arrow_upward

Rungsted Kyst

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rungsted Kyst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med en attraktiv location – Rungsted Kyst ligger tæt på det hele

Leder du efter nye og spændende erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald har du helt sikkert særligt fokus på beliggenheden, eftersom dette er utroligt vigtigt, og du vil derfor gerne finde en by med den helt rette location – Rungsted Kyst må blot siges at score højt ift. dette parameter, i og med at denne by har en helt central placering nord for København og ud mod havet. Rungsted Kyst er navnet på både Rungsteds station og postdistriktet, og Rungsted er en bydel i byen Hørsholm med sine 47.294 indbyggere (2017).

Når man skal lede efter en placering til sine nye erhvervslokaler, er det utroligt vigtigt, at der er gode togforbindelser til og fra byen. Dette er bestemt tilfældet med Rungsted Kyst grundet byens jernbanestation med hele tre perroner og tre perronspor, hvor det er muligt at hoppe på et tog i begge retninger hvert 20 minut – og der er hele 6 afgange i begge retninger i timen i myldretiden.

Kulturrig og spændende location – Rungsted Kyst byder på mange muligheder

Rungsted Kyst er særligt kendt for at have haft forfatteren Johannes Ewald boende samt Karen Blixen, og herudover har Simon Spies også haft hele tre villaer blot et stenkast fra Rungstedlund. Noget andet ganske særligt ved Rungsted Kyst er de mange aktiviteter og seværdigheder både i og omkring byen, og her kan bl.a. nævnes Karen Blixen Museet, Louisiana Museum of Modern Art, Jægersborg Dyrehave, Bakken, Frilandsmuseet og mange flere. Der er således tale om en by med et rigt kulturliv, hvor der hvert eneste år tiltrækkes masser af turister. Dette har naturligvis en stor indflydelse på erhvervslivet i byen, hvorfor det har den helt ideelle location – Rungsted Kyst vil kunne give din virksomhed en helt masse spændende muligheder.
Find lokaler i naturskønne omgivelser tæt på havet

Rungsted Kyst er den helt perfekte placering for dig, der søger erhvervslokaler tæt på hovedstaden og Sverige, men som stadig søger idyllen og freden lidt længere væk fra storbyens stress og jag. Samtidig er Rungsted Kyst som sagt særligt kendt for sine mange kulturelle seværdigheder og oplevelser, hvorfor du kan være ganske sikker på, at der altid vil være masser af liv i byen grundet de mange turister. Endelig skal det også nævnes, at Rungsted Kyst byder på meget flot natur, i og med at du her både finder skov og strand-

star
star
star
star
star_border
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal