arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Humlebæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Idylliske omgivelser kombineret med en attraktiv lokation – Humblebæk har meget at byde på!

Humblebæk er en mindre by i den østlige del af Nordsjælland. Byens beliggenhed er yderst attraktiv, idet den ligger tæt på både Sjællands store byer, Sverige og hovedstaden. Byen har 9.587 indbyggere (2017) og hører under Fredensborg kommune.

En fremragende nordsjællandsk lokation - Humlebæk er tæt på det meste

Humlebæk ligger godt 40 kilometer fra København. Helsingør ligger 13 kilometer væk, hvor man finder færgeafgange til Sveriges Helsingborg, og kører man mod syd og krydser Øresundsbroen, finder man Malmø 93 kilometer væk. Samtidig er der kun 63 kilometer til Roskilde og 33 kilometer til Hellerup. Byen ligger derfor tæt på mange af Sjællands største byer og ikke langt fra vores svenske naboer. Placerer du dine erhvervslokaler i byen, får du derfor en arbejdsplads med en attraktiv location – Humblebæk ligger nemlig tæt på mange store muligheder.  

Humlebæk har sin egen station, hvorfra der kører tog til blandt andet København og Helsingør via Kyststrækningen hvert tyvende minut. Kyststrækningen er en 120 år gammel jernbanestrækning, og siden dens etablering er byen vokset. Banen blev elektrificeret i 1986 som en af de første jernbanestrækninger i Danmark.  Byens vejnet er veludviklet, og samtidig ligger byen ikke langt fra Helsingørmotorvejen, som forbinder Helsingør og København. Dette gør det let at komme til Østsjællands øvrige byer, og ligeledes går der også bus til og fra byen.

Humblebæk er hjemsted for det verdensberømte kunstmuseum

I byen finder man også Louisiana – Museum for Moderne Kunst, som anses for at være blandt de fineste kunstmuseer på verdensplan. Louisiana har ligget i byen siden 1958, og kunstmuseet tiltrækker hvert år mange besøgende til Humlebæk fra indland såvel som udland. I 2016 havde kunstmuseet 705.854 besøgende. Louisianas placering gør derfor byen til en attraktiv location – Humblebæk er nemlig takket være kunstmuseet blevet sat på verdenskortet!

Ud over kunstmuseet rummer byen også andre skønheder. Byen er omgivet af marker og skove og ligger lige ned til vandet. Derudover byder byen på spændende spisesteder, blandt andet Humlebæk Kro, som er mere end 250 år gammel. Derudover har byen flere skoler, og Krogerup Højskole holder ligeledes til i byen.  Vælger du at placere dine erhvervslokaler her, behøver du ikke gå på kompromis med dine ønsker for at få nogle inspirerende og rolige omgivelser. I byen finder du en landlig idyl, samtidig med at din arbejdsplads vil have en særdeles en praktisk location – Humblebæk ligger nemlig ikke er langt fra hverken hovedstaden, Sjællands større byer eller Sverige.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage