arrow_upward

Nivå

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nivå. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Uanset hvilke drømme du har for din lagerplads – Nivå kan opfylde de flestes

Nivå er en nordsjællandsk by beliggende i Fredensborg Kommune. Byen, som ligger 15 kilometer syd for Helsingør, nær kyst og natur, er samtidig placeret i belejlig kørselsafstand til København og er en del af Region Hovedstaden. Kommunen er en større dansk kommune, som har 40.504 indbyggere (2017). Selve Nivå by huser 8.024 indbyggere (2017) og er kendetegnet ved at ligge yderst naturskønt, hvilket også har præget de mange muligheder for udendørsaktiviteter inden for kultur, sport og badning i den nordsjællandske by, som rummer mange forskellige klubber og kulturelle udfoldelsesmuligheder for enhver smag. Nivå er på den måde velegnet som base for dit lager, hvis du søger et område, der har lidt af det hele: gode trafikale forhold langs kystbanen eller via Helsingørmotorvejen, skøn beliggenhed i rolige omgivelser ud til Øresund og samtidig et område, der ligger stabilt rent socioøkonomisk til fordel for dit lager – Nivå kan være med på det meste.

En god placering for dine samarbejdspartnere og dig i Nivå – lagerplads med kig til hav og Sverige

Her finder man også en af Danmarks mest spektakulære udsigter til Sverige. Nivå ligger desuden tæt på flere gamle danske slotte som Frederiksborg Slot, Kronborg Slot og kunstmuseerne Nivaagaards Malerisamling samt Louisiana.

Hvad enten du søger et stort eller mindre lagerlokale eller har specifikke kriterier til, hvordan dine drømme kan blive opfyldt, så kan Nivå garanteret tilbyde dig det rigtige lager. Som led i Nivås udvikling er byen blevet et stærkt voksende brand, hvilket også viser sig i antal besøgende og gæster, som kommer langvejsfra og benytter sig af områdets naturområder og landskabet i Fredensborg Kommune, som rummer både vild natur og kultiverede naturparker. Ubetinget en fordel for dig, som også tænker strategisk, når du skal finde det rette sted til kontor og lager.

Kommunal strategi for Nivå – lagerpladsens potentiale for at brande sig selv

Nivå har et stort potentiale på grund af sin placering. Som én af de ressourcestærke kommuner har Fredensborg Kommune igangsat en potentialeplan for Nivå og Humlebæk om by forskønnelse og modernisering af opholdspladser samt genopførsel af gamle badehoteller omkring Nivå. Lagerplads i Nivå giver altså foruden forretningslivets ideelle beliggenhed en smagsprøve på alt det, som området rummer, og som vil udvikles i nær fremtid. Fra kommunalt hold er ambitionen at gøre Nivå til den uformelle destination for endagsturister fra København. Derudover er det også et mål at styrke byens kig til havet og at udvide Nivås grønne rum med en beplantningsstrategi.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal