arrow_upward

4 Coworking: Hellerup

Denne liste viser coworking spaces i Hellerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Hellerup – fornem og god placering

Bydelen Hellerup ligger i Storkøbenhavn og hører ind under Gentofte Kommune. Denne kommune har ca. 75.000 indbyggere. Hellerup afgrænses mod syd af Københavns Kommune og Østerbro og mod øst af Øresund. I nord afgrænses byen omkring Tranegårdsvej, mod vest af banelegemet ved Ellemosevej og mod syd af Emdrup Sø og Ryparken. Bydelen er ligeledes en af landets mest velhavende områder, så virksomheder, der gerne vil tiltrække velhavende kunder, kan med fordel kigge nærmere på denne placering. Det er endvidere ganske let at komme til og fra København Centrum takket være Hellerups fine infrastruktur. Det tager blot et kvarter at nå ind til hovedbanegården med S-toget, og i bil lyder rejsetiden på ca. 20 min.

Eksklusiv beliggenhed

Ønskes en attraktiv beliggenhed tæt på Københavns midte, kan virksomheder hurtigt overveje en kommende placering i Hellerup. Er budgettet ikke til en stor kontorbygning på Strandvejen, er der ligeledes mulighed for at finde en række coworking-kontorer rundt omkring i bydelen, men også på strandvejen. WeOffices har eksempelvis bygninger på denne smukke beliggenhed. Her kan virksomheder tegne et medlemskab og have alt inkluderet i lejen. Ved at vælge et coworking kontorlandskab har virksomheder endvidere muligheden for at blive inspireret af andre relevante virksomheder samt adgang til en god portion råd og vejledning. Derudover er det, som nævnt, et betydeligt billigere valg end andre former for kontorer og kontorfællesskaber. Vedrørende andre coworking kontorlandskaber i bydelen Hellerup kan virksomheder kigge nærmere på adressen Tuborg Boulevard. Her holder Regus til, som giver virksomheder mulighed for at udvide deres professionelle netværk samtidig med at reducere diverse omkostninger. En alt-inklusiv-plads i denne beliggenhed inkluderer blandt andet el, vand og varme, WiFi og kontormøbler.

Gentofte Kommunes erhvervspolitik

I 2017 blev en ny erhvervspolitik udarbejdet i samarbejde med virksomheder i Gentofte Kommune, som herefter blev vedtaget af kommunalbestyrelsen. Denne erhvervspolitik understreger, at kommunen er et rigtig godt sted at arbejde samt at drive virksomhed. Derudover er der med politikken lagt fokus på, hvad kommunen kan gøre for fortsat at skabe de bedste vilkår for virksomhederne og samtidig sikre nye arbejdspladser og uddannelser. Erhvervspolitikken har ligeledes gjort det lettere for erhvervslivet at være i dialog med kommunen. Gentofte Kommune har endvidere et stort ønske om at danne de rette rammer for vækst i virksomheder og om at være en attraktiv kommune for nye virksomheder i mange forskellige brancher.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage