arrow_upward

1 Coworking: Albertslund

Denne liste viser coworking spaces i Albertslund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Albertslund – velfungerende infrastruktur og fokus på erhvervslivet

Bydelen Albertslund ligger i Storkøbenhavn og har omkring 28.000 indbyggere. Albertslund hører ind under Albertslund Kommune og ligger blot 15 km vest for Københavns centrum mellem Glostrup og Taastrup. Hermed er der rig mulighed for hurtigt at komme ind til centrum, hvis virksomhedskontoret ligger i Albertslund. Albertslund er ligeledes kendt som værende en forgangsby, i hvad angår miljø og bæredygtighed. Bydelen anvender eksempelvis LED-pærer i en stor del af dens udendørs belysning, og der har samtidig været stor fokus på at udnytte regnvandsafledning som rekreative elementer.

Den gode infrastruktur

Som nævnt ligger Albertslund kun 15 km fra Københavns centrum, og hermed kan nyuddannede, dygtige medarbejdere fra byens forskellige uddannelsessteder nemt blive tiltrukket af arbejdspladser i Albertslund Kommune. Det er ligeledes ganske let at pendle frem og tilbage fra Københavns centrum grundet bydelens velfungerende infrastruktur. Albertslund har endvidere et totalt opdelt trafiksystem af henholdsvis veje og stier for både hårde og bløde trafikanter. Hermed kan bløde trafikanter benytte stisystemet uden, for det meste, overhovedet at komme i kontakt med biler. Albertslund betjenes endvidere af både S-tog og busser. Roskildevej gennemskærer desuden Albertslund i øst-vest-gående retning, og pendlende medarbejdere samt virksomheders gæster har nem adgang til motorvejsnettet.

Sparring i coworking miljøer

Albertslund har flere forskellige kontormiljøer, hvor coworking er sat i fokus. Dermed har diverse virksomheder muligheden for både at arbejde i lokaler til en billig pris i forhold til andre kontorlokaler i samme beliggenhed og for at sparre med et interessant, kommende netværk. Eftersom virksomheder oftest sidder i et åbent kontormiljø, er der rigeligt med vejledning og gode råd til stede, når nystartede virksomheder ønsker en god start inden for en specifik branche. Erfarne, mindre virksomheder vil ligeledes få god gavn af ny inspiration og et udvidet netværk. Virksomheder kan blandt andet finde coworking kontorlandskaber på Herstedøstervej i Albertslund. Her findes der kontorer i vidt forskellige størrelser til priser, der nemt kan overskues.

En del af Greater Copenhagen

Albertslund Kommune er samtidig en del af Greater Copenhagen-samarbejdet, som er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark. Samarbejdet lægger vægt på finde løsninger til at kunne fremme væksten i området. Albertslund Kommune arbejder desuden tæt sammen med diverse virksomheder og erhvervsfolk omkring blandt andet nye medarbejdere, grønne virksomheder og dialog om erhvervsudvikling. Hermed er der lagt stor fokus på støtte og opbakning til virksomheder i kommunen, der ønsker at skabe effektivitet og vækst.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage