arrow_upward

Lynge

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Lynge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler i Nordsjællands smukke beliggenhed – Lynge har meget at tilbyde!
I Allerød Kommune finder du den charmerende nordsjællandske by, Lynge. Byen huser 4.036 indbyggere og får derfor en solid andenplads blandt byernes størrelse i kommunen. Området har naturskønne omgivelser, og det er ikke langt væk fra storbyen. Så er du på udkig efter erhvervslokaler, hvor du kan kombinere natur og by, hav da øjnene åbne for den slags beliggenhed, Lynge ligger i.
Et stenkast fra storbyen

For at kunne give sin virksomhed de bedste erhvervslokaler, er det vigtigt at have placeringen med i sine overvejelser. Derfor er det væsentligt, at det er nemt at komme til og fra dine lokaler. Fra Lynge kan du tage Hillerødmotorvejen, og gennem den komme rundt omkring i Sjælland. Strækningen til København tager ikke mere end en halv time, og med en offentlig forbindelse vil rejsetiden ligge på ca. en time. Tilmed ligger flere større byer, såsom Farum, Frederikssund og Hillerød, meget tæt på, hvor der er tog- og busforbindelser til de nærliggende byer. På trods af byens størrelse og en placering, som har skoven tættere på end højhuse, formår Lynge alligevel at være en aktiv del af Sjællands infrastruktur med glimrende forbindelser til de større byer. Derfor er det ikke kun den flotte natur, byen kan lokke med. Det handler i særdeleshed også om en god position i forhold til andre byer. Med den beliggenhed, Lynge befinder sig i, er både by og natur forenet.

Kommune med gode værdier
Allerød Kommune er en af Danmarks mest velhavende kommuner og værner meget om naturen. Bæredygtighed er altid medtænkt, og der sørges for, at der er en balance mellem boligudbygning og udbygning af arbejdspladser. Et andet mål er, at der skal ske en by fortætning, da tæt bebyggelse vil give en besparelse på energien. Desuden lægges der også vægt på, at tæt bebyggelse kan være med til at fremme det sociale i det lokale samfund.

Kunne du tænke dig at være en del af en miljøbevidst by med nem adgang til storbyen? Hvis det samtidig lyder tiltalende med en grøn beliggenhed, vil Lynge i så fald være noget for dig og din virksomhed! Om du søger lokaler til kontor, butik eller noget helt tredje, vil du ikke lede forgæves i Lynge.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal