arrow_upward

Taastrup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Taastrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Velbeliggende erhvervslejemål – Taastrup har en af Danmarks bedste erhvervsbeliggenheder

Med et erhvervslejemål i Taastrup får din virksomhed hjemme i en kommune, der har en af landet bedste beliggenheder for virksomheder. Beliggenheden nær København gør, at der er yderst attraktive rekrutteringsmuligheder inden for alle brancher og på alle uddannelsesniveauer. Et erhvervslejemål i denne kommune gør det dermed let for din virksomhed at få fat på relevant, kvalificeret arbejdskraft. I Høje-Taastrup er der yderst attraktive motorvejsforbindelser og herudover er der S-tog og busforbindelser direkte til København samt hyppige regionaltog og IC3-tog til resten af landet. Vælger du et erhvervslejemål her, vil din virksomhed nyde godt af disse gode og alsidige forbindelser. Det giver mobilitet og fleksibilitet.

Erhvervslejemål i Taastrup er eftertragtet

Med sine 28.000 arbejdspladser samt 21.000 daglige pendlere har Høje-Taastrup Kommune status som en af Hovedstadsområdets mest attraktive og dynamiske erhvervskommuner. Mange virksomheder af forskellige art og størrelse vælger derfor erhvervslejemål i dette område. Nye virksomheder, der har fået erhvervslokaler i Taastrup inden for det seneste år, er blandt andre: Copenhagen Markets, DISA, Copenhagen Air Center, Danske Handicaporganisationer, Slagteriernes Forskningsinstitut, Bankernes Kontantservice samt DSVs nye hovedsæde. P.t. gennemgår byen en rivende erhvervsudvikling, der betyder, at der i disse år oprettes ikke mindre end ca. 5.000 nye stillinger i kommunen.

Erhvervslokaler i Taastrup: din virksomhed får gavn af en ambitiøs vækstpolitik

Får din virksomhed erhvervslokaler i denne by, bliver din virksomhed en del af en nytænkende kommune med ambitiøse planer for byens vækst. Høje-Taastrup Kommune stiler nemlig efter at blive en af landets førende erhvervskommuner – og målet er realistisk. Byen står netop nu i en særdeles gunstig situation grundet store nye projekter i byen, den velfungerende infrastruktur, ekstraordinært gode rekrutteringsgrundlag og meget mere. Blandt andet oprettes en hel ny bæredygtig bydel, NærHeden, der skal være med til at brande byen på en ny måde og trække endnu flere til området.

Mange velfungerende erhvervskvarterer

Der er rig mulighed for at finde attraktive erhvervslejemål i Taastrup, uanset virksomhedens størrelse og branche. Kommunen råder over mange veludbyggede erhvervskvarterer med attraktive erhvervslokaler, som eksempelvis områderne omkring Bredebjergvej, Rugvænget, Helgeshøj Alle, Mårkærvej, Hørskætten med flere. Er du på udkig efter erhvervslejemål i den indre by, er der også mange spændende muligheder her, blandt andet i området i nærheden af Høje Tåstrup Station.

Læs mere om Taastrup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal