arrow_upward

4 Coworking: København Ø

Denne liste viser coworking spaces i København Ø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med plads til coworking – København Ø ligger i hjertet af København

Ønsker du nye udfordringer og muligheder i din virksomhed? Hvorfor ikke vælge erhvervslokaler, der ligger under samme tag som andre virksomheder, så I kan drage nytte af hinanden? I hovedstaden finder du flere steder, der er helt ideelle for plads til coworking – København Ø er med sin unikke placering det ideelle sted for erhvervslokaler, og byen byder således på mange muligheder ift. samarbejde mellem virksomheder. København Ø er en samlet betegnelse for den københavnske bydel, der starter omkring Østerbro ved skellet mellem Jagtvej og Strandboulevarden, og postnummeret i København Ø hedder 2100. 

Mange spændende muligheder for coworking – København Ø byder på lidt af det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler, hvor I i jeres virksomhed kan have tæt samarbejde med andre danske virksomheder, bør I uden tvivl gå efter lokaler med plads til coworking – København Ø må ganske enkelt siges at have den perfekte placering ift. dette, i og med at den befinder sig lige midt i hovedstaden, og den byder derfor på mange spændende muligheder. København er Danmarks største byområde, i og med at den omfatter hele 18 forskellige kommuner, og København Kommune er med dens 602.481 indbyggere (2017) Danmarks mest folkerige kommune.
Central placering – rigt kultur- og erhvervsliv
København er beliggende på Sjællands østkyst, og nogle af landets mest centrale institutioner er placeret her på trods af dens yderlige placering. Herudover finder du i København flere økonomiske og kulturelle institutioner, samt Nordens største lufthavn, en af landets største havne og Danmarks største banegård. Der er således ingen tvivl om, at København Ø er det ideelle sted for erhvervslokaler, i og med at byen har et rigt kultur- og erhvervsliv, og herudover er der tale om et tæt befolket område. Endelig skal det også nævnes, at flere millioner af turister besøger København hvert eneste år, hvilket yderligere er med til at påvirke byen på en positiv måde.

Industriby med stor fremgang

Mange store virksomheder har hjemsted i København, herunder Carlsberg, A.P. Møller-Mærsk og Danske Bank, og der er derfor ingen tvivl om, at der her er tale om en industriby, der er i stand til at konkurrere med nogle af de førende storbyer i andre nordeuropæiske lande. Hele Københavnsområdet ligger nemlig grund til meget stærke forretningsklynger, inden for bl.a. shipping, IT og biotek. Din virksomhed vil således uden tvivl kunne vokse sig stor og stærk i København Ø, i og med at området byder på så mange muligheder, der uden tvivl vil gavne din virksomhed positivt.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage