arrow_upward

3 Coworking: Ballerup

Denne liste viser coworking spaces i Ballerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Ballerup – en af landets bedste erhvervskommuner

Bydelen Ballerup er beliggende i Ballerup Kommune i Storkøbenhavn. Bydelen har ca. 39.000 indbyggere og ligger i Region Hovedstaden på Sjælland. Ballerup ligger desuden blot 16 km nordvest for København Centrum, så der hermed er rig mulighed for at tage ind til møder i midten af hovedstaden samt pendle dagligt. Ingeniørskolen i København blev endvidere flyttet til Ballerup i 1995, hvilket er en stor fordel for virksomheder, som er interesserede i at ansætte diverse ingeniører. Ballerup er ligeledes en af Danmarks mest attraktive erhvervskommuner grundet dens over 40.000 arbejdspladser. Gennem flere årtier har kommunen desuden tiltrukket både store private virksomheder og offentlige institutioner.

Anderledes form for kontorer

Ønskes et mere inspirerende arbejdsmiljø, har virksomheder muligheden for at undersøge diverse coworking kontorlandskaber i Ballerup. Bydelen er indehaveren af en række gode coworking kontorer blandt andet på vejen, Industriparken. Her ligger mediefællesskabet El Fabrico, hvor virksomheder inden for blandt andet foto, video, grafisk design og kommunikation hører til. I det åbne kontormiljø arbejder de forskellige virksomheder med og for hinanden, så der altid er ny inspiration og inputs at hente. På Lautruphøj findes ligeledes et coworking kontorlandskab, hvor gode råd og vejledning er bag ethvert hjørne. Coworking giver virksomheder muligheden for at udvide deres professionelle netværk, men samtidig også reducere omkostninger og øge produktiviteten. Regus, som er et coworking kontor, på Lautruphøj i Ballerup tilbyder kontorpladser med alt inklusiv, som blandt andet inkluderer WiFi, køkken, rengøring og adgang til printere, scannere og kopimaskiner.

Attraktiv erhvervskommune

Som tidligere nævnt er Ballerup Kommune en af landets mest populære erhvervskommuner, og dette er med god grund. Kommunen har nemlig en proaktiv erhvervspolitik, som gør det attraktivt for en lang række virksomheder at bosætte sig i blandt andet Ballerup. Områder, der prioriteres højt i kommunen, er eksempelvis en hurtig sagsbehandling og en tæt dialog med erhvervslivet. Derudover huser kommunen nogle af mest dominerende virksomheder inden for blandt andet IT- og forsikringsbranchen.

Ballerup Kommune er ligeledes en ud af blot fem kommuner, som har oplevet en stor tilvækst i arbejdspladser siden 2009. Bydelen Ballerup har i dag den højeste andel af private virksomheder, og hele 80 % af den samlede lønsum kommer fra private virksomheder. Kommunen arbejder samtidig målrettet på at styrke erhvervsudviklingen, hvilket ses ud fra dens arbejde som værende en proaktiv og konstruktiv sparrings- og samarbejdspartner med erhvervslivet. Dette er endvidere årsagen til, at Ballerup Kommune i dag har Øresundsregionens største koncentration af arbejdspladser og virksomheder uden for hovedstaden.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage