arrow_upward

4 erhvervslokaler: Brønshøj

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brønshøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler tæt på København – Brønshøj byder på spændende erhvervsliv

I bydelen Brønshøj-Husum i København ligger byen Brønshøj, som er en del af Københavns Kommune. Byen består primært af attraktive villakvarterer rundt om bl.a. Rytterskolen, Brønshøj Kirke, Tingbjerg samt Brønshøj Torv, og der bor godt omkring 40.000 indbyggere (2017) i hele Brønshøj-Husum bydel. Bydelen er en administrativ bydel i det nordvestlige København, og Brønshøj er særligt kendt for at blive kaldt for den bydel, der har flest ”ægte” københavnere boende.

 

Er du på udkig efter erhvervslokaler til din virksomhed, er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på location – Brønshøj udmærker sig i særdeleshed inden for dette felt, eftersom den er placeret midt i København Kommune, og herudover er der rigtig gode transportmuligheder, hvilket gør det nemt at komme både til og fra byen i en fart.

En by med en helt særlig location – Brønshøj giver dig gode transportmuligheder

Den offentlige transport i Brønshøj er særligt præget af de mange busser, der kører rundt i byen, men herudover er det også muligt at komme med S-toget fra Husum Station, der ligger tæt på Brønshøj. De mange busforbindelser gør bl.a., at du utroligt nemt kan komme mod Vanløse, Frederiksberg, Københavns Lufthavn, Nørrebro, Nørreport osv., og dette aspekt er meget vigtigt at tage med i betragtning, når du skal vurdere, hvor attraktiv en given by er ift. erhvervslokaler. Herudover er det også utroligt nemt at komme både til og fra Brønshøj med bil, i og med at byen er placeret tæt på flere motorveje, og Hillerødmotorvejen ender eksempelvis i den nordlige del af Brønshøj, lige ved Utterslev Mose. Ved at placere dine erhvervslokaler her i byen får du altså en utrolig god location – Brønshøj giver dig forbindelser til at komme hurtigt til og fra.

Attraktiv by med masser af spændende historie

Historisk set har byen tidligere været en befæstet militærlejr, og det er stadig muligt i dag at finde flere levn fra den gamle befæstning i området. Herudover byder Brønshøj også på flere forskellige kulturelle oplevelser, såsom Brønshøj Museum og Brønshøj Bibliotek, der tidligere har huset Bella Bio. Det er især i slutningen af 1800-tallet samt begyndelsen af 1900-tallet, at Brønshøj udviklede sig til den forstad til København, som vi kender så godt i dag, og den er i dag særligt kendt for at byde på flere eksempler på danske bygningstyper – her kan bl.a. nævnes de første egentlige danske højhuse og andelsforeningen ”Enigheden”. I år 2008 blev der oprettet et lokaludvalg i bydelen, som har fokus på at skabe netværk, dialog og debat blandt borgerne, og dette er noget, der i særdeleshed har været med til at fremme sammenholdet i byen. Lej erhvervslokaler med en fantastisk location – Brønshøj er en charmerende forstad med masser at byde på.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage