arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Lynge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler i Nordsjællands smukke beliggenhed – Lynge har meget at tilbyde!
I Allerød Kommune finder du den charmerende nordsjællandske by, Lynge. Byen huser 4.036 indbyggere og får derfor en solid andenplads blandt byernes størrelse i kommunen. Området har naturskønne omgivelser, og det er ikke langt væk fra storbyen. Så er du på udkig efter erhvervslokaler, hvor du kan kombinere natur og by, hav da øjnene åbne for den slags beliggenhed, Lynge ligger i.
Et stenkast fra storbyen

For at kunne give sin virksomhed de bedste erhvervslokaler, er det vigtigt at have placeringen med i sine overvejelser. Derfor er det væsentligt, at det er nemt at komme til og fra dine lokaler. Fra Lynge kan du tage Hillerødmotorvejen, og gennem den komme rundt omkring i Sjælland. Strækningen til København tager ikke mere end en halv time, og med en offentlig forbindelse vil rejsetiden ligge på ca. en time. Tilmed ligger flere større byer, såsom Farum, Frederikssund og Hillerød, meget tæt på, hvor der er tog- og busforbindelser til de nærliggende byer. På trods af byens størrelse og en placering, som har skoven tættere på end højhuse, formår Lynge alligevel at være en aktiv del af Sjællands infrastruktur med glimrende forbindelser til de større byer. Derfor er det ikke kun den flotte natur, byen kan lokke med. Det handler i særdeleshed også om en god position i forhold til andre byer. Med den beliggenhed, Lynge befinder sig i, er både by og natur forenet.

Kommune med gode værdier
Allerød Kommune er en af Danmarks mest velhavende kommuner og værner meget om naturen. Bæredygtighed er altid medtænkt, og der sørges for, at der er en balance mellem boligudbygning og udbygning af arbejdspladser. Et andet mål er, at der skal ske en by fortætning, da tæt bebyggelse vil give en besparelse på energien. Desuden lægges der også vægt på, at tæt bebyggelse kan være med til at fremme det sociale i det lokale samfund.

Kunne du tænke dig at være en del af en miljøbevidst by med nem adgang til storbyen? Hvis det samtidig lyder tiltalende med en grøn beliggenhed, vil Lynge i så fald være noget for dig og din virksomhed! Om du søger lokaler til kontor, butik eller noget helt tredje, vil du ikke lede forgæves i Lynge.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage