arrow_upward

7 Coworking: København N

Denne liste viser coworking spaces i København N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i København N – gode lokaler og sparring

København N er en bydel i hovedstaden København, hvor virksomheder blandt andet kan finde coworking kontorlandskaber i bydelen Nørrebro. Nørrebro er et af Københavns brokvarterer og har ca. 80.000 indbyggere. Nørrebro er ligeledes den mest folkerige og mest befolkningstætte bydel i København. Bydelen, der ligger i Københavns Kommune, afgrænses mod sydøst af Søerne mod Indre By, mod nordvest af Ringbanen mod Bispebjerg, mod sydvest af Åboulevarden mod Frederiksberg og mod nordøst af blandt andet Tagensvej mod Østerbro. Eftersom København N blot ligger ti minutters kørsel i bil og 20 minutters kørsel med offentlig transport fra hovedbanegården, er det desuden ganske let at komme til og fra diverse møder i hovedstadens midte og i andre omkringliggende byer.

Interessante coworking kontorlandskaber med en ideel placering

I København N kan virksomheder finde interessante coworking kontorlandskaber til fornuftige priser, så budgettet ikke bliver glemt. Coworking kontorlandskabet Nordic Cowork ligger eksempelvis på Jagtvej 76, hvor virksomheder kan få adgang til diverse flexpladser, hvilket betyder, at der er frit valg mellem gode pladser på de forskellige arbejdsdage. Virksomheder kommer ligeledes til at dele kontor med andre spændende iværksættere og bliver hermed hurtigt en del af et både energisk og hyggeligt fællesskab. Dermed er der rig mulighed for at opbygge et solidt netværk og få en formidabel sparring med interessante virksomheder inden for den samme branche. Derudover ligger et andet spændende coworking sted på Rovsingsgade i København N. Dette kontormiljø henvender sig til mindre virksomheder, som ønsker en god beliggenhed i København. Funktionaliteten er desuden i top, og de nyistandsatte kontorer er alle lukkede, hvilket betyder et roligt og produktivt arbejdsmiljø. Der er samtidig god mulighed for at tale med de nærliggende virksomheder i de forskellige kontorer, så inspiration og sparring kan opnås.

Infrastruktur og arbejdskraft

København N rummer Nørrebrogade, som er en central trafikåre i bydelen. Denne gade forbinder Indre By med Københavns nordvestlige kvarterer, og der er god mulighed for at cykle frem og tilbage fra arbejde via en grøn bølge for cyklister, som blev etableret på strækningen i 2006. Nørrebro betjenes ligeledes af buslinjen 5A, som er den mest benyttede buslinje i København. Hermed kan medarbejdere let tage bussen hen til det pågældende coworking kontorlandskab i København N fra København Centrum. Der er ligeledes rigeligt med kompetente, nyuddannede medarbejdere fra hovedstadens store udbud af uddannelsessteder, og kommunen lægger stor vægt på at hjælpe med rekruttering af fornuftig arbejdskraft til bydelens forskellige virksomheder

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage