København S

Denne liste viser coworking spaces i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer. Læs mere

Spændende erhvervslokaler med plads til coworking – København S har det hele

Søger du nye udfordringer for din virksomhed? I hovedstaden finder du flere erhvervslokaler, der byder på mange og spændende løsninger ift. coworking – København S er betegnelsen for området mellem København K og Kastrup Lufthavn på Amager, og der er ingen tvivl om, at denne bydel formår at byde på lidt af det hele. Der bor omtrent 200.000 mennesker i København S (2017), og du finder her bl.a. en lang række udviklingsområder, såsom Ørestad, Papirøen, Amager Strand og Islands Brygge, der er med til at bidrage til den ekstremt høje befolkningsvækst. Der er således ingen tvivl om, at København S byder på mange spændende muligheder for din virksomhed.

Attraktive løsninger ift. coworking – København S har et rigt erhvervsliv  

Sommetider kan man opleve i en virksomhed, at man sidder en smule fast i de gamle rutiner, og man derfor har brug for nye muligheder og udfordringer. Det kan du bl.a. få ved at vælge erhvervslokaler, som bliver delt sammen med andre virksomheder – og på den måde får I således rig mulighed for at sparre med hinanden og dele ud af jeres faglige viden. I hele København Kommune er der rig mulighed for at finde erhvervslokaler med plads til coworking – København S i særdeleshed byder på mange spændende muligheder ift. dette, da København både er Danmarks økonomiske og kulturelle centrum. I København Kommune ligger en lang række danske selskaber, såsom Carlsberg, TDC, Danske Bank, A.P. Møller osv. 

By med mange kulturelle oplevelser og skønne naturområder

København byder desuden på masser af kulturelle oplevelser, såsom det kongelige Teater, Operaen, Skuespilhuset, Den Kongelige Danske Ballet osv. Herudover er der flere musikhuse i byen, såsom Vega, Pumpehuset, Den Grå Hal og Parken. København byder herudover på mange spændende museer, såsom Nationalmusset, Ny Carlsberg Glyptotek og Statens Museum for Kunst. Det helt særlige ved København er desuden, at på trods af at der er tale om Danmarks hovedstad, finder du her mange idylliske naturområder, såsom Fælledparken, Valbyparken, Frederiksberg Have og Kongens Have, hvorfor du har rig mulighed for at finde ro og fred i byen, på trods af dens størrelse og mange tusinde indbyggere.

Der er således ingen tvivl om, at byen er et helt ideelt sted for coworking – København S byder på mange spændende muligheder for din virksomhed, så du kan opleve de mange fordele ved at arbejde under samme tag som mange andre virksomheder.

Din søgning gav ingen resultater