arrow_upward

Virum

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Virum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

By med attraktiv lokation – Virum giver spændende muligheder

Søger du erhvervslokale? I Storkøbenhavn ligger en bydel med en helt særlig location – Virum i Lyngby-Taarbæk Kommune formår at kombinere storby med naturskønne omgivelser, i og med at bydelen ligger lige ud til Furesøren, Geelskov, Furesøparken og Mølleådalen. I Virum bor der ca. 15.200 indbyggere (2017), og andre større byer i kommunen er bl.a. Lyngby med sine 11.647 indbyggere (2016), Ulrikkenborg med sine 9.025 indbyggere (2016) og Sorgenfri med sine 6.470 indbyggere (2016). Virum afgrænses desuden af Brede ved Kongevejen og Furesøen, og det er især omkring Virum Torv og Geels Plads, at bydelens transport- og handelsmæssige centrum ligger. Her finder du en lang række af forskellige, spændende butikker.

Naturskøn lokation – Virum er en aktiv og dynamisk bydel

Virum er den oplagte bydel for dig, der leder efter attraktive erhvervslokaler i en by med gode transportforbindelser. Der er nemlig masser af forbindelser fra Virum Station, hvor der bl.a. går busser til både Lyngby, Holte og Brede, og herudover går S-toget på B-linjen mellem Køge og Hillerød. Der er desuden ikke mere end blot 18 kilometer til København centrum fra Virum i luftlinje. Virum er desuden særligt kendt for sine mange historiske bygninger tilbage fra dengang, bydelen var en landsby. Du kan således her opleve et charmerende gadekær. Endelig skal det også nævnes, at Virum er en utrolig aktiv bydel med mange unge og børn, i og med at der her er flere folkeskoler samt et gymnasium. Virum byder også på et rigt foreningsliv med særligt fokus på sport og idræt.

Gode forbindelser med tog og bus

Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en bydel med den helt rette location – Virum ligger utroligt tæt på København, der er rigtig gode forbindelser med både tog og bus, og herudover byder Virum på naturskønne omgivelser og landlig idyl. Det er derfor en bydel, der formår at byde på lidt af det hele, og det er især oplagt for dig, der leder efter erhvervslokaler tæt på skov og hav, uden at du befinder dig langt væk fra hovedstaden. Virum vil desuden kunne give din virksomhed spændende muligheder, i og med byen byder på et rigt forenings- og kulturliv, der tiltrækker masser af mennesker. Det er som sagt især Geels Plads og Virum Torv, der ligger grund til de mange specialbutikker og forretninger, og herudover er det også disse steder, der er centrum for al transport i Virum.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal