arrow_upward

København Ø

Denne liste viser coworking spaces i København Ø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med plads til coworking – København Ø ligger i hjertet af København

Ønsker du nye udfordringer og muligheder i din virksomhed? Hvorfor ikke vælge erhvervslokaler, der ligger under samme tag som andre virksomheder, så I kan drage nytte af hinanden? I hovedstaden finder du flere steder, der er helt ideelle for plads til coworking – København Ø er med sin unikke placering det ideelle sted for erhvervslokaler, og byen byder således på mange muligheder ift. samarbejde mellem virksomheder. København Ø er en samlet betegnelse for den københavnske bydel, der starter omkring Østerbro ved skellet mellem Jagtvej og Strandboulevarden, og postnummeret i København Ø hedder 2100. 

Mange spændende muligheder for coworking – København Ø byder på lidt af det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler, hvor I i jeres virksomhed kan have tæt samarbejde med andre danske virksomheder, bør I uden tvivl gå efter lokaler med plads til coworking – København Ø må ganske enkelt siges at have den perfekte placering ift. dette, i og med at den befinder sig lige midt i hovedstaden, og den byder derfor på mange spændende muligheder. København er Danmarks største byområde, i og med at den omfatter hele 18 forskellige kommuner, og København Kommune er med dens 602.481 indbyggere (2017) Danmarks mest folkerige kommune.
Central placering – rigt kultur- og erhvervsliv
København er beliggende på Sjællands østkyst, og nogle af landets mest centrale institutioner er placeret her på trods af dens yderlige placering. Herudover finder du i København flere økonomiske og kulturelle institutioner, samt Nordens største lufthavn, en af landets største havne og Danmarks største banegård. Der er således ingen tvivl om, at København Ø er det ideelle sted for erhvervslokaler, i og med at byen har et rigt kultur- og erhvervsliv, og herudover er der tale om et tæt befolket område. Endelig skal det også nævnes, at flere millioner af turister besøger København hvert eneste år, hvilket yderligere er med til at påvirke byen på en positiv måde.

Industriby med stor fremgang

Mange store virksomheder har hjemsted i København, herunder Carlsberg, A.P. Møller-Mærsk og Danske Bank, og der er derfor ingen tvivl om, at der her er tale om en industriby, der er i stand til at konkurrere med nogle af de førende storbyer i andre nordeuropæiske lande. Hele Københavnsområdet ligger nemlig grund til meget stærke forretningsklynger, inden for bl.a. shipping, IT og biotek. Din virksomhed vil således uden tvivl kunne vokse sig stor og stærk i København Ø, i og med at området byder på så mange muligheder, der uden tvivl vil gavne din virksomhed positivt.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal