arrow_upward

47 erhvervslokaler: Brøndby

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brøndby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Brøndbys Erhvervsområder

Erhvervsområderne i Brøndby er centreret omkring Brøndby Øster og Brøndby Vester. I Brøndby Øster ligger Priorparken, der er et stort indhegnet område med en lang række lagerejendomme. Rundt om Priorparken ligger der flere tilstødende erhvervsområder. I Brøndby Vester ligger bl.a. virksomhederne Brødrene Dahl og DSV. Der er primært tale om lager og administrationsbygninger med kontorlokaler. De erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har stor indflydelse på din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting at være opmærksom på, når man er på udkig efter erhvervslokaler. Beliggenhed og omgivelser er en del af en virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for medarbejdertrivsel, og har dermed indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de imødekommer din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Brøndby er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Brøndby. Her får du hurtigt et overskueligt og dagsaktuelt overblik over ledige erhvervslokaler i Brøndby.

Attraktiv Medspiller for Erhvervslivet Brøndby Kommune ønsker med sin korte afstand til København C at bevare og udvikle sin status som en uhyre attraktiv medspiller for erhvervslivet samt huse så mange forskellige typer af virksomheder og brancher som muligt. Med erhvervslokaler i Brøndby, så er din virksomhed centralt placeret både i forhold til motorvejsnettet, Københavns Lufthavn og den kollektive trafik. Der ligger to stationer i kommunen, Brøndbyøster og Brøndby Strand stationer. Ved Motorring 3 syd for Holbækmotorvejen i Brøndby er Banedanmark i juni 2016 ved at afslutte arbejdet med en ny brokonstruktion. Det betyder, at motorvejen snart vender tilbage i gammel bane. Det drejer sig om en ny brokonstruktion, der skal føre den nye højhastighedsjernbane mellem København og Ringsted under motorvejen. Det betyder, at trafikken på Motorring 3 lægges tilbage til motorvejens oprindelige forløb, hvilket vil ske i to etaper frem til midten af juli 2016. Først lægges trafikken tilbage i den sydgående retning, og cirka en måned senere lægges trafikken tilbage i nordgående retning. Den kommende letbane mellem Lyngby og Ishøj kører sin første tur i 2023/2024 på den 28 kilometer lange strækning med 28 stop. Letbanen kører hvert femte minut i hver retning i dagtimerne og hvert tiende minut om aftenen og i weekenden. Med Hovedstadens Letbane bliver det nemt, hurtigt og komfortabelt at rejse på tværs af hovedstadsområdet, og det vil betyde, at infrastrukturen i Brøndby vil få et løft. Samtidig vurderes det, at Letbanen vil skabe op mod 20.000 nye arbejdspladser. På seks stationer vil det være muligt at skifte til S-tog: Lyngby, Buddinge, Herlev, Glostrup, Vallensbæk og Ishøj. Letbanetogene bliver forsynet med strøm via en køreledning. Der er plads til 200-230 passagerer i et letbanetog, hvilket svarer til passagererne i cirka fire bybusser. Men indtil da kan man fra Brøndby Station tage S-toget mod København og Høje Taastrup. På Roskildevej (ved Vestvolden og ved Korsdalsvej) kører buslinjerne 13, 123 og 93N. Fra Brøndbyøster station kører busserne 22, 129, 130, 134 og 135.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage