arrow_upward

Vallensbæk Strand

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vallensbæk Strand. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lokaler til erhvervsmæssig brug med ideel lokation – Vallensbæk Strand har det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er beliggenheden uden tvivl et aspekt, der er særligt vigtigt at tage med i betragtning, hvorfor du sikkert søger en by med den helt rette location – Vallensbæk Strand i Vallensbæk Kommune må blot siges at have dette, eftersom denne bydel tilbyder skønne naturomgivelser med strand, samtidig med at du blot befinder dig ganske få minutter fra Københavns centrum. Vallensbæk Strand er en bydelskerne, der ligger i den sydlige del af Vallensbæk Kommune, og der bor ca. 15.157 indbyggere (2017) i hele Vallensbæk-området. Byen ligger i Storkøbenhavn, og den er herudover beliggende lige ved Køge Bugt Strandpark. Vallensbæk Strand er karakteriseret ved moderne boligbyggeri, strand, stationscenter og S-tog.

Attraktiv location – Vallensbæk Strand giver din virksomhed fantastiske muligheder

Der er ingen tvivl om, at byen har den helt ideelle location – Vallensbæk Strand ligger som sagt blot 15 minutter fra København, men dette er bestemt ikke noget, der kan mærkes, da du her befinder dig tæt på skøn natur og strand. Det er således det oplagte valg for dig, der søger erhvervslokaler tæt på hovedstaden, men som stadig ønsker stille og rolige omgivelser.

Foruden at beliggenheden i Vallensbæk Strand er ganske unik, byder byen desuden på helt fantastiske muligheder inden for erhvervsområdet. Dette ses bl.a. ved, at kommunalbestyrelsen har vedtaget flere målsætninger inden for dette felt, og der bliver således arbejdet aktivt hver eneste dag for at forbedre betingelserne, når det kommer til erhvervslivet i byen. Ydermere er det utrolig let at være både bilist og pendler i byen, i og med at Vallensbæk Strand befinder sig tæt på både Holbæk motorvejen, Køge Bugt motorvejen samt S-toget på Køge Bugt-linjen.

Høj beskæftigelse og stor mobilitet

Vallensbæk Strand er en by, der er i stand til at kunne rumme mange forskellige slags erhverv, og herudover giver byen rigtig gode muligheder for bl.a. at tiltrække yderst kvalificeret arbejdskraft. Ydermere har byen stor mobilitet og høj beskæftigelse, og det er således en ren leg at være virksomhed i Vallensbæk Strand. Endelig skal det også nævnes, at Københavns Lufthavn ligger utroligt tæt på, og at letbanen vil stå klar om blot ganske få år med hele to stationer i Vallensbæk.

Søger du derfor lokaler til erhvervsmæssigt brug, er der ingen tvivl om, at der her er tale om en by med en helt særlig location – Vallensbæk Strand formår at byde på lidt af det hele, og herudover byder byen både på storby og rigt erhvervsliv samt naturskønne omgivelser tæt på skov og strand.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal