arrow_upward

2 Coworking: Kongens Lyngby

Denne liste viser coworking spaces i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Kongens Lyngby – fokus på uddannelse og infrastruktur

Bydelen Kongens Lyngby ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn og hører ind under Lyngby-Taarbæk Kommune i Region Hovedstaden. Kongens Lyngby har omkring 55.000 indbyggere og ligger blot 13 km fra København Centrum. Hermed er der rig mulighed for at pendle frem og tilbage fra Københavns bymidte samt tiltrække nyuddannede og kompetente medarbejdere til bydelen. Lyngbymotorvejen går desuden fra København til byen, og Helsingørmotorvejen er ligeledes tæt på bydelen. Kongens Lyngby er endvidere kendt for at være indehaveren af en betydelig detailhandel, som især er koncentreret i området ved Lyngby Storcenter og Lyngby Hovedgade. Mange større danske virksomheder holder ligeledes til i bydelen. 

Coworking og en fremragende infrastruktur

Virksomheder, der ønsker at placere sig i et billigere område end København centrum, kan med fordel kigge nærmere på coworking kontorlandskaber i Kongens Lyngby. I diverse coworking kontorer i bydelen har virksomheder muligheden for at opnå en tæt sparring med andre virksomheder og modtage en lang række relevante råd og god vejledning. Derudover er det billigere at finde et coworking kontorlandskab i bydelen i forhold til de klassiske kontorfællesskaber, eftersom virksomhederne blandt andet ikke har faste kontorpladser. I Kongens Lyngby vil virksomheder eksempelvis finde coworking kontorlandskaber på adressen Lyngby Hovedgade, hvor det er muligt at leje diverse kontorer til mange forskellige budgetter. En alt-inklusiv-plads vil desuden inkludere blandt andet WiFi, vand og varme, rengøring og adgang til printere, scannere og kopimaskiner. Derudover er der gode parkeringsmuligheder, så virksomhedens medarbejdere ikke skal rende frustreret rundt – ligesom inde i Københavns gader.

Vedrørende bydelens infrastruktur er denne ganske velfungerende takket være de førnævnte motorveje, men ligeledes grundet Lyngby stations mange busser og S-tog. Disse går ofte fra stationen, så medarbejdere let kan komme ind til møder i midtbyen.

Lyngby-Taarbæk Kommunes erhvervsprofil

Som nævnt befinder Kongens Lyngby sig i Lyngby-Taarbæk Kommune. Denne kommune er en særligt attraktiv og erhvervsvenlig kommune, hvor forbedringen af rammevilkårene for både eksisterende og nytilkomne virksomheder er i fokus. Viden, handel, uddannelse og infrastruktur er markante styrker i kommunen, og kommunens evne til at tiltrække nye virksomheder er betydelig. Derudover har kommunen en højtuddannet arbejdsstyrke, som gør det lettere for virksomheder at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Danmarks Tekniske Institut holder ligeledes til i Kongens Lyngby med omkring 10.000 studerende, så der er gode chancer for at tiltrække dygtige, kommende medarbejdere til en lang række virksomheder i bydelen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage