arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vallensbæk Strand. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lokaler til erhvervsmæssig brug med ideel lokation – Vallensbæk Strand har det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er beliggenheden uden tvivl et aspekt, der er særligt vigtigt at tage med i betragtning, hvorfor du sikkert søger en by med den helt rette location – Vallensbæk Strand i Vallensbæk Kommune må blot siges at have dette, eftersom denne bydel tilbyder skønne naturomgivelser med strand, samtidig med at du blot befinder dig ganske få minutter fra Københavns centrum. Vallensbæk Strand er en bydelskerne, der ligger i den sydlige del af Vallensbæk Kommune, og der bor ca. 15.157 indbyggere (2017) i hele Vallensbæk-området. Byen ligger i Storkøbenhavn, og den er herudover beliggende lige ved Køge Bugt Strandpark. Vallensbæk Strand er karakteriseret ved moderne boligbyggeri, strand, stationscenter og S-tog.

Attraktiv location – Vallensbæk Strand giver din virksomhed fantastiske muligheder

Der er ingen tvivl om, at byen har den helt ideelle location – Vallensbæk Strand ligger som sagt blot 15 minutter fra København, men dette er bestemt ikke noget, der kan mærkes, da du her befinder dig tæt på skøn natur og strand. Det er således det oplagte valg for dig, der søger erhvervslokaler tæt på hovedstaden, men som stadig ønsker stille og rolige omgivelser.

Foruden at beliggenheden i Vallensbæk Strand er ganske unik, byder byen desuden på helt fantastiske muligheder inden for erhvervsområdet. Dette ses bl.a. ved, at kommunalbestyrelsen har vedtaget flere målsætninger inden for dette felt, og der bliver således arbejdet aktivt hver eneste dag for at forbedre betingelserne, når det kommer til erhvervslivet i byen. Ydermere er det utrolig let at være både bilist og pendler i byen, i og med at Vallensbæk Strand befinder sig tæt på både Holbæk motorvejen, Køge Bugt motorvejen samt S-toget på Køge Bugt-linjen.

Høj beskæftigelse og stor mobilitet

Vallensbæk Strand er en by, der er i stand til at kunne rumme mange forskellige slags erhverv, og herudover giver byen rigtig gode muligheder for bl.a. at tiltrække yderst kvalificeret arbejdskraft. Ydermere har byen stor mobilitet og høj beskæftigelse, og det er således en ren leg at være virksomhed i Vallensbæk Strand. Endelig skal det også nævnes, at Københavns Lufthavn ligger utroligt tæt på, og at letbanen vil stå klar om blot ganske få år med hele to stationer i Vallensbæk.

Søger du derfor lokaler til erhvervsmæssigt brug, er der ingen tvivl om, at der her er tale om en by med en helt særlig location – Vallensbæk Strand formår at byde på lidt af det hele, og herudover byder byen både på storby og rigt erhvervsliv samt naturskønne omgivelser tæt på skov og strand.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage