arrow_upward

2 erhvervslokaler: Fredensborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Fredensborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Fredensborg – fokus på vækst og gode erhvervslokaler

Stationsbyen Fredensborg ligger i Nordsjælland mellem Hillerød og Helsingør. Fredensborg har cirka 8.500 indbyggere og er beliggende i Fredensborg Kommune i Region Hovedstaden. Fredensborg Slot, som ligger vest for centrum, har ligeledes navngivet byen. Byen er en ideel placering for mange virksomheder, der ønsker at finde gode erhvervslokaler. Takket være byens jernbanestation kan medarbejdere komme ind til København Centrum på kun en times tid, og i bil kan pendlere komme fra og til hovedstadens hjerte på omkring 45 minutter. Hermed er der rig mulighed for at lokke kompetente medarbejdere til Fredensborg, som kan udfylde de nye og spændende erhvervslokaler i byen.

Diverse lokaler til leje i flotte omgivelser

Virksomheder, der ønsker at søge væk fra København Centrums dyre priser og stressende tempo, kan med fordel undersøge rækken af ledige erhvervslokaler i Fredensborg. I stationsbyen findes ro og motiverende medarbejdere blandt andet grundet byens smukke beliggenhed – tæt på Fredensborg Slot og Esrum Sø. Din virksomhed kan eksempelvis kigge nærmere på kontorfællesskaber i byen med præsentable kontorer centralt i Fredensborg. På adressen Kratbjerg findes et dejligt kontorfællesskab med lejemål i alt fordelt på ti kontorer. Her er der rummelige og præsentable fællesområder samt en skøn udsigt til have og terrasser. De mange gratis parkeringspladser udgør ligeledes prikken over i’et. Derudover findes der gode busforbindelser til kontorfællesskabet, og lokaltoget til Hillerød/Helsingør ligger blot 300 meter fra ejendommen.

Attraktiv kommune for virksomheder

I 2016 blev dækningsafgiften, det vil sige særskatten for virksomheder ud over den almindelige ejendomsskat, sænket. Hermed kunne virksomhederne kun blive opkrævet en afgift på syv promille af bygningens værdi frem for de tidligere ni. Denne ændring gør kommunen ganske attraktiv for mange virksomheder, der ønsker at have flere penge til at udvikle deres virksomhed for. Andre kommuner såsom Hørsholm og Hillerød opkræver henholdsvis 10 og 9,4 promille, og dermed er det oplagt at søge mod byen Fredensborg, hvis din virksomhed ønsker flere penge til innovation og fremtidige stillinger. Fredensborg Kommune er endvidere en del af Greater Copenhagen, som er et samarbejde mellem kommuner og regioner i Skåne og Østdanmark. Samarbejdet har til formål at skabe vækst. Takket være samarbejdet vil din virksomhed desuden få lettere ved at tiltrække internationalt talent og investeringer.

Virksomhedsservice i Fredensborg Kommune

Mange nye virksomheder, der ankommer til en ny by, har ofte brug for en god portion vejledning og rådgivning for at kunne falde ordentligt til i de uvante rammer. Denne vejledning kan nemt og hurtigt fås hos Fredensborg Kommunens Virksomhedsservice. Kommunens erhvervsservice bevirker, at du kan få den rette vejledning, hvad angår tilladelser og godkendelser. Derudover får virksomheder en kontaktperson, som følger dem og sagen hele vejen. En nem og smidig sagsbehandling på både planlægnings-, byggesags- og miljøområdet kan ligeledes lade sig gøre, så din virksomhed kan få styr på alle de nødvendige områder.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage