arrow_upward

Vedbæk

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vedbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokale med ideel lokation – Vedbæk tilbyder spændende muligheder

Leder du efter lokaler til erhvervsmæssig brug til din virksomhed, er beliggenheden et aspekt, der er utroligt vigtigt. Derfor søger du sikkert en by med en helt ideel location. Vedbæk nord for København må siges at være et eksempel på dette, da du her får naturskønne omgivelser tæt på storbyen. Tidligere var Vedbæk en selvstændig by, men den er i dag et kvarter i Rudersdal Kommune langs jernbanen Kystbanen ved Øresund, og den er vokset sammen med både Trørød og Hørsholm til ét samlet område, hvor der bor ca. 45.873 indbyggere (2011). I kommunen tæller andre større byer Birkerød med sine 20.008 indbyggere (2011), Søllerød med sine 7.975 indbyggere (2011) og Holte med sine 6.373 indbyggere (2011). Kommunen hører desuden til Region Hovedstaden.

Attraktive erhvervslokaler med særlig lokation – Vedbæk er et spændende sted

Der er ingen tvivl om, at Vedbæk er et utroligt spændende sted, der giver gode muligheder for din virksomhed. Der er bl.a. stor vækst ift. indbyggertallet grundet den store bebyggelse i byen, der bl.a. er resulteret i flere etagehuse. Herudover er der hvert år masser af forskellige arrangementer i byen, hvilket har resulteret i et stærkt sammenhold blandt byens beboere. Der bliver eksempelvis hvert år afholdt et halvmaraton i byen, som tiltrækker masser af mennesker. Vedbæk er desuden særligt kendt for Vedbækfundene, der blev fundet nær Vedbæk Maglemose i 1975, og disse fund kan i dag ses på Gammel Holtegaard i byen Gammel Holte.

Naturskønne omgivelser tæt på hovedstaden 

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det bl.a. vigtigt, at man sørger for at tænke over, om byen har god infrastruktur og gode forbindelser. Det må Vedbæk bestemt siges at have, i og med at Kystbanen som sagt stopper på Vedbæk Station, og denne strækning kører mellem Helsingør og København H.
Noget andet ganske særligt ved Vedbæk er uden tvivl Vedbæk Havn, som er en fast del af byen, og det er umuligt at tænke på denne by uden også at tænke på havnen. Der er også flere skønne strande, der omkranser havnen, som tilbyder masser af plads til badegæster. Endelig giver havnen mulighed for at indkøbe frisk fisk, og herudover finder du rigtigt gode muligheder for indkøb samt flere spisesteder og spændende seværdigheder. Der er således ingen tvivl om, at denne by har en helt speciel location – Vedbæk formår at byde på lidt af det hele.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal