arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nærum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktiv beliggenhed til erhvervslokalet – Nærum er en bydel i Storkøbenhavn

I den nordlige del af Storkøbenhavn er byen Nærum placeret, i Rudersdal Kommune. Bydelen var tidligere en del af Søllerød Kommune, men dette ændredes med kommunalreformen i 2007. Byen er indehaver af Nærum Gymnasium, som med sin åbning i 2003 er et af de nyeste gymnasier i landet. I Nærum ligger desuden to museer, som er med til at lokke folk til byen. Ud over byens egne kvaliteter ligger den kun et stenkast fra Københavns centrum, hvilket er fordelagtigt for virksomheder, der ønsker at finde erhvervslokaler til en god pris, som samtidig er placeret tæt på den pulserende storby.

Nærum er det optimale sted for medarbejderne

Nærum er med sin placering tæt på storbyen det optimale sted for medarbejderne at have arbejdsplads. Dette skyldes en lang række faktorer, som gør byen tiltrækkende for alle - lige fra den store familie til de mindre husstande. Byen er omgivet af en masse uddannelsesmuligheder lokalt, men også med sin korte afstand til København. Den korte afstand til hovedstaden gør desuden, at noget af Danmarks bedste infrastruktur findes meget tæt på. Der er kun 18,1 kilometer ind til Københavns centrum fra Nærum via E47 og Rute 19, som tager under en halv time i bil. Der er desuden utallige muligheder for offentlig transport, da Nærum er endestationen på Nærumbanen, der kører til Jægersborg Station, hvor man ved hjælp af S-tog hurtigt kan komme mod Hillerød eller hovedstaden. Desuden er byen indehaver af en station, hvor der dagligt er mange afgange og ankomster, der kører lokalt, men også til de større omkringliggende byer.

De mange transportmuligheder, der eksisterer, uanset hvorvidt man er afhængig af offentlig transport eller ej, gør det altså utroligt let for medarbejderen, besøgende og eventuelle leverandører at komme nemt til og fra arbejdspladsen.

Byen med de gode erhvervsforudsætninger

Byen skaber med sine mange, både offentlige og private, virksomheder god grobund for et stærkt erhvervsliv. Shell har blandt andet sit danske hovedkvarter i byen, og andre virksomheder som Post Danmark har også afdelinger her. Desuden er der også en række special- og dagligvarebutikker i centrum, som skaber det daglige liv i byen.

Er du erhvervsdrivende og i gang med at se dig om efter en attraktiv beliggenhed tæt på storbyen til dine erhvervslokaler? Så er Nærum, med sine gode betingelser for medarbejderen samt stærke erhvervsforudsætninger for både iværksættere og etablerede virksomheder, det helt rette sted

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage