arrow_upward

Brønshøj

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brønshøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler tæt på København – Brønshøj byder på spændende erhvervsliv

I bydelen Brønshøj-Husum i København ligger byen Brønshøj, som er en del af Københavns Kommune. Byen består primært af attraktive villakvarterer rundt om bl.a. Rytterskolen, Brønshøj Kirke, Tingbjerg samt Brønshøj Torv, og der bor godt omkring 40.000 indbyggere (2017) i hele Brønshøj-Husum bydel. Bydelen er en administrativ bydel i det nordvestlige København, og Brønshøj er særligt kendt for at blive kaldt for den bydel, der har flest ”ægte” københavnere boende.

 

Er du på udkig efter erhvervslokaler til din virksomhed, er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på location – Brønshøj udmærker sig i særdeleshed inden for dette felt, eftersom den er placeret midt i København Kommune, og herudover er der rigtig gode transportmuligheder, hvilket gør det nemt at komme både til og fra byen i en fart.

En by med en helt særlig location – Brønshøj giver dig gode transportmuligheder

Den offentlige transport i Brønshøj er særligt præget af de mange busser, der kører rundt i byen, men herudover er det også muligt at komme med S-toget fra Husum Station, der ligger tæt på Brønshøj. De mange busforbindelser gør bl.a., at du utroligt nemt kan komme mod Vanløse, Frederiksberg, Københavns Lufthavn, Nørrebro, Nørreport osv., og dette aspekt er meget vigtigt at tage med i betragtning, når du skal vurdere, hvor attraktiv en given by er ift. erhvervslokaler. Herudover er det også utroligt nemt at komme både til og fra Brønshøj med bil, i og med at byen er placeret tæt på flere motorveje, og Hillerødmotorvejen ender eksempelvis i den nordlige del af Brønshøj, lige ved Utterslev Mose. Ved at placere dine erhvervslokaler her i byen får du altså en utrolig god location – Brønshøj giver dig forbindelser til at komme hurtigt til og fra.

Attraktiv by med masser af spændende historie

Historisk set har byen tidligere været en befæstet militærlejr, og det er stadig muligt i dag at finde flere levn fra den gamle befæstning i området. Herudover byder Brønshøj også på flere forskellige kulturelle oplevelser, såsom Brønshøj Museum og Brønshøj Bibliotek, der tidligere har huset Bella Bio. Det er især i slutningen af 1800-tallet samt begyndelsen af 1900-tallet, at Brønshøj udviklede sig til den forstad til København, som vi kender så godt i dag, og den er i dag særligt kendt for at byde på flere eksempler på danske bygningstyper – her kan bl.a. nævnes de første egentlige danske højhuse og andelsforeningen ”Enigheden”. I år 2008 blev der oprettet et lokaludvalg i bydelen, som har fokus på at skabe netværk, dialog og debat blandt borgerne, og dette er noget, der i særdeleshed har været med til at fremme sammenholdet i byen. Lej erhvervslokaler med en fantastisk location – Brønshøj er en charmerende forstad med masser at byde på.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal