arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Holte. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler i Holte der giver din virksomhed spændende muligheder

I Storkøbenhavn ligger byen Holte, som har en helt perfekt beliggenhed, såfremt du er på udkig efter attraktive lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug. Der er her tale om en moderne forstad i rivende udvikling, hvilket blandt andet kan ses ift. den fremadskridende befolkningsudvikling, som desuden har stor betydning ift. byplanlægningen. Herudover er der masser af børn og unge i byen, hvilket gør, at Holte er kendetegnet ved en masse liv og aktivitet.


Der er derfor ingen tvivl om, at Holte har en helt ideel placering i landet ift. at finde attraktive erhvervslokaler. Dette underbygges desuden af det faktum, at Holte har en rigtig god infrastruktur, som betyder, at du har masser af muligheder for både at komme til og fra byen på ingen tid. Herudover er der mange både bus- og togforbindelser.

Derfor er Holte det ideelle sted ift. lokaler til leje  

Holtes bymidte byder desuden på mange muligheder for din virksomhed, i og med at du her finder flere kontorbygninger, som byder på mange attraktive kontorer. Herudover finder du også her et bibliotek samt indkøbscenter. Ydermere har Holte et yderst spændende og omfattende kulturliv, hvilket bl.a. omfatter et teater, hvor der ofte er arrangementer og forestillinger af forskellig art.

Når man skal kigge efter lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug, er det bl.a. vigtigt, at man overvejer byens infrastruktur. Holte udmærker sig helt bestemt inden for dette, i og med at der her ligger en station, hvor flere tog- og buslinjer stopper, og herudover har byen også en havn. Dette gør, at både medarbejdere og kunder hurtigt vil kunne komme både til og fra byen, og herudover er det også med til at gøre byen til et attraktivt sted for tilflyttere.

Holte byder alle tyder erhverv velkommen

Holte er desuden et attraktivt sted at have erhvervslokaler, i og med at byen ligger utroligt tæt på Københavns centrum, og det er således det oplagte sted for dig, der ønsker at befinde dig tæt på hovedstaden, men som samtidig ønsker at være tæt på både vand og skov. Herudover består byen primært af moderne villakvarterer, der gør, at det er en utrolig populær by at flytte til. Denne udvikling ift. befolkningstallet har gjort, at der konstant bliver lagt nye planer for byen for at fremme udviklingen bedst muligt. Alt dette er medvirkende til, at der er tale om en yderst moderne forstad, som er tillokkende at bo i, og som desuden er særligt oplagt at drive erhverv i.
Holte byder på mange forskellige attraktive erhvervslokaler, som med garanti vil kunne give din virksomhed masser af muligheder. Det skal desuden nævnes, at byen er præget af mange forskellige erhverv, hvorfor der med garanti også vil være plads til lige netop din virksomhed. I Holte vil du med garanti blive taget godt imod. 

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage