arrow_upward

1 Coworking: Frederiksberg

Denne liste viser coworking spaces i Frederiksberg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Frederiksberg – fremragende placering og spændende muligheder

Frederiksberg er en selvstyrende bydel og kommune i Storkøbenhavn og har omkring 105.000 indbyggere. Byen er omkranset af Københavns Kommune på alle sider og ligger perfekt i forhold til virksomheder, som ønsker at være ganske tæt på København Centrum. Det tager blot et kvarter at komme ind til Københavns Hovedbanegård og til Kastrup Lufthavn, så både vigtige møder i hovedstaden og i andre verdenshjørner kan holdes. Derudover fungerer infrastrukturen rigtig godt, hvilket ligeledes er med til at tiltrække mange virksomheder til området.

Infrastrukturen

Mod nord og vest er Frederiksberg afgrænset af S-banen, hvor blandt andet stationerne Ålholm, KB og Fuglebakken findes. Københavns metro gennemskærer desuden Frederiksberg fra vest og til øst, så der ligeledes er rig mulighed for at benytte denne til at komme til og fra hovedstadens midte og forskellige forstæder. Derudover tager det kun ca. ti minutter med bussen ind til hovedbanegården i Københavns centrum. Hermed er det absolut muligt at indhente kompetente medarbejdere fra Københavns bymidte eller fra diverse forstæder.

Spændende coworking steder

Mindre virksomheder, som ikke ønsker at leje faste lokaler, kan desuden med fordel kigge nærmere på diverse coworking steder i Frederiksberg. I disse coworking kontorer har virksomheder oftest ikke en fast plads og vil benytte sig af et åbent WiFi ligesom på caféer. Der er ligeledes en stor portion inspiration at hente fra diverse andre virksomheder på samme sted, eftersom virksomhederne tit vil sidde i åbne kontorlandskaber ved coworking stederne. Selvom det oftest ikke er muligt at lukke en dør, kan et coworking kontorlandskab samtidigt være et oplagt valg. Dette skyldes, at prisen først og fremmest er betydeligt lavere end ved eksempelvis kontorfællesskaber i Frederiksberg Kommune. Derudover kan virksomheder hurtigt tjekke ind og ud af bygningen. I Frederiksberg er der desuden, som nævnt, en række interessante coworking kontorlandskaber såsom The Rabbit Hole på Frederiksberg Allé. Her vil virksomheder finde hyggelige og kreative omgivelser og et naturligt lys, så arbejdseffektiviteten kan opretholdes.

Grønne områder til fritidsaktiviteter

Når arbejdsdagen er ovre, er der ligeledes rig mulighed for at gå flotte ture i Frederiksbergs smukke områder. Mod øst afgrænses Frederiksberg eksempelvis af Skt. Jørgens Sø, og i Frederiksberg Have, Søndermarken og Zoologisk Have kan friaftenerne og weekenderne nydes i fulde drag. Derudover ligger Københavns spændende attraktioner blot et stenkast væk fra Frederiksberg, så det også er muligt at finde ny inspiration eller gå i teatret på en hverdagsaften.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage