arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vedbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokale med ideel lokation – Vedbæk tilbyder spændende muligheder

Leder du efter lokaler til erhvervsmæssig brug til din virksomhed, er beliggenheden et aspekt, der er utroligt vigtigt. Derfor søger du sikkert en by med en helt ideel location. Vedbæk nord for København må siges at være et eksempel på dette, da du her får naturskønne omgivelser tæt på storbyen. Tidligere var Vedbæk en selvstændig by, men den er i dag et kvarter i Rudersdal Kommune langs jernbanen Kystbanen ved Øresund, og den er vokset sammen med både Trørød og Hørsholm til ét samlet område, hvor der bor ca. 45.873 indbyggere (2011). I kommunen tæller andre større byer Birkerød med sine 20.008 indbyggere (2011), Søllerød med sine 7.975 indbyggere (2011) og Holte med sine 6.373 indbyggere (2011). Kommunen hører desuden til Region Hovedstaden.

Attraktive erhvervslokaler med særlig lokation – Vedbæk er et spændende sted

Der er ingen tvivl om, at Vedbæk er et utroligt spændende sted, der giver gode muligheder for din virksomhed. Der er bl.a. stor vækst ift. indbyggertallet grundet den store bebyggelse i byen, der bl.a. er resulteret i flere etagehuse. Herudover er der hvert år masser af forskellige arrangementer i byen, hvilket har resulteret i et stærkt sammenhold blandt byens beboere. Der bliver eksempelvis hvert år afholdt et halvmaraton i byen, som tiltrækker masser af mennesker. Vedbæk er desuden særligt kendt for Vedbækfundene, der blev fundet nær Vedbæk Maglemose i 1975, og disse fund kan i dag ses på Gammel Holtegaard i byen Gammel Holte.

Naturskønne omgivelser tæt på hovedstaden 

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det bl.a. vigtigt, at man sørger for at tænke over, om byen har god infrastruktur og gode forbindelser. Det må Vedbæk bestemt siges at have, i og med at Kystbanen som sagt stopper på Vedbæk Station, og denne strækning kører mellem Helsingør og København H.
Noget andet ganske særligt ved Vedbæk er uden tvivl Vedbæk Havn, som er en fast del af byen, og det er umuligt at tænke på denne by uden også at tænke på havnen. Der er også flere skønne strande, der omkranser havnen, som tilbyder masser af plads til badegæster. Endelig giver havnen mulighed for at indkøbe frisk fisk, og herudover finder du rigtigt gode muligheder for indkøb samt flere spisesteder og spændende seværdigheder. Der er således ingen tvivl om, at denne by har en helt speciel location – Vedbæk formår at byde på lidt af det hele.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage