arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rungsted Kyst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med en attraktiv location – Rungsted Kyst ligger tæt på det hele

Leder du efter nye og spændende erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald har du helt sikkert særligt fokus på beliggenheden, eftersom dette er utroligt vigtigt, og du vil derfor gerne finde en by med den helt rette location – Rungsted Kyst må blot siges at score højt ift. dette parameter, i og med at denne by har en helt central placering nord for København og ud mod havet. Rungsted Kyst er navnet på både Rungsteds station og postdistriktet, og Rungsted er en bydel i byen Hørsholm med sine 47.294 indbyggere (2017).

Når man skal lede efter en placering til sine nye erhvervslokaler, er det utroligt vigtigt, at der er gode togforbindelser til og fra byen. Dette er bestemt tilfældet med Rungsted Kyst grundet byens jernbanestation med hele tre perroner og tre perronspor, hvor det er muligt at hoppe på et tog i begge retninger hvert 20 minut – og der er hele 6 afgange i begge retninger i timen i myldretiden.

Kulturrig og spændende location – Rungsted Kyst byder på mange muligheder

Rungsted Kyst er særligt kendt for at have haft forfatteren Johannes Ewald boende samt Karen Blixen, og herudover har Simon Spies også haft hele tre villaer blot et stenkast fra Rungstedlund. Noget andet ganske særligt ved Rungsted Kyst er de mange aktiviteter og seværdigheder både i og omkring byen, og her kan bl.a. nævnes Karen Blixen Museet, Louisiana Museum of Modern Art, Jægersborg Dyrehave, Bakken, Frilandsmuseet og mange flere. Der er således tale om en by med et rigt kulturliv, hvor der hvert eneste år tiltrækkes masser af turister. Dette har naturligvis en stor indflydelse på erhvervslivet i byen, hvorfor det har den helt ideelle location – Rungsted Kyst vil kunne give din virksomhed en helt masse spændende muligheder.
Find lokaler i naturskønne omgivelser tæt på havet

Rungsted Kyst er den helt perfekte placering for dig, der søger erhvervslokaler tæt på hovedstaden og Sverige, men som stadig søger idyllen og freden lidt længere væk fra storbyens stress og jag. Samtidig er Rungsted Kyst som sagt særligt kendt for sine mange kulturelle seværdigheder og oplevelser, hvorfor du kan være ganske sikker på, at der altid vil være masser af liv i byen grundet de mange turister. Endelig skal det også nævnes, at Rungsted Kyst byder på meget flot natur, i og med at du her både finder skov og strand-

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage