arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Virum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

By med attraktiv lokation – Virum giver spændende muligheder

Søger du erhvervslokale? I Storkøbenhavn ligger en bydel med en helt særlig location – Virum i Lyngby-Taarbæk Kommune formår at kombinere storby med naturskønne omgivelser, i og med at bydelen ligger lige ud til Furesøren, Geelskov, Furesøparken og Mølleådalen. I Virum bor der ca. 15.200 indbyggere (2017), og andre større byer i kommunen er bl.a. Lyngby med sine 11.647 indbyggere (2016), Ulrikkenborg med sine 9.025 indbyggere (2016) og Sorgenfri med sine 6.470 indbyggere (2016). Virum afgrænses desuden af Brede ved Kongevejen og Furesøen, og det er især omkring Virum Torv og Geels Plads, at bydelens transport- og handelsmæssige centrum ligger. Her finder du en lang række af forskellige, spændende butikker.

Naturskøn lokation – Virum er en aktiv og dynamisk bydel

Virum er den oplagte bydel for dig, der leder efter attraktive erhvervslokaler i en by med gode transportforbindelser. Der er nemlig masser af forbindelser fra Virum Station, hvor der bl.a. går busser til både Lyngby, Holte og Brede, og herudover går S-toget på B-linjen mellem Køge og Hillerød. Der er desuden ikke mere end blot 18 kilometer til København centrum fra Virum i luftlinje. Virum er desuden særligt kendt for sine mange historiske bygninger tilbage fra dengang, bydelen var en landsby. Du kan således her opleve et charmerende gadekær. Endelig skal det også nævnes, at Virum er en utrolig aktiv bydel med mange unge og børn, i og med at der her er flere folkeskoler samt et gymnasium. Virum byder også på et rigt foreningsliv med særligt fokus på sport og idræt.

Gode forbindelser med tog og bus

Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en bydel med den helt rette location – Virum ligger utroligt tæt på København, der er rigtig gode forbindelser med både tog og bus, og herudover byder Virum på naturskønne omgivelser og landlig idyl. Det er derfor en bydel, der formår at byde på lidt af det hele, og det er især oplagt for dig, der leder efter erhvervslokaler tæt på skov og hav, uden at du befinder dig langt væk fra hovedstaden. Virum vil desuden kunne give din virksomhed spændende muligheder, i og med byen byder på et rigt forenings- og kulturliv, der tiltrækker masser af mennesker. Det er som sagt især Geels Plads og Virum Torv, der ligger grund til de mange specialbutikker og forretninger, og herudover er det også disse steder, der er centrum for al transport i Virum.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage