arrow_upward

42 butikslokaler: København K

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i København K. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter en butik til leje – København K har et utal af muligheder

Københavns travle gader bliver årligt betrådt af utallige fødder. De tilhører shoppelystne mennesker - både danskere såvel som et væld af turister. Strøget i Indre By er en af Europas største shoppinggader, og der er en skøn atmosfære, når man går ned igennem gaderne, små som store. Er du på udkig efter en butik til leje i København K, er der masser af muligheder i dette område. Strøget har alt at tilbyde kunderne - gode, gastronomiske madoplevelser, turistattraktioner og hyggelige pladser og torve. Derudover har København K et fantastisk udvalg af butikker med alt fra luksus- til dagligvarer. Uanset om du ønsker at leje en stor eller lille butik, og uanset til hvilket formål, er der dermed masser af potentiale i Indre by.

København K - et internationalt brand

Områdets pulserende liv kan mærkes helt nede i gadeplan i de mange attraktive caféer med mere. Indre by har en lang historik bag sig. Som Københavns ældste kvarter er området fyldt med små gader og skæve huse, der gør butikker og gader helt unikke. Det er dermed ikke svært at finde en stemningsfuld, charmerende butik til leje i København K. Her i centrum findes et væld af gode shoppinggader, seværdigheder, hyggelige cafeer, originale forretninger, smukke parker, rolige kanaler og samt en flot havnefront. Butikkerne i dette område er kendt for at være helt fremme med de nyeste trends, hvilket også kan ses på mange af de københavnske mænd og kvinder. At København efterhånden er blevet kendt i verden som en af de store modebyer, er bestemt også noget, der kan mærkes på de lokale butikker. Med en butik til leje i København K nyder du godt af byens efterhånden verdenskendte kendte brand. Strøget og dets sidegader kan også byde på mange gode produkter og varer, der ikke nødvendigvis kan findes i butikker andre steder. Der er dermed også mange, der kommer til Indre By af disse årsager. Det er alment kendt, at butikkerne yder en god og venlig service, samt at man i København K har gode engelskkundskaber og dermed er god til at kommunikere med de mange besøgende turister fra hele verden.

Strøget genererer handel til resten af København K

Hovedpulsåren i byen er gågaden Strøget, der snor sig fra Kongens Nytorv til Rådhuspladsen. Med sit imponerende udvalg af detailforretninger og populære specialbutikker er Strøget en af Europas længste shopping-gågader og agerer derfor primus motor i København City's handelsliv. Stemningen om sommeren og vinteren er en fornøjelse, og noget mange strømmer til for at opleve. Området byder på alle former for liv og aktivitet, og Strøget er altid pakket med folk og gadekunstner.

Butikslokaler til leje i København K

  • København er Danmarks handelsplads nr. 1
  • Stort udvalg af ledige butikker
  • Massere af renoverede lokaler
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage