arrow_upward

Nærum

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nærum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Nærum og kulturlivet

Nærum har på trods af sin størrelse plads til hele to museer, samt de mere kendet kolonihaver "De Runde haver". Derudover findes både kirke, bibliotek og ikke mindst et jazzhouse til musikinteresserede.

Udannelse i Nærum

Nærum Gymnasium der blev bygget på stedet, hvor det gamle fattigkvarter med gadenavne som Benbrækkerstræde befandt sig, har været medvirkende til at kommunale initiativer som f.eks. at en tiltrængt byfornyelse er blevet sat i gang. Det er blandt de nyeste gymnasier i Danmark, og mere end 1000 elever er indskrevet her. De første studenter dimitterede i 2005. Der findes to skoler i Nærum, der begge tilbyder 0.-9. klasse; Nærum Skole, hvor bl.a. entertaineren Anders Bircow har gået og den kristne Nærum Privatskole.

Erhvervsbyen Nærum

Mange private samt offentlige virksomheder har til huse i Nærum. Der kan nævnes Postdanmark, Sun Microsystems, Dong Energy og Ipvision samt flere andre virksomheder afdelinger i byen. I 2013 flyttede forsikringskoncernen Willis Group sit kontor fra Hellerup til Nærum. Også det multinationale firma Brüel & Kjær, der producerer måleinstrumenter til lyd og svingninger, har deres hovedkvarter i byen ligesom Shell har deres danske hovedkvarter her. Frem til foråret 2014 havde SKAT også en afdeling i byen, men denne blev lukket sammen med 10 andre landet over.

Din søgning gav ingen resultater