arrow_upward

6 Coworking: København V

Denne liste viser coworking spaces i København V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Spændende muligheder for coworking – København V har en central placering

Søger du nye udfordringer i din virksomhed? I så fald bør du uden tvivl vælge nye erhvervslokaler med mulighed for og plads til coworking – København V byder på mange og spændende muligheder ift. dette grundet byens centrale placering. København V er en samlet betegnelse for den vestlige del af København, og det dækker bl.a. over bydelen Vesterbro, Tivoli, DGI-byen, Kødbyen, Fisketorvet osv., og du finder her således et rigt kultur- og erhvervsliv.
I hele København bor der 1.295.686 indbyggere (2017), hvorfor der er tale om Danmarks største by. Selve centrum i byen udgøres af Københavns Kommune, der er landets mest folkerige kommune med sine 602.481 indbyggere (2017). Byen er placeret på Sjællands østkyst, og den dækker desuden også over dele af Amager.  

Ideelt sted for coworking – København V byder på lidt af det hele

Byen er det helt ideelle sted, når det kommer til erhvervslokaler med mulighed for coworking – København V er med sin helt særlige placering tæt på det hele, i og med at flere tunneller og broer forbinder de mange bydele i området. Herudover finder du i København flere af landets centrale institutioner, herunder kongehuset, højesteret og Folketinget, hvilket gør byen til Danmarks center for kultur og økonomi. Ydermere skal det nævnes, at byen er et trafikalt knudepunkt, i og med at Danmarks største banegård ligger her samt Kastrup Lufthavn, en af de største havne i landet samt flere store kulturinstitutioner, såsom Operaen, Parken og Nationalmuseet.
En by med stor fremgang, både økonomisk og kulturelt
København V har i det sidste årti oplevet stor fremgang – både kulturelt og økonomisk – hvorfor byen den dag i dag står stærkere end nogensinde før både nationalt og internationalt. Det kommer helt konkret til udtryk ved, at byen blandt andet hører til blandt Nordeuropas vigtigste byer, hvad angår økonomi, og herudover lægger byen grund til mange internationale virksomheder, såsom ISS, Danske Bank, Carlsberg, Novo Nordisk samt A.P. Møller-Mærsk. Der er således ingen tvivl om, at byen er en industriby med spændende og rigt kultur- og erhvervsliv, der formår at konkurrere med andre større moderne storbyer.

Rigt kultur- og erhvervsliv

Når du vælger erhvervslokaler med muligheder for coworking, er der ingen tvivl om, at det giver helt nye og spændende muligheder for din virksomhed. København V byder i forbindelse med dette på mange forskellige lokaler, der netop byder på coworking-løsninger. Der ligger som sagt mange store danske virksomheder i byen, og herudover har byen et rigt kulturliv. Endelig skal det nævnes, at der hvert eneste år er flere millioner af turister fra hele verden, der tager et smut forbi København V for bl.a. at besøge Tivoli, og byen byder derfor på lidt af det hele.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage