arrow_upward

Humlebæk

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Humlebæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Idylliske omgivelser kombineret med en attraktiv lokation – Humblebæk har meget at byde på!

Humblebæk er en mindre by i den østlige del af Nordsjælland. Byens beliggenhed er yderst attraktiv, idet den ligger tæt på både Sjællands store byer, Sverige og hovedstaden. Byen har 9.587 indbyggere (2017) og hører under Fredensborg kommune.

En fremragende nordsjællandsk lokation - Humlebæk er tæt på det meste

Humlebæk ligger godt 40 kilometer fra København. Helsingør ligger 13 kilometer væk, hvor man finder færgeafgange til Sveriges Helsingborg, og kører man mod syd og krydser Øresundsbroen, finder man Malmø 93 kilometer væk. Samtidig er der kun 63 kilometer til Roskilde og 33 kilometer til Hellerup. Byen ligger derfor tæt på mange af Sjællands største byer og ikke langt fra vores svenske naboer. Placerer du dine erhvervslokaler i byen, får du derfor en arbejdsplads med en attraktiv location – Humblebæk ligger nemlig tæt på mange store muligheder.  

Humlebæk har sin egen station, hvorfra der kører tog til blandt andet København og Helsingør via Kyststrækningen hvert tyvende minut. Kyststrækningen er en 120 år gammel jernbanestrækning, og siden dens etablering er byen vokset. Banen blev elektrificeret i 1986 som en af de første jernbanestrækninger i Danmark.  Byens vejnet er veludviklet, og samtidig ligger byen ikke langt fra Helsingørmotorvejen, som forbinder Helsingør og København. Dette gør det let at komme til Østsjællands øvrige byer, og ligeledes går der også bus til og fra byen.

Humblebæk er hjemsted for det verdensberømte kunstmuseum

I byen finder man også Louisiana – Museum for Moderne Kunst, som anses for at være blandt de fineste kunstmuseer på verdensplan. Louisiana har ligget i byen siden 1958, og kunstmuseet tiltrækker hvert år mange besøgende til Humlebæk fra indland såvel som udland. I 2016 havde kunstmuseet 705.854 besøgende. Louisianas placering gør derfor byen til en attraktiv location – Humblebæk er nemlig takket være kunstmuseet blevet sat på verdenskortet!

Ud over kunstmuseet rummer byen også andre skønheder. Byen er omgivet af marker og skove og ligger lige ned til vandet. Derudover byder byen på spændende spisesteder, blandt andet Humlebæk Kro, som er mere end 250 år gammel. Derudover har byen flere skoler, og Krogerup Højskole holder ligeledes til i byen.  Vælger du at placere dine erhvervslokaler her, behøver du ikke gå på kompromis med dine ønsker for at få nogle inspirerende og rolige omgivelser. I byen finder du en landlig idyl, samtidig med at din arbejdsplads vil have en særdeles en praktisk location – Humblebæk ligger nemlig ikke er langt fra hverken hovedstaden, Sjællands større byer eller Sverige.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal