arrow_upward

Denne liste viser coworking spaces i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Spændende erhvervslokaler med plads til coworking – København S har det hele

Søger du nye udfordringer for din virksomhed? I hovedstaden finder du flere erhvervslokaler, der byder på mange og spændende løsninger ift. coworking – København S er betegnelsen for området mellem København K og Kastrup Lufthavn på Amager, og der er ingen tvivl om, at denne bydel formår at byde på lidt af det hele. Der bor omtrent 200.000 mennesker i København S (2017), og du finder her bl.a. en lang række udviklingsområder, såsom Ørestad, Papirøen, Amager Strand og Islands Brygge, der er med til at bidrage til den ekstremt høje befolkningsvækst. Der er således ingen tvivl om, at København S byder på mange spændende muligheder for din virksomhed.

Attraktive løsninger ift. coworking – København S har et rigt erhvervsliv  

Sommetider kan man opleve i en virksomhed, at man sidder en smule fast i de gamle rutiner, og man derfor har brug for nye muligheder og udfordringer. Det kan du bl.a. få ved at vælge erhvervslokaler, som bliver delt sammen med andre virksomheder – og på den måde får I således rig mulighed for at sparre med hinanden og dele ud af jeres faglige viden. I hele København Kommune er der rig mulighed for at finde erhvervslokaler med plads til coworking – København S i særdeleshed byder på mange spændende muligheder ift. dette, da København både er Danmarks økonomiske og kulturelle centrum. I København Kommune ligger en lang række danske selskaber, såsom Carlsberg, TDC, Danske Bank, A.P. Møller osv. 

By med mange kulturelle oplevelser og skønne naturområder

København byder desuden på masser af kulturelle oplevelser, såsom det kongelige Teater, Operaen, Skuespilhuset, Den Kongelige Danske Ballet osv. Herudover er der flere musikhuse i byen, såsom Vega, Pumpehuset, Den Grå Hal og Parken. København byder herudover på mange spændende museer, såsom Nationalmusset, Ny Carlsberg Glyptotek og Statens Museum for Kunst. Det helt særlige ved København er desuden, at på trods af at der er tale om Danmarks hovedstad, finder du her mange idylliske naturområder, såsom Fælledparken, Valbyparken, Frederiksberg Have og Kongens Have, hvorfor du har rig mulighed for at finde ro og fred i byen, på trods af dens størrelse og mange tusinde indbyggere.

Der er således ingen tvivl om, at byen er et helt ideelt sted for coworking – København S byder på mange spændende muligheder for din virksomhed, så du kan opleve de mange fordele ved at arbejde under samme tag som mange andre virksomheder.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage