arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nivå. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Uanset hvilke drømme du har for din lagerplads – Nivå kan opfylde de flestes

Nivå er en nordsjællandsk by beliggende i Fredensborg Kommune. Byen, som ligger 15 kilometer syd for Helsingør, nær kyst og natur, er samtidig placeret i belejlig kørselsafstand til København og er en del af Region Hovedstaden. Kommunen er en større dansk kommune, som har 40.504 indbyggere (2017). Selve Nivå by huser 8.024 indbyggere (2017) og er kendetegnet ved at ligge yderst naturskønt, hvilket også har præget de mange muligheder for udendørsaktiviteter inden for kultur, sport og badning i den nordsjællandske by, som rummer mange forskellige klubber og kulturelle udfoldelsesmuligheder for enhver smag. Nivå er på den måde velegnet som base for dit lager, hvis du søger et område, der har lidt af det hele: gode trafikale forhold langs kystbanen eller via Helsingørmotorvejen, skøn beliggenhed i rolige omgivelser ud til Øresund og samtidig et område, der ligger stabilt rent socioøkonomisk til fordel for dit lager – Nivå kan være med på det meste.

En god placering for dine samarbejdspartnere og dig i Nivå – lagerplads med kig til hav og Sverige

Her finder man også en af Danmarks mest spektakulære udsigter til Sverige. Nivå ligger desuden tæt på flere gamle danske slotte som Frederiksborg Slot, Kronborg Slot og kunstmuseerne Nivaagaards Malerisamling samt Louisiana.

Hvad enten du søger et stort eller mindre lagerlokale eller har specifikke kriterier til, hvordan dine drømme kan blive opfyldt, så kan Nivå garanteret tilbyde dig det rigtige lager. Som led i Nivås udvikling er byen blevet et stærkt voksende brand, hvilket også viser sig i antal besøgende og gæster, som kommer langvejsfra og benytter sig af områdets naturområder og landskabet i Fredensborg Kommune, som rummer både vild natur og kultiverede naturparker. Ubetinget en fordel for dig, som også tænker strategisk, når du skal finde det rette sted til kontor og lager.

Kommunal strategi for Nivå – lagerpladsens potentiale for at brande sig selv

Nivå har et stort potentiale på grund af sin placering. Som én af de ressourcestærke kommuner har Fredensborg Kommune igangsat en potentialeplan for Nivå og Humlebæk om by forskønnelse og modernisering af opholdspladser samt genopførsel af gamle badehoteller omkring Nivå. Lagerplads i Nivå giver altså foruden forretningslivets ideelle beliggenhed en smagsprøve på alt det, som området rummer, og som vil udvikles i nær fremtid. Fra kommunalt hold er ambitionen at gøre Nivå til den uformelle destination for endagsturister fra København. Derudover er det også et mål at styrke byens kig til havet og at udvide Nivås grønne rum med en beplantningsstrategi.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage