spændende kulturoplevelser – ift. dette kan bl.a. Det Kongelige Teater, Nationalmuseet, Operaen nævnes. Ydermere findes der flotte og idylliske naturskønne områder i København K, såsom Fælledparken, Frederiksberg Have, Kongens Have osv. Der er således rig mulighed for at finde ro og fred i København K, på trods af at man befinder sig midt inde i en hovedstad med tusindvis af indbyggere.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage